Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Cagliari

Cagliari

De smalle en vaak steile, met graniet geplaveide straatjes van de wijk Castello in Cagliari herinneren aan een vervlogen tijd toen de stad eerst werd gedomineerd door Pisanen en later door de Aragonezen. Gebouwd van witte kalksteen, glinsteren de muren en torens van de oude stad in de zon en zijn ze een magnifiek gezicht, vooral als je geluk hebt en de stad vanaf de zee benadert, zoals de Engelse romanschrijver DH Lawrence deed in 1921 toen hij de oude stad beschreef Stad als een "Jeruzalem zonder bomen".
Lees meer
Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Orlando, Florida

Orlando, Florida

Met zeven van de beste themaparken op één zonnige locatie is Orlando de themaparkhoofdstad van de wereld. Het beste van alles is dat Orlando bezoekers elk jaar nieuwe en opwindende ervaringen biedt, dus er is altijd een reden om terug te keren. Plan een bezoek aan de vele fantastische themaparken en waterparken in Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en LEGOLAND Florida Resort. Kom naar Orlando voor geweldige attracties, fantastische winkels, bekroonde restaurants, spectaculaire musea en entertainment van wereldklasse.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Shakespeare’s Globe Theatre
Londen, Verenigd Koninkrijk

Shakespeare’s Globe Theatre

Shakespeare's Globe Theatre is een reconstructie van het originele openluchttheater waar toneelschrijver William Shakespeare voor het eerst veel van zijn beroemde toneelstukken opvoerde, zoals Romeo en Julia, Hamlet en Midsummer Night’s Dream. Aan de oevers van de Theems, op slechts een paar honderd meter afstand van de oorspronkelijke locatie, organiseert The Globe klassieke en moderne interpretaties van Shakespeare's werken en van gloednieuwe toneelstukken. Er is ook een tentoonstelling met audiogidsen beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Japans, evenals rondleidingen door experts.
Lees meer
Castello wijk
Cagliari, Italië

Castello wijk

Quartiere Castello is het oudste deel van de stad. Gelegen op een heuvel op bijna 100 meter boven de zeespiegel, bouwden de Pisanen het in de 13e eeuw, versterkten het en maakten er hun machtscentrum van. Sindsdien en tot het einde van de Tweede Wereldoorlog was Castello het hart van de administratie en het huis van de Sardijnse aristocratie. De vestingmuren omsluiten de bekendste bezienswaardigheden van Cagliari, maar zelfs een simpele wandeling in dit gebied brengt je naar het fascinerende verleden.
Lees meer
Legoland Windsor
Londen, Verenigd Koninkrijk

Legoland Windsor

Het LEGOLAND Windsor Resort is gebouwd in een park van 60 hectare, net buiten Londen. Het biedt onderdak aan meer dan 55 ritjes, shows, attracties en workshops, allemaal gericht op kinderen tot 12 jaar. Dit themapark is een geweldige plek voor een dagje uit met het hele gezin. Spring aan boord van een Lego-onderzeeër, bekijk het iconische landschap van Londen in miniatuurvorm, laat je onderdompelen in de waterattracties en stel je vaardigheden op de proef bij The Driving School.
Bookable
Lees meer
Isla de Lobos
Fuerteventura, Spanje

Isla de Lobos

Isla de Lobos ligt op slechts 2 km van de kust van Fuerteventura. Het is een ongerept juweeltje met een uitgestrekt natuurreservaat vol flora en fauna, waaronder zeldzame vogels. Het belangrijkste strand, Playa de la Concha, staat bekend om zijn ongerepte wateren. Paden doorkruisen een landschap van kwelders en hornitos (kleine vulkanische heuvels) die leiden naar het vulkanische wonder van Montaña La Caldera en de historische vuurtoren van Martiño.
Lees meer