Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Florence

Florence

Florence, de regionale hoofdstad van Toscane, is één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië. Het wordt door UNESCO erkend als werelderfgoed en als je de historische kasseien betreedt, is het gemakkelijk te zien waarom. De stad ligt tussen de omliggende heuvels en herbergt enkele van de beroemdste kunstwerken ter wereld. Het hele stadscentrum staat vol met prachtige paleizen, kerken en monumenten. Het omringende landschap staat bekend om zijn glooiende heuvels en zijn wijn, met name het Chianti-gebied tussen Siena en Florence.
Lees meer
Madeira

Madeira

Met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, een mild klimaat het hele jaar door, een vriendelijke bevolking en een hotelnetwerk van topkwaliteit, zijn Madeira en Porto Santo, de twee bewoonde eilanden van de Madeira-archipel, de perfecte eilanden voor wie op zoek is naar stress- gratis feestdagen. Hier kun je genieten van je vakantie op het strand of aan zee, in de bergen, op het platteland of in de stad - de perfecte plek voor een uitje om unieke momenten te beleven zoals nergens anders.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
São Paulo

São Paulo

“Rio is prachtig. Maar São Paulo, São Paulo is een stad”, zei Marlene Dietrich over de meest kosmopolitische stad van Brazilië. São Paulo is de culturele en financiële grootmacht van Brazilië, compleet met een bruisende muziekscene, winkels van topdesigners en heerlijke gastronomie, en niet te vergeten musea en kunstgalerieën van wereldklasse. Dit alles wordt gecombineerd met het bruisende lokale leven van Paulistanos, waarmee het zeker gemakkelijk zal zijn om bevriend te raken.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Jeruzalem

Jeruzalem

Jeruzalem, waar geschiedenis en spiritualiteit samenkomen, bevat heilige plaatsen die centraal staan in wereldreligies. De caleidoscoop van culturen is het resultaat van de joodse, christelijke, islamitische en Armeense gemeenschappen. Ervaar een levendige muziekscene en een gevarieerde keuken, terwijl het Light Festival en het Jerusalem Film Festival culturele evenementen brengen. De spirituele uitstraling en schoonheid van de stad komen tot uiting in de mozaïeken, architectuur en uitzichten vanaf de Olijfberg. Een reis naar Jeruzalem zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Plaza Posta
Groningen, Nederland

Plaza Posta

Plaza Posta ligt een half uur ten zuidwesten van Groningen. Het is een allesomvattend activiteitencentrum dat geschikt is voor groepen van alle thema's en groottes, of het nu gaat om familie- of werkevenementen. Met meer dan een dozijn programma's, van escape-games en bowlen tot buitentochten, het is helemaal aan jouw definitie van plezier. Voor de essentiële hapjes en drankjes biedt het historische restaurant De Postwagen een verscheidenheid aan opties, waaronder high tea, buffetten en barbecue. Het is raadzaam om vooraf te informeren naar de openingstijden en beschikbaarheid, inclusief die van het restaurant, aangezien deze onderhevig kunnen zijn aan grote groepsreserveringen.
Lees meer
Split

Split

De kustlijn van de Atlantische Zee herbergt de elegantie van de historische stad Split. Split was gekozen door de Romeinse keizer Diocletianus als zijn residentie, en herbergt zijn gigantische paleis, een ingewikkeld complex van schilderachtige steegjes en pleinen met meer dan 1700 jaar geschiedenis. Een echte stad in een stad. De charme van de historische bezienswaardigheden fascineert veel vakantiegangers die tijdens de hete Kroatische zomer naar Split trekken, maar de ongerepte natuur en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ze verliefd worden.
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Kloosterplaats Glendalough – Een stad in de heuvels
De Voortuin van Dublin, Ierland

Kloosterplaats Glendalough – Een stad in de heuvels

De kloosternederzetting St. Kevin in Glendalough was in die tijd een echte stad, met een ronde toren van 30 meter, een poortgebouw, verschillende kerken, een kathedraal, een boerderij, huizen en een omvangrijke lekenbevolking die bijdroegen aan de 500 jaar dat hij één van de grootste kerkelijke centra van Ierland was. De grot is niet toegankelijk, maar je kunt een goede foto maken boven Upper Lake vanaf de Miner's Road.
Lees meer
Excalibur klimtoren bij Klimcentrum Bjoeks
Groningen, Nederland

Excalibur klimtoren bij Klimcentrum Bjoeks

Excalibur in Klimcentrum Bjoeks, 's werelds hoogste vrijstaande klimtoren, biedt een unieke beklimming voor ervaren klimmers. Met een hoogte van 37 meter en een uitsteeklengte van 11 meter bootst hij echte topomstandigheden na. Klimmers kunnen met elkaar in contact komen via een WhatsApp-groep voor partners en ter plaatse alle benodigde apparatuur huren. Voor de avonturiers is er zelfs een optie om bovenop Excalibur te overnachten. Je kunt bij Bjoeks ook boulderen in de buitenlucht, een bijzondere ervaring waarvoor technische vaardigheden vereist zijn. Indoor klimmen en essentiële voorzieningen zoals douches en een keuken maken jouw verblijf extra comfortabel.
Lees meer
Wijnproeverij op het Toscaanse platteland
Florence, Italië

Wijnproeverij op het Toscaanse platteland

De Chianti regio is één van 's werelds beroemdste wijndistricten en Florence ligt precies in het centrum van dit gebied. Het landschap is uniek, met groene heuvels en wijngaarden naast olijfboomgaarden en cipressen. Het is zo'n mooi landschap dat veel internationaal bekende regisseurs hun films hier hebben opgenomen. En één van de beste manieren om de regio te verkennen, is door een wijnproeverij te boeken. Je bezoekt twee eersteklas Chianti wijnhuizen, waar je verschillende soorten wijnen proeft. Dit gaat samen met olijfolie en Toscaanse specialiteiten zoals kaas, salami, gezouten ham en bruschetta. Een must voor elke wijnliefhebber.
Bookable
Lees meer