Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Chicago, Illinois

Chicago, Illinois

Meer dan 42 kilometer aan het meer omlijsten de prachtige stedelijke skyline van Chicago. Hier in het hart van het Midwesten heeft de op twee na grootste stad van het land torenhoge wolkenkrabbers en kleurrijke wijken tegen een achtergrond van zandstranden en prachtige parken. Deze kosmopolitische speeltuin barst van de dingen om te doen. De bezienswaardigheden variëren van iconen uit Chicago, zoals de Cloud Gate van Millennium Park, de Buckingham Fountain in Grant Park en het reuzenrad van Navy Pier, tot fascinerende geschiedenis- en architectuurreizen.
Lees meer
Parijs

Parijs

Welkom in de beroemde “Lichtstad” of “Stad van de liefde”. Parijs is zeker beide en is altijd beschouwd als een van de meest romantische steden ter wereld. Of u nu kunstenaar, zakenman of toerist bent, u zult genieten van de lange wandelingen van Montmartre naar het Quartier Latin. Wanneer u door sommige van de mooiste Romeinse en middeleeuwse monumenten wandelt, komt u vroeger of later terecht in een café, of op de brug Pont Neuf, of neemt u een kijkje in een klassieke modewinkel in de wijk Marais.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen, de bruisende metropool in zakformaat, biedt voor elk wat wils. Dankzij de indrukwekkende architectuur en prachtige musea en kerken is Antwerpen een inspirerende bron van cultuur. De Antwerpse ontwerpers die wereldwijd op handen worden gedragen, verwennen shopping liefhebbers met hun stijlvolle creaties. En in de vele gezellige cafés en restaurants halen foodies en levensgenieters hun hart op. Toppers die je zeker moet bezoeken in Antwerpen zijn het MAS, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Rubenshuis.
Lees meer
Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Biarritz

Biarritz

Vroeger kwamen ze hier allemaal, van Coco Chanel en Ernst Hemingway tot Frank Sinatra en het koningshuis. Biarritz was vroeger het Monte Carlo van de Atlantische kust. Maar na verloop van tijd vervaagde de glamour. Dankzij windsurfen en andere watersporten is de charmante stad echter verjongd. Het is nu de perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje weg, en je hoeft je niet te haasten: de stad is vrij klein en je kunt alles gemakkelijk zien, zelfs tijdens een kort bezoek.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Key West, Florida

Key West, Florida

Key West is een tropisch paradijs in het zuidelijkste puntje van de continentale VS, op slechts twee uur rijden van Miami. Met het hele jaar door warm weer en kristalhelder water is Key West een populaire zeehavenbestemming voor veel passagierscruiseschepen. Verken de schilderachtige stranden, geniet van de gevarieerde culinaire scene en verblijf in luxe hotels met een prachtig uitzicht. De stad is een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en levendige cultuur. Het biedt een overvloed aan leuke locaties om te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren.
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Van Gogh Kerk - Etten-Leur
Eindhoven & Noord-Brabant, Nederland

Van Gogh Kerk - Etten-Leur

De Van Gogh Kerk, gelegen in het centrum van Etten-Leur, biedt een fascinerende inkijk in wat waarschijnlijk de minst bekende periode in Vincent van Gogh's leven is, maar zeker niet de minst belangrijke! ‘Het begin van een carrière’ Dit is de kerk waar Van Gogh's vader zeven jaar lang predikant was en waar Van Gogh regelmatig te vinden was. Vincent van Gogh registreerde zich voor het eerst als kunstenaar in Etten in 1881. Negen maanden lang woonde en werkte hij in de pastorie achter de Nederlandse Hervormde Kerk. Hij had hier ook zijn eerste tekenstudio. ‘Waardevolle herinneringen’ In de Van Goghkerk kun je zien hoe Vincent worstelde met tekenen, maar daar door hard werken beter in werd. Hoe hij verliefd werd op zijn nicht Kee Vos en het drama dat zich toen ontvouwde. Hoe hij ruzie had met zijn vader. Hoe hij Etten met Kerstmis 1881 verliet, maar het nooit vergat. ‘Rondom de Van Goghkerk’ Al deze bijzondere verhalen worden verteld in en rond de Van Goghkerk. Negen kleurrijke ramen, meertalige informatiepanelen, vitrines, animatie, een film, een tuin, een grote portretmuur en audiokolommen nemen je mee terug in de tijd. De ‘Van Gogh in virtual reality’ is nieuw: je wordt ondergedompeld in een bijna levensechte ontmoeting met Vincent van Gogh via een computergesimuleerde omgeving. Van Gogh Shop De Van Gogh Shop heeft een grote verscheidenheid aan souvenirs. Het is ook het ideale startpunt voor een Van Gogh-wandeling of een fietstocht door de omgeving. Erfgoedlocatie Van Gogh De Van Goghkerk en Van Gogh Shop (Markt 4) liggen op loopafstand van de bus- en treinstations. Vlak bij de kerk is een parkeergarage met meerdere verdiepingen. De locaties liggen ook op de Van Gogh-fietsroute die de vijf erfgoedlocaties in Brabant met elkaar verbindt.
Lees meer
Salvador Dalí Museum
Tampa Bay, Florida

Salvador Dalí Museum

Elk jaar bezoeken meer dan 200.000 bezoekers van over de hele wereld het Dalí Museum. De collectie van één van's werelds meest excentrieke en unieke kunstenaars werd geopend in Cleveland in 1942, 40 jaar later werd het verplaatst naar St. Petersburg. Dali’s carrière omvat verschillende thema's, van de impressionistische en kubistische stijlen van zijn vroege jaren tot zijn overgang naar het surrealisme. Dit wordt hier niet alleen vertegenwoordigd door bijna 100 olieverfschilderijen, maar ook door foto's, sculpturen en aquarellen.
Lees meer