Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Florence

Florence

Florence, de regionale hoofdstad van Toscane, is één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië. Het wordt door UNESCO erkend als werelderfgoed en als je de historische kasseien betreedt, is het gemakkelijk te zien waarom. De stad ligt tussen de omliggende heuvels en herbergt enkele van de beroemdste kunstwerken ter wereld. Het hele stadscentrum staat vol met prachtige paleizen, kerken en monumenten. Het omringende landschap staat bekend om zijn glooiende heuvels en zijn wijn, met name het Chianti-gebied tussen Siena en Florence.
Lees meer
Le Cap d'Agde Méditerranée

Le Cap d'Agde Méditerranée

Bestemming Cap d’Agde Méditerranée Cap d’Agde Méditerranée De link tussen zee en land Cap d'Agde, in het zuiden van Frankrijk, in een streek met 300 zondagen per jaar, de Occitanie Méditerranée, is een vakantieplek die unaniem wordt gewaardeerd. Cap d'Agde Méditerranée bestaat uit 3 aparte badplaats Cap d'Agde, Vias en Portiragnes, en de historische staden en dorpen. We kunnen Pézenas, de stad van Molière, Agde, antieke handelspost van Marseille, of Montagnac, de stad van de middeleeuwse jaarmarkt, noemen. Het Canal du Midi doorkruist Cap d’Agde en is de ruggengraat van de stad. U zult meerdere malen per jaar zin krijgen om hier te komen, omdat er zoveel activiteiten en culturele evenementen worden aangeboden. Het geheel bevindt zich op een vulkanische site tussen het Canal du Midi, de rivier en de zee, en omvat 3 havens, 20 km ongerept of aangelegd zandstrand, een natuurlijke omgeving met zorgvuldig beschermde parken, dennenbossen en zeegebieden, verrassende historische monumenten en erfgoed, sportfaciliteiten van hoog niveau en permanente activiteiten.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Ibiza

Ibiza

Ibiza maakt deel uit van de eilandgroep de Balearen en is een juweel van de Middellandse Zee. Behalve dat het de uitgaanshoofdstad van de wereld is, biedt Ibiza ook verbazingwekkende natuurlijke schoonheid, een fantastisch klimaat en verschillende UNESCO-werelderfgoedlocaties. Of je nu los wilt gaan met dansen terwijl je luistert naar de beste dj's ter wereld of wilt genieten van de verbluffend heldere zee, de warme zon, aantrekkelijke baaien en veelbewogen stranden, of een beetje van alles, je bent hier zeker aan het juiste adres.
Lees meer
Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Reykjavík

Reykjavík

Bezoekers van Reykjavík zijn enthousiast over de pure energie in het hart van de hoofdstad van IJsland: of het nu komt van de kokende thermale bronnen, de natuurlijke groene energie of de levendige culturele scene en het leuke nachtleven. Het is de noordelijkste hoofdstad ter wereld en wordt omringd door de majestueuze berg Esja die over de stad uitkijkt, en het blauwe water van de Faxaflói baai. Op een zonnige dag lijkt de mystieke Snæfellsjökull-gletsjer kristalachtig aan de westelijke horizon, terwijl bergachtige maanlandschappen zich naar het zuidoosten uitstrekken.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Perth

Perth

Een combinatie van comfort in de grote stad, mooi weer en een relaxte manier van leven maken Perth tot één van de meest leefbare steden ter wereld. Het is een jonge en kosmopolitische stad. Op het gebied van entertainment, nachtleven en culturele activiteiten kan het zelfs de hevigste concurrentie aan. Als het op eten aankomt, legt Perth de lat hoger, met fantastische restaurants aan het strand, heerlijke zeevruchten en enkele van de beste wijngaarden van het land. Een uitstekend openbaar vervoersysteem stelt bezoekers in staat om de stad gemakkelijk te verkennen.
Lees meer
Dagtrip naar Cinque Terre
Florence, Italië

Dagtrip naar Cinque Terre

Ontdek Cinque Terre, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, met zijn pittoreske pastelkleurige huizen hoog boven de kliffen aan zee tijdens deze rondleiding door de vijf idyllische vissersdorpjes van het oude Italië. Als je de wandelpaden langs de kliffen volgt, zie je een spectaculair uitzicht op dit ongerepte stuk van de Italiaanse Rivièra. Bekijk de hoogtepunten en leer meer over het gebied terwijl je een route van 5,5 km (3,4 mijl) aflegt met je gids. Als je kiest voor de tour zonder te wandelen, wordt in plaats daarvan de trein gebruikt om van het ene naar het andere dorp te reizen.
Bookable
Lees meer
Dagtrip naar Donostia – San Sebastián
Bilbao, Spanje

Dagtrip naar Donostia – San Sebastián

Dit is een stad tussen twee heuvels rond de prachtige baai van La Concha. San Sebastian, of Donosti zoals het door de lokale bevolking wordt genoemd, zorgt voor een onvergetelijk dagje uit waar je de glorieuze Belle Epoque-balustrades kunt bewonderen en wereldberoemde restaurants kunt bezoeken. Er zijn vier gebieden die je moet bezoeken. De eerste is Parte Vieja, de oude stad waar je de populaire pintxo-barren kunt vinden en kunt eten tot je erbij neervalt. Ten zuiden van Parte Vieja vind je het winkelgebied en richting de kust kom je drie stranden tegen: Zurriola, de favoriete plek voor lokale surfers, La Concha en Ondarreta, waar de chique wijk is.
Lees meer
Het Canal du Midi: de droom van de zonnekoning
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Het Canal du Midi: de droom van de zonnekoning

Dit nooit geëvenaarde bouwkundig kunstwerk, een technisch en menselijk hoogstandje uit de 17e eeuw, verbindt de Atlantische Oceaan met de Middellandse Zee. Bruggen, sluizen, sluisladders, ronde sluis: duizenden mannen hebben aan de constructie meegeholpen. De uitvinder Pierre Paul Riquet is overleden voordat zijn meesterwerk af was. Hij stierf geruïneerd; deze man met een visie heeft een kanaal gerealiseerd waarvan het commerciële gebruik nu is vervangen door een riviertoerisme, met fietsverkeer langs de oevers en vermaak op het water (muzikale cruises) of aan het water. Het meer dan 350 jaar oude kanaal is op de Werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst.
Lees meer
Nostalgia Box Museum
Perth, Australië

Nostalgia Box Museum

Maak een reis terug in de tijd en bewonder meer dan 100 tentoongestelde gameconsoles uit de jaren 1970 tot 2000. Ontdek de geschiedenis van je favoriete videogamebedrijven en de vooruitgang die deze kunstvorm de afgelopen decennia heeft geboekt. De consoles zijn ook niet alleen bedoeld voor de show. Speel al je favoriete games uit je kindertijd of maak van de gelegenheid gebruik om oude klassiekers uit te proberen die in het verleden op de een of andere manier je scherm hebben gemist. Beleef je oude herinneringen opnieuw en creëer nieuwe met je vrienden en familie.
Lees meer
Basiliek van Begoña
Bilbao, Spanje

Basiliek van Begoña

Je vindt de basiliek van Begoña in de Calle Virgen de Begoña op de top van een heuvel. De bouw van de kerk begon in 1511 en algemeen wordt aangenomen dat de Maagd Maria precies op die plek verscheen. Je kunt zien dat de kerk nog steeds belangrijk is voor de zeelieden van Bilbao. Er zijn nog steeds schepen die vernoemd zijn naar de kerk, Virgen de Begoña of gewoon Begoña, de patroonheilige van Biskaje. Ervaar de geschiedenis zelf wanneer je door de deuren van deze basiliek loopt.
Lees meer