Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Denver, Colorado

Denver, Colorado

Denver ligt aan de voet van de Rocky Mountains en is een stad vol leven. Met 300 dagen zon per jaar is de Mile High City het hele jaar door een bestemming die een rijk westers erfgoed en passie voor het buitenleven naadloos combineert met stedelijke opwinding. In het centrum van Denver vind je een scala aan restaurants van chef-koks, brewpubs, professionele sporten, winkels en gezinsvriendelijke attracties. Daarnaast is Denver de belangrijkste toegangspoort tot de meest adembenemende nationale parken in het westen van de VS, waaronder Mesa Verde, één van de vier nationale parken van Colorado, evenals Yellowstone in Wyoming en de Canyonlands in Utah.
Lees meer
Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Kerk Santa Caterina
Palermo, Italië

Kerk Santa Caterina

De Chiesa di Santa Caterina d'Alessandria d'Egitto in Palermo trekt bezoekers uit alle hoeken van de wereld aan met zijn opmerkelijke Siciliaanse barokke architectuur en sierlijke inrichting: de muren zijn vol met decoratieve schilderijen en er zijn levendige fresco's, ingewikkeld gesneden beelden en prachtige kleurrijke marmeren interieurs. Mis het prachtige majolica-klooster en het uitzicht vanaf het dakterras niet. De bakkerij in het complex verkoopt zoete lekkernijen bereid volgens eeuwenoude recepten uit de kloosters van Sicilië.
Lees meer
Hadrianusport
Antalya, Turkije

Hadrianusport

De Hadrianuspoort, gebouwd voor het bezoek van een Romeinse keizer in 130 na Christus, biedt een prachtige toegang tot de historische wijk van Antalya. Als enige overlevende toegangspoort tot de oude beschermende muren van de stad belichaamt deze triomfboog het rijke verleden van Antalya, ooit bekend als Attaleia. Tegenwoordig staat de poort op de Atatürk Caddesi, die een brug vormt tussen de bruisende moderne stad en de charmante oude binnenstad van Kaleiçi, een bewijs van de lange geschiedenis en architectonische bekwaamheid van Antalya.
Lees meer
Olympic Sculpture Park
Seattle

Olympic Sculpture Park

Een prachtig en iconisch park van Seattle ligt aan Western Avenue en biedt een geweldige combinatie van kunst en natuur. Het is interessant om te vermelden dat de toegang gratis is en dat je alle kunst op je eigen gemak kunt bekijken. Enkele van deze interessante kunstwerken zijn onder meer 'Neukom Vivarium', een grote kas met verschillende planten en bomen. Een ander stuk is de Schubertsonate, een beschilderde stalen sculptuur ter ere van muziekcomponisten. Dus als het weer het toelaat, bezoek dan het park en laat je verrassen.
Lees meer
Bellagio conservatorium & botanische tuin
Las Vegas, Nevada

Bellagio conservatorium & botanische tuin

Bellagio Conservatory & Botanical Garden is het atrium met dakramen van Bellagio met levendige en fantastische taferelen bestaande uit planten, bloemen en bomen. Het luchtige centrale conservatorium is geïnspireerd op de Art Nouveau conservatoria van Parijs. Elk seizoen creëert een team van 120 professionals displays met meer dan 10.000 bloemen, die regelmatig worden verwisseld om de versheid te behouden. Je weet nooit wat je kunt verwachten: gigantische bloemensculpturen ter ere van het nieuwe jaar, koivijvers en pagodes, enorme jademedaillons en animatronische beeldjes, grillige architecturale elementen en fantastische taferelen.
Lees meer