Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Florence

Florence

Florence, de regionale hoofdstad van Toscane, is één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië. Het wordt door UNESCO erkend als werelderfgoed en als je de historische kasseien betreedt, is het gemakkelijk te zien waarom. De stad ligt tussen de omliggende heuvels en herbergt enkele van de beroemdste kunstwerken ter wereld. Het hele stadscentrum staat vol met prachtige paleizen, kerken en monumenten. Het omringende landschap staat bekend om zijn glooiende heuvels en zijn wijn, met name het Chianti-gebied tussen Siena en Florence.
Lees meer
Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Van Gogh Kerk - Etten-Leur
Eindhoven & Noord-Brabant, Nederland

Van Gogh Kerk - Etten-Leur

De Van Gogh Kerk, gelegen in het centrum van Etten-Leur, biedt een fascinerende inkijk in wat waarschijnlijk de minst bekende periode in Vincent van Gogh's leven is, maar zeker niet de minst belangrijke! ‘Het begin van een carrière’ Dit is de kerk waar Van Gogh's vader zeven jaar lang predikant was en waar Van Gogh regelmatig te vinden was. Vincent van Gogh registreerde zich voor het eerst als kunstenaar in Etten in 1881. Negen maanden lang woonde en werkte hij in de pastorie achter de Nederlandse Hervormde Kerk. Hij had hier ook zijn eerste tekenstudio. ‘Waardevolle herinneringen’ In de Van Goghkerk kun je zien hoe Vincent worstelde met tekenen, maar daar door hard werken beter in werd. Hoe hij verliefd werd op zijn nicht Kee Vos en het drama dat zich toen ontvouwde. Hoe hij ruzie had met zijn vader. Hoe hij Etten met Kerstmis 1881 verliet, maar het nooit vergat. ‘Rondom de Van Goghkerk’ Al deze bijzondere verhalen worden verteld in en rond de Van Goghkerk. Negen kleurrijke ramen, meertalige informatiepanelen, vitrines, animatie, een film, een tuin, een grote portretmuur en audiokolommen nemen je mee terug in de tijd. De ‘Van Gogh in virtual reality’ is nieuw: je wordt ondergedompeld in een bijna levensechte ontmoeting met Vincent van Gogh via een computergesimuleerde omgeving. Van Gogh Shop De Van Gogh Shop heeft een grote verscheidenheid aan souvenirs. Het is ook het ideale startpunt voor een Van Gogh-wandeling of een fietstocht door de omgeving. Erfgoedlocatie Van Gogh De Van Goghkerk en Van Gogh Shop (Markt 4) liggen op loopafstand van de bus- en treinstations. Vlak bij de kerk is een parkeergarage met meerdere verdiepingen. De locaties liggen ook op de Van Gogh-fietsroute die de vijf erfgoedlocaties in Brabant met elkaar verbindt.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Forum Romanum
Rome, Italië

Forum Romanum

Het Forum Romanum, ingeklemd tussen de Palatijnse en Capitolijnse heuvels, is een openluchtforum dat ooit het commerciële, politieke, sociale en religieuze centrum van het oude Rome was. Gedurende de keizerlijke periode breidden keizers zoals Julius Caesar en Augusten het Forum uit met tempels, beelden, monumenten, een senaatsgebouw en lage rechtbanken. Tegenwoordig is het Forum Romanum één van de meest bezochte archeologische vindplaatsen ter wereld en biedt het fascinerende inzichten in de Romeinse beschaving.
Bookable
Lees meer