Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Bari

Bari

Dit pareltje aan de kust in Zuid-Italië biedt een boeiende mix van geschiedenis, cultuur en prachtige mediterrane landschappen. Verken de historische oude binnenstad en wandel door de kronkelende straatjes, waar de was wappert in de wind en de lokale bevolking bij een espresso kletst in levendige cafés. Proef de lokale keuken die bekend staat om zijn verse zeevruchten, handgemaakte pasta en heerlijk straatvoedsel, en geniet van de schoonheid van de Adriatische Zee langs de pittoreske kustlijn.
Lees meer
San Francisco, Californië

San Francisco, Californië

San Francisco, ook wel bekend als de stad aan de baai, is divers, kleurrijk en levendig. Beroemd om zijn steile heuvels, Victoriaanse huizen, het hele jaar door mist, prachtige panoramische vergezichten en uitstekende keuken, trekt de stad jaarlijks tientallen miljoenen bezoekers. San Francisco is enorm maar toch voetgangersvriendelijk, en de beroemde kabelbanen nemen je mee naar nieuwe avonturen. De eclectische mix van architectuur, zandstranden, etnische en culturele diversiteit maken San Francisco tot een uitstekende keuze voor een vakantie.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Beneden-Dijlevallei
Mechelen, België

Beneden-Dijlevallei

Aan het Zennegat in Battel, wordt een prachtig stuk groen bewaard. Natuurpunt beheert er heel wat natuurgebieden, o.a. het Zennegat, het Mechels Broek, de Barebeekmonding, Cassenbroek, Mispeldonk, Pikhakendonk en 't Ven. Al deze gebieden zijn de schakels van één grote ketting: de Beneden-Dijlevallei. In een gebied waar verstedelijking steeds op de loer ligt, is één aaneengesloten natuurgebied van formaat een belangrijke meerwaarde om de hele regio beter leefbaar te maken. Natuurpunt maakt hier elke dag werk van door gebieden aan te kopen of duurzame overeenkomsten te sluiten, door wandelpaden aan te leggen, … De planten en dieren reageren goed op dit natuurbeheer, maar ook steeds meer mensen ontdekken deze oase van rust. De Dijlevallei, met haar fraaie landschap en prachtige natuur, heeft alles wat een groen hart sneller doet slaan.
Lees meer
Wellington Cable Car
Wellington, Nieuw-Zeeland

Wellington Cable Car

Spring aan boord van de kabelbaan voor een adembenemend panorama over Wellington en de Hutt Valley. Deze charmante kabelbaan vervoert bezoekers tussen Lambton Quay, het bruisende winkelcentrum van de stad, en Kelburn, een buitenwijk op een heuveltop met adembenemend uitzicht over het stadscentrum. 120 Meter omhoog over een afstand van 612 meter is een behoorlijke rit. De bovenste terminal biedt niet alleen toegang tot de groene botanische tuinen, maar herbergt ook een gratis museum dat zich verdiept in de eeuwenoude geschiedenis van de Wellington kabelbaan.
Lees meer
Tentoonstelling/museum The Beatles Story
Liverpool, Verenigd Koninkrijk

Tentoonstelling/museum The Beatles Story

Ontdek The Beatles Story, 's werelds grootste permanente museum gewijd aan de iconische band, gelegen aan het historische Royal Albert Dock. Dompel jezelf onder in de fascinerende reis van The Beatles en treed in hun voetsporen vanaf hun bescheiden begin in Hamburg tot hun snelle opkomst tot wereldfaam. Ontdek hun leven, hun muziek en de culturele impact die ze op de wereld hebben gemaakt. The Beatles Story is een bestemming die fans en muziekliefhebbers niet mogen missen en biedt een meeslepende ervaring die het buitengewone verhaal van de band tot leven brengt.
Lees meer
Watervliegtuighaven
Tallinn, Estland

Watervliegtuighaven

Met behulp van moderne multimedia vertelt de watervliegtuighaven Lennusadam in de voorstad Kalamaja met houten architectuur spannende verhalen over de Estse maritieme en militaire geschiedenis, die een “zee vol spanning” beloven voor het hele gezin in een gebied waar bijna 2 miljoen A4-vellen naast elkaar zouden passen. De tentoonstelling van het museum, die bestaat uit meer dan een paar honderd grote exposities, blaast de kleurrijke geschiedenis van Estland nieuw leven in. In de buitenruimte kunnen bezoekers een verzameling historische schepen bezichtigen, waaronder de Suur Tõll, Europa's grootste door stoom aangedreven ijsbreker.
Lees meer