Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Toulouse

Toulouse

Roze getint en verlicht door de zuidelijke zon, is Toulouse een charmante en levendige stad die vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen ten gunste van andere Franse bestemmingen. Wie wel op bezoek komt, wordt echter getrakteerd op een betoverende ervaring. Toulouse heeft een rijke geschiedenis, moderne levendigheid en verbluffende architectuur. De stad is ook een plek voor ruimtevaart en is trots op haar sterke culinaire traditie. De weelderige parken bieden een rustig toevluchtsoord, terwijl de rivier de Garonne als schilderachtige achtergrond dient voor een heerlijke avondwandeling.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Hoog-Corsica

Hoog-Corsica

Het kleine eiland Corsica in de Middellandse Zee omvat een verbijsterende diversiteit aan landschappen, ervaringen en delicatessen. Hoewel de zuidelijke tegenhanger vaak in de schijnwerpers staat, ontbreekt de regio Hoog-Corsica niets op het gebied van entertainment, karakter en natuurlijke schoonheid. En slimme reizigers doen er goed aan om de onmiskenbare aantrekkingskracht van het eiland niet te negeren, van de top van de Monte Cinto tot de vele pittoreske kust- en heuveldorpen van het eiland.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Queenstown

Queenstown

Queenstown, de zelfbenoemde 'wereldhoofdstad van de avonturiers', heeft deze titel zonder twijfel verdiend. De geboorteplaats van bungeejumpen en de thuisbasis van allerlei adrenalineverhogende activiteiten, van rodelen en jetboot varen tot canyon swinging, trekt elk jaar duizenden avonturiers aan. Gelegen aan de rand van het gigantische Wakatipu-meer, in de regio Otago, transformeert dit intieme stadje zichzelf in de winter in een bruisend skigebied, dankzij de twee aantrekkelijke skivelden die geschikt zijn voor sportliefhebbers van alle niveaus.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Dagtour Niagarawatervallen vanuit Toronto
Toronto, Canada

Dagtour Niagarawatervallen vanuit Toronto

Bewonder één van 's werelds grootste natuurwonderen tijdens een Niagara Falls dagtour vanuit Toronto. Samengesteld uit de American Falls, Bridal Veil Falls en Horseshoe Falls, heeft de Niagara Falls het hoogste debiet van alle watervallen ter wereld. Het is alsof meer dan een miljoen badkuipen met water elke seconde over de rand storten. Dus, mis je kans niet om te genieten van het adembenemende uitzicht en doorweekt te raken terwijl je er bent.
Bookable
Lees meer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Citadelle Saint-Tropez
Nice Côte d'Azur, Frankrijk

Citadelle Saint-Tropez

De Citadelle Saint-Tropez is een historisch fort in het charmante stadje Saint-Tropez. Dit indrukwekkende gebouw dateert uit de 17e eeuw en biedt een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de stad beneden. Bezoekers kunnen de verschillende kamers en exposities in het fort verkennen, waaronder een maritiem museum en een collectie hedendaagse kunst. De citadel herbergt ook een charmante botanische tuin vol exotische planten en bomen.
Lees meer
Schatkamer van het Franciscaner klooster
Zadar, Kroatië

Schatkamer van het Franciscaner klooster

De Schatkamer stelt waardevolle voorbeelden van heilige kunst tentoon: het grote romaans geschilderde kruisbeeld uit de 12e eeuw, het schilderij van de Dode Christus, het werk van Jacopo da Ponte Bassano, het grote renaissancekruisbeeld uit de 15e eeuw, oude liturgische vaten, kostbare verlichte codices en koralen, documenten, incunabelen enz. Het geschilderde Ugljan-veelluik uit de 15e eeuw is zonder twijfel het mooiste en meest representatieve voorbeeld van de hele gotische schilderkunst in Kroatië.
Lees meer
Grot van Niaux
Toulouse, Frankrijk

Grot van Niaux

Genesteld in de noordelijke uitlopers van de Pyreneeën, onderscheidt de Niaux grot zich als één van Europa's meest opmerkelijke paleolithische rotstekeningen, met een scala aan ontzagwekkende grotschilderingen. De grot strekt zich uit over een uitgestrekt gebied van twee kilometer, bestaande uit ruime galerijen, lage gewelven en ondergrondse meren. Op de muren en het terrein van de grot staan een honderdtal afbeeldingen van dieren en enkele honderden borden, die de uitzonderlijke creativiteit en het talent van onze voorouders uit de oudheid tonen.
Lees meer