Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Brussel

Brussel

Brussel is een stad die telkens weer verbaast en ontroert. Dit hoofdstedelijk gewest en hoofdstad van 500 miljoen Europeanen verwacht u om zijn schatten te delen. Zijn turbulente geschiedenis ligt ongetwijfeld aan de bron van zijn open geest en gastvrijheid. Wij garanderen dat u zich in Brussel goed zult voelen! Behalve zijn historische monumenten heeft Brussel nog zo veel meer te bieden: zijn stripverhalen, zijn art-nouveaugevels, het talent van zijn modeontwerpers en designers, zijn culinaire lekkernijen en zijn surrealisme dat op elke straathoek aanwezig is.
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Cagliari

Cagliari

De smalle en vaak steile, met graniet geplaveide straatjes van de wijk Castello in Cagliari herinneren aan een vervlogen tijd toen de stad eerst werd gedomineerd door Pisanen en later door de Aragonezen. Gebouwd van witte kalksteen, glinsteren de muren en torens van de oude stad in de zon en zijn ze een magnifiek gezicht, vooral als je geluk hebt en de stad vanaf de zee benadert, zoals de Engelse romanschrijver DH Lawrence deed in 1921 toen hij de oude stad beschreef Stad als een "Jeruzalem zonder bomen".
Lees meer
Sitia
Kreta, Griekenland

Sitia

Sitia is de beste 'ambassadeur' voor Oost-Kreta: authentiek, rustig en pittoresk. Het kan een ideale uitvalsbasis zijn voor het verkennen van de meest oostelijke delen van het eiland, waaronder het populaire Vai strand, de thuisbasis van het grootste palmbos van Kreta. Oorspronkelijk gesticht door de Minoërs, staat de rustige badplaats bekend om zijn mooie haven met kleurrijke boten, verschillende eetgelegenheden en een prachtige promenade. Historische bezienswaardigheden zijn onder andere een fort, een archeologisch en een folkloremuseum, evenals een lang zandstrand.
Lees meer
De Drie Steden van Cottonera
Malta, Malta

De Drie Steden van Cottonera

Aan de overkant van de Grand Harbour, ten zuiden van Valletta, liggen de historische vestingsteden Vittoriosa, Cospicua en Senglea, gewoonlijk aangeduid als de Drie Steden van Cottonera. Als je maar tijd hebt voor één van hen, is Vittoriosa het meest de moeite waard om te bezoeken. Hier vind je Fort Sint-Angelo, het Heilige Paleis en de waterkant van Vittoriosa, die in het begin van de jaren 2000 werd gerenoveerd om opnieuw zijn oude glorie te bereiken.
Lees meer
Boek een wijnproeverij
Brisbane, Australië

Boek een wijnproeverij

Natuurlijk kun je de beste Australische wijnen krijgen zonder de stadsgrenzen van Brisbane te verlaten. Maar niks is mooier dan de mensen te ontmoeten wiens handen de wijn hebben gemaakt, en de sfeer van een weelderige wijnmakerij op te snuiven. Boek een tour of stap in een auto met een chauffeur en vergeet niet een picknickmand mee te nemen. We raden je aan naar het zuiden te gaan om de wijn-, bier- en gedistilleerde drankenmakers van de Scenic Rim te ontdekken.
Bookable
Lees meer
Stadsmarkten van Brisbane
Brisbane, Australië

Stadsmarkten van Brisbane

Brisbane City Markets bieden een eersteklas selectie van gastronomische gerechten en ingrediënten. Bekijk ambachtelijke producten, koop eersteklas vleeswaren en vis rechtstreeks van de trawler, en eet vers gebakken brood. De oorspronkelijke markt op Reddacliff Place is een favoriet voor stadswerkers, omwonenden en toeristen. De tweede locatie op Cathedral Square is kleiner van formaat, maar is meer gericht op straatvoedsel van hoge kwaliteit.
Lees meer