Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
Genua

Genua

Genua, ingeklemd tussen de zee en de Ligurische heuvels, is een stad die een blijvende indruk achterlaat. De geschiedenis is fascinerend met de triomfen en tegenslagen, zoals weerspiegeld in de rijke architectuur van de stad. Als Culturele Hoofdstad van Europa in 2004 beschikt Genua over een indrukwekkende collectie musea en galerieën, evenals een gerenommeerd theater en het grootste aquarium van Europa. De stad heeft ook goede winkels, het beste nachtleven in de regio en uitstekende restaurants. En voor degenen die de stadsgrenzen willen verkennen, zijn dagtochten langs de pittoreske Ligurische kust een echte aanrader.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Victoria Baths
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Victoria Baths

Het Victoria Baths complex werd ontworpen door Manchester's eerste stadsarchitect Henry Price en werd geopend in 1906. Kosten noch moeite zijn gespaard: de gevel is versierd met veelkleurig metselwerk en terracotta, de binnenruimtes zijn bekleed met geglazuurde tegels en de meeste ramen zijn voorzien van decoratief glas in lood. Tijdens de openingsceremonie omschreef de burgemeester Victoria Baths als 'een waterpaleis waar elke inwoner van Manchester trots op is'. Gedurende 86 jaar boden de baden zowel essentiële als recreatieve voorzieningen. Hier waren privébaden en een wasserette ondergebracht, naast drie zwembaden en Turkse baden. In 1952 werd de eerste openbare Aeratone (jacuzzi) geïnstalleerd. Hoewel de baden in 1993 werden gesloten, is het monumentale gebouw opmerkelijk intact gebleven, waarbij het grootste deel van het glas-in-lood en de originele tegels bewaard zijn gebleven. Victoria Baths is elk jaar geopend van maart/april tot oktober/november voor wekelijkse rondleidingen, open dagen en speciale evenementen.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Alghero

Alghero

De smalle, geplaveide straatjes van de middeleeuwse citadel van Alghero, vol boetieks, barren en restaurants, lopen richting de haven en de uitgestrekte baai. Het is gebouwd in boterachtige zandsteen die in de ondergaande zon een zachte abrikozentint gloeit en is de meest pittoreske oude binnenstad van Sardinië. Palazzo's en straatnaamborden in Spaanse stijl in het Italiaans en Catalaans weerspiegelen het trotse erfgoed: 300 jaar Aragon-heerschappij. Omzoomd door dennenbossen, kronkelen lange zandstranden, hotels en barren naar groene landtongen. Het is een idyllische omgeving.
Lees meer
St Paul's Cathedral
Londen, Verenigd Koninkrijk

St Paul's Cathedral

De 17e-eeuwse St Paul's Cathedral op Ludgate Hill is één van de meest iconische gebouwen van de hoofdstad. St Paul's, ontworpen door de illustere Sir Christopher Wren, was tot 1962 het hoogste gebouw in Londen. Gebruik de multimediagidsen met touchscreen of volg een rondleiding om meer te weten te komen over het beroemde interieur. Of, als je je fit voelt, klim naar de Whispering Gallery en probeer de akoestiek uit. Van daaruit kun je je weg vervolgen naar de Golden Gallery bovenop de koepel, waar je wordt beloond met een adembenemend uitzicht over Londen. Je kunt ook afdalen naar de crypte waar je gedenktekens vindt van belangrijke historische figuren zoals admiraal Lord Nelson.
Bookable
Lees meer
Strada Nuova musea
Genua, Italië

Strada Nuova musea

Via Garibaldi werd in 2006 uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed en staat vol schitterende paleizen uit de Renaissance, gebouwd door de rijkste families van Genua in de 16e en 17e eeuw. Palazzo Bianco herbergt een uitgebreide collectie Italiaanse en Vlaamse kunst, met werken van illustere kunstenaars zoals Rubens, Van Dyck en Caravaggio. Palazzo Rosso toont een ongelooflijke collectie kunst die in de loop van twee eeuwen is verzameld door de familie Brignole-Sale.
Lees meer