Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Mexico-Stad

Mexico-Stad

Hoewel Mexico populair is bij reizigers vanwege de eindeloze kusten, het perfecte weer en de zandstranden, is het binnenland ook zeker de moeite waard om te ontdekken. De bruisende hoofdstad Mexico-Stad, met zijn hectische stedelijke levensstijl, artistieke wijken en historische gebouwen, werd lange tijd verwaarloosd door zomervakantiegangers, maar wordt nu ontdekt door nieuwsgierige stedentrippers. CDMX blijft reizigers verrassen met zijn beroemde kunst- en cultuurscene en enkele van de beste gerechten van het westelijk halfrond.
Lees meer
Västerås

Västerås

De op vijf na grootste stad van Zweden is ook een van de oudste steden van het land. Welkom in Västerås! Er is hier voor de hele familie van alles te beleven. Bovendien vind je hier een rijke cultuur, een bruisend nachtleven, een waterrijke omgeving en een boeiende geschiedenis. Breng een nacht door onder water of tussen de boomtoppen. Bewonder de oude kathedraal met een sterrenvermelding in de reisgids van Michelin of bezoek Anundshög, de grootste grafheuvel van Zweden: Västerås heeft veel te bieden voor iedereen!
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Bari

Bari

Dit pareltje aan de kust in Zuid-Italië biedt een boeiende mix van geschiedenis, cultuur en prachtige mediterrane landschappen. Verken de historische oude binnenstad en wandel door de kronkelende straatjes, waar de was wappert in de wind en de lokale bevolking bij een espresso kletst in levendige cafés. Proef de lokale keuken die bekend staat om zijn verse zeevruchten, handgemaakte pasta en heerlijk straatvoedsel, en geniet van de schoonheid van de Adriatische Zee langs de pittoreske kustlijn.
Lees meer
Reykjavík

Reykjavík

Bezoekers van Reykjavík zijn enthousiast over de pure energie in het hart van de hoofdstad van IJsland: of het nu komt van de kokende thermale bronnen, de natuurlijke groene energie of de levendige culturele scene en het leuke nachtleven. Het is de noordelijkste hoofdstad ter wereld en wordt omringd door de majestueuze berg Esja die over de stad uitkijkt, en het blauwe water van de Faxaflói baai. Op een zonnige dag lijkt de mystieke Snæfellsjökull-gletsjer kristalachtig aan de westelijke horizon, terwijl bergachtige maanlandschappen zich naar het zuidoosten uitstrekken.
Lees meer
Pisa

Pisa

Pisa is strategisch gelegen in het centrale deel van Italië, op slechts 12 km van de Ligurische Zee, 20 km van de haven van Livorno en de veerboten naar het eiland Elba, Sardinië en Corsica, en 80 km van Florence. Deze stad is vooral bekend om zijn scheve toren, maar heeft samen met het hele complex van Piazza dei Miracoli dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en zijn middeleeuwse centrum, ook talrijke meesterwerken uit de architectuur en middeleeuwse geschiedenis. Het gebied rond Pisa is ook uitstekend geschikt voor boerderijvakanties, trektochten, stranden en watersporten aan de Versiliaanse kust.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Openluchtmuseum in de binnenstad en Valla Gård
Linköping, Zweden

Openluchtmuseum in de binnenstad en Valla Gård

Welkom in het oude Linköping. Een plek voor vermaak, vertier, bezienswaardigheden, prachtige ervaringen, fijne herinneringen en een onvergetelijke ontspannen sfeer die je ziel tot rust brengt. Ga terug in de tijd en beleef het stadsleven van Zweden zoals dat er ruim een eeuw geleden uitzag. In de binnenstad staan houten huizen, geplaveide straatjes, prachtige tuinen en allerlei boeiende musea. Daarnaast vind je er winkeltjes met streekproducten, tentoonstellingen, een wetenschapscentrum, een restaurant en een café. 's Zomers worden er allerlei activiteiten voor het hele gezin georganiseerd: je kunt in een paardenwagen of een stoomtrein rijden, je ziet straatmuzikanten, landlopers, de plaatselijke politie en andere figuren uit vergane tijden. Daarnaast kun je je wagen aan de oude kunsten en de oude school bezoeken. Na een korte wandeling door het Valla-bosreservaat kom je uit bij de Valla-boerderij. Je vindt hier musea met tentoonstellingen over de landbouwkundige en technologische geschiedenis, boerderijdieren, een grote speeltuin, cafés en een midgetgolfbaan.
Lees meer
Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Burg
Brugge, België

Burg

De Markt is het hart van Brugge, de Burg de ziel. Al eeuwenlang is dit het machtscentrum van de stad, het Brugse stadsbestuur zetelt dan ook nog steeds in het 14de-eeuwse gotische stadhuis. Dit majestueus plein vol grandeur is afgezoomd met monumentale pronkgebouwen. Ze werden door de eeuwen heen opgetrokken en kregen dus telkens dé bouwstijl van het moment aangemeten. Of een handige architectuursamenvatting gebald op één plein. Van de Basiliek van het Heilig Bloed over het Landhuis van het Brugse Vrije tot de Proosdij. Laat je onderdompelen in die Brugse rijkdom.
Lees meer
Nationaal park Sila
Lamezia Terme, Italië

Nationaal park Sila

Nationaal park Sila omarmt het uitgestrekte en pittoreske Sila-plateau omarmt. Het onthult een betoverend tafereel van dichte bossen, ongerepte meren en glooiende heuvels, die zowel natuurliefhebbers, wandelaars als buitenliefhebbers betoveren. Het park is een toevluchtsoord voor zomeravonturen en lokt met prachtige wandelpaden, mountainbikeroutes, paardrijtochten en ontspannen wandelingen langs de betoverende meren, die iedereen uitnodigen om te genieten van de natuurlijke allure.
Lees meer
Harpa
Reykjavík, IJsland

Harpa

Eén van de meest iconische bezienswaardigheden van Reykjavík en een must-visit in IJsland is Harpa, de concertzaal en het conferentiecentrum van de stad, maar ook de thuisbasis van de IJslandse Opera en het IJslands Symfonie Orkest. Gelegen aan de oude haven, nabij het centrum van Reykjavík, heeft dit opvallende stukje hedendaagse architectuur een glazen gevel die het hele gebouw bedekt met honingraatpanelen die gedurende de dag van kleur veranderen als ze de lucht en de oceaan weerspiegelen. 'S Nachts zorgt een lichtshow ervoor dat het gebouw er nog magischer uitziet.
Lees meer