Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Key West, Florida

Key West, Florida

Key West is een tropisch paradijs in het zuidelijkste puntje van de continentale VS, op slechts twee uur rijden van Miami. Met het hele jaar door warm weer en kristalhelder water is Key West een populaire zeehavenbestemming voor veel passagierscruiseschepen. Verken de schilderachtige stranden, geniet van de gevarieerde culinaire scene en verblijf in luxe hotels met een prachtig uitzicht. De stad is een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en levendige cultuur. Het biedt een overvloed aan leuke locaties om te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Västerås

Västerås

De op vijf na grootste stad van Zweden is ook een van de oudste steden van het land. Welkom in Västerås! Er is hier voor de hele familie van alles te beleven. Bovendien vind je hier een rijke cultuur, een bruisend nachtleven, een waterrijke omgeving en een boeiende geschiedenis. Breng een nacht door onder water of tussen de boomtoppen. Bewonder de oude kathedraal met een sterrenvermelding in de reisgids van Michelin of bezoek Anundshög, de grootste grafheuvel van Zweden: Västerås heeft veel te bieden voor iedereen!
Lees meer
De Basiliek van St. Mary Star of the Sea
Key West, Florida

De Basiliek van St. Mary Star of the Sea

De basiliek van St. Mary is gedeeltelijk gemaakt van kalksteen uit de omgeving. Het biedt mogelijkheden voor rustige contemplatie, een bezoek aan het heiligdom of gewoon een wandeling in de nabijgelegen tuin. Als oudste katholieke kerk in Zuid-Florida heeft ze in 2012 de titel „basiliek” gekregen vanwege haar historische betekenis, haar spirituele gewicht en omdat ze een uitstekend voorbeeld is van de eclectische periode van de Amerikaanse Victoriaanse architectuur.
Lees meer
Audubon House & tropische tuin
Key West, Florida

Audubon House & tropische tuin

Het Audubon House wordt beschouwd als een pareltje van historisch interieurontwerp en is een restauratieproject dat is ingericht als een replica van een welvarend Key West-huis uit de jaren 1800. De constructeur en eerste eigenaar van het huis was in die tijd één van de tien meest welvarende mannen in de Florida Keys. Zowel het huis als de tropische tuin geven de bezoeker een glimp van het dagelijks leven in het huis van een rijke man uit het midden van de 19e eeuw. Het heeft een kookhuis, een cadeauwinkel en een kruidentuin met 200 bloeiende orchideeën.
Lees meer
Sambascholen
Rio de Janeiro, Brazilië

Sambascholen

Krijg een kijkje achter de schermen van het carnaval van Rio tijdens een levendige culturele tour. Verken de Carnival Factory en leer hoe de beroemde praalwagens en kostuums van de parade worden geproduceerd. Luister naar commentaar op de geschiedenis van samba en carnaval en bezoek vervolgens de kleedkamers om wat kostuums te passen en wat foto's te maken. Welkomstdrankjes van caipirinha's, de Braziliaanse nationale drank, en een sambales maken de hele carnavalservaring compleet.
Bookable
Lees meer
FC United – Broadhurst Park
Manchester, Verenigd Koninkrijk

FC United – Broadhurst Park

FC United of Manchester is een maatschappelijke organisatie en een organisatie zonder winstoogmerk gevestigd aan de rand van Manchester City Centre. Ze beloven “sterke banden te ontwikkelen met de lokale gemeenschap” en hun vrijwilligers en supporters maken hen tot wat ze zijn. Ze maken zo een positief verschil in Manchester en helpen het voetbal ten goede te veranderen. Wat je achtergrond, verhaal of overtuiging ook is, je bent altijd zeker van een warm welkom in Broadhurst Park.
Lees meer