Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Miami, Florida

Miami, Florida

Miami staat bekend om zijn glamour en kosmopolitische sfeer. Maar wat deze stad echt onderscheidt, zijn de kilometerslange zandstranden, die in combinatie met de zon en aangename warmte het hele jaar door de positie van Miami als topreisbestemming hebben versterkt. Het zou een grove understatement zijn om de stad te omschrijven als een internationale metropool, gezien de Noord-Amerikaanse kern doordrenkt met Caribische flair, een flinke dosis Latijns-Amerikaanse invloed, wat Afrikaans erfgoed, een vleugje Aziatische invloed en een beetje Europese charme. Al deze elementen en hun fascinerende mix geven Miami een levendig en opwindend cultureel leven.
Lees meer
Melbourne

Melbourne

Melbourne is een artistieke grootmacht met een levendige en multiculturele ziel. Melbourne, bijgenaamd “Parijs van het zuidelijk halfrond”, staat niet alleen bekend als de culturele hotspot van Australië, maar staat ook bekend om zijn grote sportevenementen en culinaire hoogstandjes van over de hele wereld. Met zijn hoge stadscentrum en uitgestrekte buitenwijken is het moeilijk om je niet te laten meeslepen door het leven van de hoofdstad Victoria. Dagtochten naar de wilde natuur van de staat zijn ook bijzonder aantrekkelijk.
Lees meer
Agia Napa – Protaras

Agia Napa – Protaras

Agia Napa was ooit slechts een klein vissersdorp en is uitgegroeid tot één van's werelds beste reisbestemmingen, bekend als een kosmopolitisch vakantieoord. De stad is gelegen aan de oostkust van Cyprus en zit vol geschiedenis en cultuur, met vriendelijke en gastvrije mensen. Vlakbij ligt Protaras, een populaire badplaats met enkele van's werelds beste gouden stranden, kristalhelder water en levendig entertainment. Of je nu op zoek bent naar fascinerende geschiedenis, bruisende cultuur en nachtleven, verbazingwekkende natuurlijke schoonheid of een ontspannen strandvakantie, samen vormen deze gebieden één van de meest gewilde bestemmingen aan de Middellandse Zee.
Lees meer
Washington, D.C.

Washington, D.C.

Denk groots na in Washington: zodra je aankomt in D.C., word je overdonderd door de omvang van de plek. De hoofdstad van Amerika wil dat je weet waar je bent, en de stad doet er alles aan om indruk te maken in termen van grootsheid en omvang. Drama en schandalen borrelen onder de oppervlakte terwijl de straten bruisen van hippe evenementen, musea, restaurants en clubs om elke hoek. De principes van gelijkheid, rechtvaardigheid, leven en vrijheid worden nog steeds gehandhaafd, maar D.C. is vooral een trendy en internationale stad.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Zuid-Corsica

Zuid-Corsica

Zuid-Corsica (of Corse-du-Sud), de geboorteplaats van Napoléon Bonaparte en de thuisbasis van een aantal indrukwekkende natuurlijke landschappen, is aantrekkelijk door de buitenactiviteiten, overblijfselen van prehistorische nederzettingen en verbluffend gevarieerde landschappen. Van de indrukwekkende witte kliffen van Bonifacio tot de grillige rotsformaties van Piana tot de onbewoonde Lavezzi-eilanden en witte zandstranden, Zuid-Corsica heeft genoeg om tot de verbeelding te spreken.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Larnaca zoutmeer
Cyprus, Cyprus

Larnaca zoutmeer

Ontdek de adembenemende schoonheid van het zoutmeer van Larnaca, een complex netwerk van vier zoutmeren net ten westen van de stad Larnaca. Het is het op één na grootste zoutmeer van Cyprus en beslaat een totale oppervlakte van 2,2 vierkante kilometer en wordt beschouwd als een belangrijk wetland met de status van een speciaal beschermd gebied. Tijdens de wintermaanden vult het meer zich met water, waardoor het tijdelijk plek biedt aan talrijke trekvogelsoorten, waaronder duizenden felroze flamingo's. Deze elegante vogels zijn te zien terwijl ze zich voeden met de pekelgarnaal Artemia Salina, een cruciaal onderdeel van de voedselketen van het meer. Als de zomer aanbreekt, verdampt het water, waardoor een zoutkorst en een opvallend landschap achterblijven. In het verleden was zout uit het zoutmeer van Larnaca één van de belangrijkste exportproducten van Cyprus. Een 4 km lang natuurpad kronkelt door het gebied en biedt de mogelijkheid om de omgeving van het meer te verkennen en de diverse flora en fauna te observeren. Het zoutmeer van Larnaca is niet alleen een prachtige natuurlijke attractie, maar ook een site met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de late bronstijd.
Lees meer
Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Alghero

Alghero

De smalle, geplaveide straatjes van de middeleeuwse citadel van Alghero, vol boetieks, barren en restaurants, lopen richting de haven en de uitgestrekte baai. Het is gebouwd in boterachtige zandsteen die in de ondergaande zon een zachte abrikozentint gloeit en is de meest pittoreske oude binnenstad van Sardinië. Palazzo's en straatnaamborden in Spaanse stijl in het Italiaans en Catalaans weerspiegelen het trotse erfgoed: 300 jaar Aragon-heerschappij. Omzoomd door dennenbossen, kronkelen lange zandstranden, hotels en barren naar groene landtongen. Het is een idyllische omgeving.
Lees meer
De prachtige parken van Malmö
Malmö, Zweden

De prachtige parken van Malmö

Of je nu op zoek bent naar rust, ecologische wonderen of verkwikkende lichaamsbeweging, de groene gebieden van Malmö bieden een schat aan ervaringen om aan jouw wensen te voldoen. Ontdek de betoverende allure van Kungsparken, de geliefde parel van Malmö en het oudste openbare park van de stad, opgericht in 1872. Dompel jezelf onder in het charmante ontwerp in Engelse stijl van het park, waar een wandeling door de groene landschappen het decor vormt voor onvergetelijke buitenavonturen en heerlijke picknicks. Verwen je zintuigen in de milieuvriendelijke oase Slottstädgården, waar de overvloed van de natuur op je wacht. Hier kun je jezelf onderdompelen in een wereld van versheid door groenten te kopen die rechtstreeks van de vruchtbare grond zijn geplukt, levendige bloemen en planten. Houd een oogje in het zeil voor de bruisende activiteiten van het populaire tv-programma van SVT, Garden Friday, dat zijn thuis vindt in deze prachtige tuinen. Misschien vang je zelfs een glimp op van de bekwame tuinman, John Taylor, die de bloeiende wonderen verzorgt. Het geliefde tuincafé van Tarek Taylor, gelegen in het hart van het park, nodigt je uit om te ontspannen te midden van de weelderige omgeving en biedt een verfrissend toevluchtsoord tijdens de zonovergoten zomermaanden. Bereid je voor om betoverd te worden door de grootsheid van Pildammsparken, het grootste park van Malmö. Oorspronkelijk gemaakt voor de Baltische Tentoonstelling in 1914, werd dit uitgestrekte landschap in de jaren twintig verder geperfectioneerd onder de visionaire leiding van stadsingenieur Erik Bülow-Hube. Verken de uitgestrekte vlakte van het park en ontdek enkele van de meest gerespecteerde joggingpaden van Malmö, die je uitnodigen voor verkwikkende hardloopsessies te midden van het schilderachtige landschap.
Lees meer
Larnaca
Cyprus, Cyprus

Larnaca

Larnaca is waar Oost en West elkaar ontmoeten, één van de oudste continu bewoonde steden ter wereld en een fascinerende mix van de vele beschavingen die de geschiedenis hebben gevormd. Deze rustige kuststad, gelegen aan de zuidoostkust van Cyprus, vlakbij de belangrijkste luchthaven van het eiland, is een perfect startpunt om Cyprus en zijn eindeloze mogelijkheden te verkennen. Dorpen met agrotoerisme, prachtige stranden, sport- en recreatiemogelijkheden, culturele evenementen, religieus toerisme en authentieke Cypriotische tavernes zijn slechts enkele van de keuzes in en rond de stad. Welkom in Larnaca, de toegangspoort tot Cyprus. Bekijk de oude binnenstad en geniet van zon en zee aan de kust. Hier zijn veel clubs, lounges en bars. De ruïnes van Kition, gesticht door Noaks kleinkind Khittim, en het 17e-eeuwse fort zijn zeker een bezoek waard. Na Mekka en Medina is de Tekke-moskee, gebouwd ter ere van het familielid van de profeet Mohammed, één van de belangrijkste pelgrimsoorden van de moslims. Een meest fascinerende plek is Choirokoitia, een nederzetting uit de vroegste periode van het stenen tijdperk.
Lees meer