Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Cruise bij zonsondergang over de Taag rivier
Lissabon, Portugal

Cruise bij zonsondergang over de Taag rivier

Ontdek Lissabon vanuit een nieuw perspectief tijdens een rondvaart over de Taag bij zonsondergang, wanneer de architectuur en topologie van de stad er bijzonder magisch uitzien in de gouden zonnestralen. Je zult in één klap alle belangrijke bezienswaardigheden aan de waterkant van Lissabon kunnen zien: de Belém-toren, de kathedraal van Lissabon, het Castelo de São Jorge en onder de prachtige 25 de Abril-brug door.
Bookable
Lees meer
Le Cap d'Agde Méditerranée

Le Cap d'Agde Méditerranée

Bestemming Cap d’Agde Méditerranée Cap d’Agde Méditerranée De link tussen zee en land Cap d'Agde, in het zuiden van Frankrijk, in een streek met 300 zondagen per jaar, de Occitanie Méditerranée, is een vakantieplek die unaniem wordt gewaardeerd. Cap d'Agde Méditerranée bestaat uit 3 aparte badplaats Cap d'Agde, Vias en Portiragnes, en de historische staden en dorpen. We kunnen Pézenas, de stad van Molière, Agde, antieke handelspost van Marseille, of Montagnac, de stad van de middeleeuwse jaarmarkt, noemen. Het Canal du Midi doorkruist Cap d’Agde en is de ruggengraat van de stad. U zult meerdere malen per jaar zin krijgen om hier te komen, omdat er zoveel activiteiten en culturele evenementen worden aangeboden. Het geheel bevindt zich op een vulkanische site tussen het Canal du Midi, de rivier en de zee, en omvat 3 havens, 20 km ongerept of aangelegd zandstrand, een natuurlijke omgeving met zorgvuldig beschermde parken, dennenbossen en zeegebieden, verrassende historische monumenten en erfgoed, sportfaciliteiten van hoog niveau en permanente activiteiten.
Lees meer
Rijeka

Rijeka

Rijeka ligt aan de Adriatische Zee, waar het het diepst in Europa stort, en heeft een rijke maritieme geschiedenis. De op twee na grootste stad van Kroatië en het hart van de provincie Primorsko-Goranska. Haar charme ligt in de gastvrije geest en het diverse culturele erfgoed. Terwijl je over de Korzo-promenade uit het Habsburgse tijdperk wandelt, kun je een kijkje nemen in het 19e-eeuwse Nationale Theater, versierd met kunstwerken van Klimt. Geniet van het weidse uitzicht op de eilanden van Kvarner Bay vanaf Trsat Castle. Een kosmopolitische haven van samenleven, welkom in Rijeka.
Lees meer
Rijeka Tunnel
Rijeka, Kroatië

Rijeka Tunnel

De Rijeka Tunnel, ook wel TunelRi genoemd, diende als schuilplaats voor burgers tegen de luchtbombardementen tijdens het Eindspel van de Tweede Wereldoorlog of tijdens de Burgeroorlog. Met een lengte van 330 meter strekt het zich onder de oude binnenstad uit tot aan de Dolac basisschool; de hoofdingang bevindt zich direct naast de St. Vitus kathedraal. In 2017, na 75 jaar, is de tunnel opengesteld voor het publiek en is het één van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, met nog steeds originele borden.
Lees meer
Archeologische vindplaats van Delos
Mykonos, Griekenland

Archeologische vindplaats van Delos

Het eiland Delos, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een belangrijke heilige plaats voor de oude Grieken en daarom een must voor liefhebbers van geschiedenis en archeologie. Het bevat enkele curiosa overblijfselen van oude beschavingen: een voormalig amfitheater, historische huizen met mozaïeken, tempels en het beroemde Terras van de Leeuwen. Sla het museum niet over: het bevat een aantal artefacten die dateren uit de 25e eeuw voor Christus.
Lees meer
Mendips – Het ouderlijk huis van John Lennon
Liverpool, Verenigd Koninkrijk

Mendips – Het ouderlijk huis van John Lennon

Mis deze buitengewone kans niet om de plek te verkennen die het muzikale genie van John Lennon en de legendarische Beatles heeft gevormd met een rondleiding door het ouderlijk huis van John Lennon. Betreed het huis waar Lennon woonde met zijn tante Mimi en oom George, precies waar verschillende iconische Beatles-nummers werden gecomponeerd en gerepeteerd. Bewonder de verzameling foto's en Beatles-memorabilia die te zien zijn terwijl deskundige gidsen je tijdens de tour begeleiden. Vergeet niet om je tickets van tevoren te bemachtigen via de aangeboden website om een naadloos bezoek te garanderen.
Lees meer