Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Brindisi

Brindisi

Ontdek Brindisi, een zonovergoten juweel aan de Adriatische Zee en het kloppend hart van de Italiaanse regio Apulië. Brindisi is meer dan alleen een schoonheid aan de kust, het dient als een heus museum voor talloze verdwenen beschavingen. Stel je voor dat je langs oude Romeinse wegen wandelt, naar majestueuze gotische en barokke kathedralen kijkt, of verdwaalt in de imposante schaduwen van Zwabische kastelen uit de tijd van Frederik II, de Heilige Roomse keizer. Bij elke stap wandel je door eeuwen van gelaagde geschiedenis. Kom voor het strand, blijf voor een reis terug in de tijd.
Lees meer
Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Kerk van Sint Giovanni a Carbonara
Napels, Italië

Kerk van Sint Giovanni a Carbonara

Dit kerk- en kloostercomplex is één van de hoogst gewaardeerde kerken in Napels en mag je niet missen als je geïnteresseerd bent in kunst en geschiedenis. Het werd opgericht door Augustijner monniken in 1343 en werd in de loop van de geschiedenis vele malen gerenoveerd en herbergt interessante voorbeelden van verschillende kunststijlen, zoals de scenografische ingang van het trappenhuis uit de 18e eeuw en fascinerende sculpturen en fresco's.
Lees meer
Grachtenmuseum
Amsterdam, Nederland

Grachtenmuseum

Een bezoek aan Het Grachtenmuseum is de perfecte manier om meer te weten te komen over de geschiedenis van de Amsterdamse grachtengordel. Het museum kijkt naar de 17e-eeuwse stadsuitbreidingsprojecten die hebben geleid tot de grachtengordel van Amsterdam, die in 2010 de status van UNESCO-werelderfgoed kreeg. Na het zien van de interactieve displays kijk je in een heel nieuw licht naar Amsterdam als je door de straten van de stad wandelt of een rondvaart door de grachten maakt.
Lees meer
Sitio Roberto Burle Marx
Rio de Janeiro, Brazilië

Sitio Roberto Burle Marx

Voormalig eigendom van de beroemde Braziliaanse landschapsarchitect en kunstenaar Roberto Burle Marx. De residentie en de tuinen van 100 hectare herbergen een uitgebreide tentoonstelling die het genie, de ideeën en de innovatie van de kunstenaar samenbrengt. Een groot aantal plantensoorten, hun diversiteit en een revolutionaire mix van natuur en kunst maken deze collectie tot één van de belangrijkste en meest betoverende ter wereld.
Lees meer
Beleef muziek in de collegiale kerk van St. Nicholas
Galway & The West, Ierland

Beleef muziek in de collegiale kerk van St. Nicholas

De grootste middeleeuwse parochiekerk van Ierland, St Nicholas' Collegiate Church, dateert uit 1320 en is beroemd om haar collectie curiosa. Tegenwoordig vinden traditionele Ierse zittingen plaats in de kerk, waarbij de rector op zomeravonden fluit speelt. De kerk is geliefd bij velen en er wordt zelfs gezegd dat Christoffel Columbus hier in 1477 heeft gebeden voordat hij op reis ging naar de Nieuwe Wereld.
Lees meer
Excalibur klimtoren bij Klimcentrum Bjoeks
Groningen, Nederland

Excalibur klimtoren bij Klimcentrum Bjoeks

Excalibur in Klimcentrum Bjoeks, 's werelds hoogste vrijstaande klimtoren, biedt een unieke beklimming voor ervaren klimmers. Met een hoogte van 37 meter en een uitsteeklengte van 11 meter bootst hij echte topomstandigheden na. Klimmers kunnen met elkaar in contact komen via een WhatsApp-groep voor partners en ter plaatse alle benodigde apparatuur huren. Voor de avonturiers is er zelfs een optie om bovenop Excalibur te overnachten. Je kunt bij Bjoeks ook boulderen in de buitenlucht, een bijzondere ervaring waarvoor technische vaardigheden vereist zijn. Indoor klimmen en essentiële voorzieningen zoals douches en een keuken maken jouw verblijf extra comfortabel.
Lees meer
Boot Groningen rondvaartboot
Groningen, Nederland

Boot Groningen rondvaartboot

Boot Groningen biedt een betoverende reis door de waterwegen van de stad. Of je nu kiest voor een privégroepsreis of samen met anderen reizen, je kunt een leerzame en schilderachtige verkenning van de stad verwachten. De rondvaart door de grachten is een geweldige manier om de architectuur en levendige sfeer van de stad te zien, met deskundige gidsen die intrigerende feiten en bezienswaardigheden delen. Een bijkomend genot is de toevoeging van drankjes.
Lees meer
Prinsentuin
Groningen, Nederland

Prinsentuin

Met een geschiedenis die teruggaat tot de 17e eeuw, is de Prinsentuin een historisch monument dat zich vandaag ontvouwt als een rustige oase met een verzorgde tuin en uitnodigende loofgangen. Tegen de schilderachtige achtergrond van de Martinitoren kunnen bezoekers genieten van ontspannen wandelingen en loungen in de theesalon van de tuin. Elke zomer komen hier dichters bijeen om hun werk te presenteren op het speciale festival, dat een passende aanvulling vormt op de pracht van de plek.
Lees meer