Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Oude Stad
Warschau, Polen

Oude Stad

De Oude Stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en charmeert met zijn kleurrijke herenhuizen en de uitzonderlijke sfeer van de smalle straatjes. Op het marktplein in de oude binnenstad kom je een zeemeermin tegen, het officiële symbool van de stad. Vergeet niet om de Barbican te zien, ga langs bij de bel op Kanonia Street en loop langs de oude stadsmuren. Je moet ook het Koninklijk Kasteel bezoeken. Naast de koninklijke appartementen herbergt de oude zetel van de Poolse heersers ook een kunstcollectie met schilderijen van Rembrandt en Bernardo Bellotto, ook bekend als Canaletto. Een geweldige manier om snel heel Warschau te zien is met een rondleiding in een kleine gele retro Fiat 125p. Natuurlijk kun je de gids vragen om de rit af te stemmen op jouw interesses.
Bookable
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Washington, D.C.

Washington, D.C.

Denk groots na in Washington: zodra je aankomt in D.C., word je overdonderd door de omvang van de plek. De hoofdstad van Amerika wil dat je weet waar je bent, en de stad doet er alles aan om indruk te maken in termen van grootsheid en omvang. Drama en schandalen borrelen onder de oppervlakte terwijl de straten bruisen van hippe evenementen, musea, restaurants en clubs om elke hoek. De principes van gelijkheid, rechtvaardigheid, leven en vrijheid worden nog steeds gehandhaafd, maar D.C. is vooral een trendy en internationale stad.
Lees meer
Laganas
Zakynthos, Griekenland

Laganas

Dit unieke juweeltje is een 14 kilometer lange zandstrook die vrijwel ononderbroken loopt van Geraki aan de zuidoostpunt van het eiland naar Laganas en verder. Het is één van de laatste broedplaatsen van de bedreigde karetschildpad. Delen van Laganas Bay en het strand zijn aangewezen als nationaal zeepark om eierleggende vrouwtjes en broedende schildpadden te beschermen. Hoewel gemotoriseerde watersporten in de wateren verboden zijn, is Laganas nog steeds de grootste en luidruchtigste badplaats van het eiland, met tientallen pubs, bars en clubs.
Lees meer
Trevifontein
Rome, Italië

Trevifontein

Ontworpen door Salvi en voltooid door Pannini in 1762, verwondert de opvallende Fontana di Trevi toeschouwers met zijn 26,3 meter hoogte en 49,15 meter breedte, waardoor het de grootste barokke fontein in de stad is en de beroemdste ter wereld. Verschillende films, waaronder “Roman Holiday” en Fellini's “La Dolce Vita”, hebben zeker bijgedragen aan de bekendheid. In 2016 koos Fendi de fontein als het podium van één van de meest memorabele shows ooit, waarbij een landingsbaan van helder plexiglas zich uitstrekte over de Trevifontein.
Bookable
Lees meer
Kronhuset
Göteborg, Zweden

Kronhuset

Slechts 21 jaar nadat Gustav II Adolf de stad Göteborg had gesticht, begon hij met de bouw van Kronhuset. Dit historische gebouw is één van de oudste gebouwen van de stad en dateert uit het midden van de 17e eeuw. Oorspronkelijk ontworpen als opslagplaats voor militaire uniformen en uitrusting, doet Kronhuset nu dienst als concertzaal en handwerkcentrum. Het ligt achter het Gustav Adolf-plein en beschikt ook over charmante kleine winkeltjes en een heerlijk café waar bezoekers van kunnen genieten.
Lees meer
Botanische tuin van Göteborg
Göteborg, Zweden

Botanische tuin van Göteborg

De botanische tuin van Göteborg is één van de grootste botanische tuinen in Europa met een sterke nadruk op tuinbouw. Hier vind je 16.000 verschillende soorten in de kassen en prachtig ingerichte tuinkamers. Dit is de perfecte plek om de seizoenswisselingen te ervaren, die typisch zijn voor Zweden. Elk seizoen heeft zijn eigen setting in de botanische tuin van Göteborg. Op het terrein vind je ook een winkel, een café en een restaurant.
Lees meer
Piraterijmuseum in Castillo de Santa Barbara
Lanzarote, Spanje

Piraterijmuseum in Castillo de Santa Barbara

Het 16e-eeuwse Santa Barbara-kasteel op Lanzarote werd niet alleen gebouwd om het eiland te verdedigen tegen pirateninvasies, maar ook om de lokale bevolking een veilige haven te bieden tijdens dergelijke aanvallen. Tegenwoordig is in dit opmerkelijke fort het Piraterijmuseum gevestigd, waar bezoekers zich kunnen verdiepen in de fascinerende geschiedenis van piraterij en maritieme conflicten op het eiland. Het kasteel ligt bovenop een vulkanische top en biedt adembenemende uitzichten op het omringende landschap.
Lees meer