Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Whitsunday Coast

Whitsunday Coast

De zon, zee en strand zorgen er samen voor dat de Whitsunday Coast de ideale plek is om te ontspannen. Geniet van de geweldige sfeer en het nachtleven in een spectaculaire omgeving. Een paradijs voor strandliefhebbers waar alles aanwezig is om jouw verblijf in dit gebied onvergetelijk te maken. In de buurt van het Great Barrier Reef en op slechts 26 km van de Whitsunday eilanden is er genoeg te zien. Zowel backpackers als gezinnen zullen genieten van de vele attracties zoals de Airlie Beach lagune en de geweldige krokodilsafari's op de Proserpine-rivier.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Agia Napa – Protaras

Agia Napa – Protaras

Agia Napa was ooit slechts een klein vissersdorp en is uitgegroeid tot één van's werelds beste reisbestemmingen, bekend als een kosmopolitisch vakantieoord. De stad is gelegen aan de oostkust van Cyprus en zit vol geschiedenis en cultuur, met vriendelijke en gastvrije mensen. Vlakbij ligt Protaras, een populaire badplaats met enkele van's werelds beste gouden stranden, kristalhelder water en levendig entertainment. Of je nu op zoek bent naar fascinerende geschiedenis, bruisende cultuur en nachtleven, verbazingwekkende natuurlijke schoonheid of een ontspannen strandvakantie, samen vormen deze gebieden één van de meest gewilde bestemmingen aan de Middellandse Zee.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Lérins eilanden
Nice Côte d'Azur, Frankrijk

Lérins eilanden

De eilanden L’île Sainte-Marguerite en L’île Saint-Honorat zijn twee prachtige uitjes vanuit de stad Cannes. Op slechts een boottochtje verwijderd van de haven, achter de paleisachtige bioscoop, kun je naar deze eilanden reizen, die respectievelijk vijftien en dertig minuten verwijderd zijn van Cannes. L’île Sainte-Marguerite was vroeger een gevangeniseiland, waar in de 17e eeuw een mysterieuze, gemaskerde gevangene werd vastgehouden. Het vredige, met bloemen versierde eiland Saint-Honorat herbergt een klooster.
Lees meer
Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark
Mechelen, België

Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark

Het Vrijbroekpark ligt aan de rand van de stad en is een groen gebied dat zich over 50 hectaren uitstrekt. Het is de ideale plaats om te wandelen, te sporten of in alle rust weg te dromen op een terrasje. De prachtige rozentuin bezoeken is overigens ook een absolute aanrader! In 2003 werd de tuin zelfs bekroond met de 'Award of Garden Excellence'. Deze nominatie had het ondermeer te danken aan de betoverende geur die er in de tuin hangt, met dank aan meer dan 100 verschillende rozensoorten. Er is ook de nodige aandacht voor informatie: in de hele tuin vind je naambordjes en wandelbrochures. Onlangs keurde de provincieraad enkele nieuwe grondaankopen voor het Vrijbroekpark goed. Zo zal het park in de toekomst een heel stuk groter worden.
Lees meer
Tannerie Bab Debbagh
Marrakesh, Marokko

Tannerie Bab Debbagh

Het is een fascinerende ervaring om getuige te zijn van het eeuwenoude ambacht van leerbewerking in de leerlooierijen van Bab Debbagh. Deze leerlooierijen, gelegen in de buurt van een rivier voor watervoorziening, zijn al eeuwenlang actief. De kenmerkende geur, die het gevolg is van ammoniak dat wordt gebruikt bij het ontharden van leer, laat je weten dat je er bent. In tegenstelling tot sommige andere Marokkaanse leerlooierijen ligt de nadruk hier op het behandelen van leer in zijn natuurlijke staat; het verven gebeurt elders. Het bezoeken van de site kan een beetje lastig zijn vanwege de aanwezigheid van onofficiële 'gidsen' die betaling eisen. Als je de voorkeur geeft aan een probleemloze ervaring, overweeg dan om een gecertificeerde gids in te huren als onderdeel van een medina-tour. Anders kun je je voorbereiden om langs deze onofficiële bedienden te navigeren door een kleine fooi te geven en erop aan te dringen zonder hun hulp binnen te komen.
Lees meer