Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Hoge Kust

Hoge Kust

In Noord-Europa ligt een plek waar 20.000 jaar natuurkrachten een dramatisch landschap hebben gevormd met de hoogste kustlijn ter wereld. Bergen die recht in de diepten van de zee duiken op een manier die je sprakeloos maakt. Hier maak je kennis met het echte, onbenutte Zweden. Stoere bezoekers kunnen de gefermenteerde haring en klimmen proberen, maar de Hoge kust van Zweden aan de Botnische Golf draait meer om harmonie dan om adrenaline. Door eindeloze mogelijkheden om samen met je dierbaren actief te zijn in de natuur, zul je de kracht herwinnen om terug te keren naar je drukke, stedelijke leven van alledag.
Lees meer
Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux is een stad die symbool staat voor wijn, gastronomie, kunst en cultuur. Het is een stad die de essentie van de Franse geest vertegenwoordigt. Bordeaux is gelegen in het zuidwesten van Frankrijk, aan de rivier de Garonne. Het straalt zijn charmes uit over de regio door zijn brede voetgangersboulevards, prachtige pleinen, moderne gebouwen en historische architectuur. Bezoek Bordeaux tijdens je volgende reis naar Frankrijk en ontdek waarom de stad ooit werd verkozen tot “Europese beste bestemming”.
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Key West, Florida

Key West, Florida

Key West is een tropisch paradijs in het zuidelijkste puntje van de continentale VS, op slechts twee uur rijden van Miami. Met het hele jaar door warm weer en kristalhelder water is Key West een populaire zeehavenbestemming voor veel passagierscruiseschepen. Verken de schilderachtige stranden, geniet van de gevarieerde culinaire scene en verblijf in luxe hotels met een prachtig uitzicht. De stad is een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en levendige cultuur. Het biedt een overvloed aan leuke locaties om te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Avenyn
Göteborg, Zweden

Avenyn

Kungsportsavenyen is de belangrijkste boulevard van Göteborg, vooral bekend als Avenyn. Het is niet alleen een centrum voor entertainment, maar deze chique wijk biedt ook exclusieve boetieks en kledingwinkels. Het strekt zich uit van de Kungsportsbron-brug tot Götaplatsen, gelegen in de buurt van het Kunstmuseum, de Stadsschouwburg, de Concertzaal en het Poseidon-standbeeld. Avenyn is bezaaid met winkels, gezellige cafés, gerenommeerde restaurants en populaire bars. In de zomer wordt het hier extra levendig wanneer vakantiegangers genieten van het leven in de bar en het restaurant en zich uitleven op de terrassen, waardoor de omgeving een zeer opwindende en toch ontspannen sfeer krijgt.
Lees meer
Universeum
Göteborg, Zweden

Universeum

Het grootste wetenschapscentrum van Scandinavië, Universeum, biedt een meeslepende en leerzame ervaring voor bezoekers van alle leeftijden. Op de zeven verdiepingen herbergt het centrum een verscheidenheid aan interactieve tentoonstellingen en praktische activiteiten over onderwerpen zoals biologie, technologie en de natuurlijke wereld. Bezoekers kunnen een tropisch regenwoud verkennen, zich vergapen aan het zeeleven in het aquarium en deelnemen aan fascinerende experimenten in het laboratorium. Het Universeum biedt ook een tentoonstelling op het dak met een panoramisch uitzicht over de stad.
Lees meer
Duval Street
Key West, Florida

Duval Street

Duval is de bekendste en meest bezochte straat in Key West. Het strekt zich uit van kust tot kust, van de Golf van Mexico tot aan de Atlantische Oceaan. Het heeft een veelvoud aan restaurants, pubs en winkelmogelijkheden. Duval Street is niet alleen de thuisbasis van Ernest Hemingway's favoriete pub Sloppy Joe's, maar ook van een rijk nachtleven. Meerdere keren per jaar trekt de straat bezoekers aan om deel te nemen aan diverse festivals die kunst, levensstijl, geschiedenis en cultuur vieren.
Lees meer
Wanneer twee stammen ten strijde trekken
De Voortuin van Dublin, Ierland

Wanneer twee stammen ten strijde trekken

De rivier de Boyne ziet er nu misschien rustig uit, maar op 1 juli 1690 was dat anders. Op die dag kwamen twee rivalen van de Britse troon, Willem III en James II, met hun legers in botsing tijdens de grootste troepenverzameling ooit op Ierse bodem. Dit bloedige conflict komt levendig tot uiting in het bezoekerscentrum van de Slag aan de Boyne, waar audiovisuele displays, originele wapens en loopbruggen op het slagveld te zien zijn. Kijk in de zomer hoe verklede acteurs tot leven komen in historische re-enactments.
Lees meer