Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Jeruzalem

Jeruzalem

Jeruzalem, waar geschiedenis en spiritualiteit samenkomen, bevat heilige plaatsen die centraal staan in wereldreligies. De caleidoscoop van culturen is het resultaat van de joodse, christelijke, islamitische en Armeense gemeenschappen. Ervaar een levendige muziekscene en een gevarieerde keuken, terwijl het Light Festival en het Jerusalem Film Festival culturele evenementen brengen. De spirituele uitstraling en schoonheid van de stad komen tot uiting in de mozaïeken, architectuur en uitzichten vanaf de Olijfberg. Een reis naar Jeruzalem zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Aruba

Aruba

Zonovergoten stranden liggen naast de woestijnwildernis op Aruba, één van de meest populaire bestemmingen in het Caribisch gebied. Met warm en zonnig weer het hele jaar door lijkt het eiland bevroren in een tijdloze vakantiesfeer, met turkoois oceaanwater dat over het zachte, warme zand spoelt. Het nachtleven barst van Latijns-Amerikaanse muziek en exotische geluiden, en op elke hoek vind je leuke winkels en restaurants. Sterkere golven breken tegen de oostkust, verlaten en overspoeld door de wind. De meest avontuurlijke bezoekers krijgen spectaculaire vergezichten wanneer ze de kust verkennen.
Lees meer
Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Joodse wijk
Jeruzalem, Israël

Joodse wijk

De smalle steegjes van de Joodse wijk bevatten huizen van vele oude Hebreeuwse families. Hier gaan Joodse tieners, terwijl toeristen foto's maken, naar hun Yeshivas-scholen voor Torah-studies. Vlakbij de Cardo vind je de Hurva synagoge: deze is onlangs gerestaureerd en biedt een prachtig uitzicht over de daken van de wijk. De synagoge, gebouwd door Asjkenazische Joden in de 16e eeuw, is verschillende keren vernietigd en verboden; voor Joodse mensen is het een symbool van hun gekwelde geschiedenis.
Lees meer
Rotskoepel
Jeruzalem, Israël

Rotskoepel

In 620 na Christus ondernam de profeet Mohamad in gezelschap van een engel een nachtreis naar de hemel: deze episode, genaamd Mi'raj, is een belangrijk punt in de islamitische traditie. Gelegen op de top van het Noble Sanctuary-hoogland, beschermt de koepel de rots waar deze reis begon. Op dezelfde rots had de bijbelse patriarch Abraham duizenden jaren eerder naar verluidt geprobeerd zijn zoon Isaac op te offeren, voordat God hem vertelde te stoppen. De koepel is volgens sommigen het oudste nog bestaande islamitische gebouw en een heilige plaats van enorm belang. Byzantijnse ambachtslieden bouwden het tussen 687 en 691, en vandaag steekt de gouden top af tegen het stadsbeeld. Niet-islamitische bezoekers kunnen de koepel niet betreden, maar de elegante architectuur is zeker een kijkje waard.
Lees meer
Wandeling over de stadsmuren
Jeruzalem, Israël

Wandeling over de stadsmuren

Een minder bekende maar prachtige manier om de oude stad te zien is de Ramparts Walk, die je een uitzicht garandeert vanaf de top van de Ottomaanse muren die de stad omcirkelen. Je kunt kiezen tussen twee opties. De langere wandeling langs de noordkant, die het gebied van de Jaffapoort tot de Leeuwenpoort beslaat, kijkt uit op de christelijke en islamitische wijken en eindigt bij de Rotskoepel. De wandeling aan de zuidkant loopt van de Toren van David naar de Zion Gate en brengt je recht voor de westelijke muur.
Lees meer