Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Le Cap d'Agde Méditerranée

Le Cap d'Agde Méditerranée

Bestemming Cap d’Agde Méditerranée Cap d’Agde Méditerranée De link tussen zee en land Cap d'Agde, in het zuiden van Frankrijk, in een streek met 300 zondagen per jaar, de Occitanie Méditerranée, is een vakantieplek die unaniem wordt gewaardeerd. Cap d'Agde Méditerranée bestaat uit 3 aparte badplaats Cap d'Agde, Vias en Portiragnes, en de historische staden en dorpen. We kunnen Pézenas, de stad van Molière, Agde, antieke handelspost van Marseille, of Montagnac, de stad van de middeleeuwse jaarmarkt, noemen. Het Canal du Midi doorkruist Cap d’Agde en is de ruggengraat van de stad. U zult meerdere malen per jaar zin krijgen om hier te komen, omdat er zoveel activiteiten en culturele evenementen worden aangeboden. Het geheel bevindt zich op een vulkanische site tussen het Canal du Midi, de rivier en de zee, en omvat 3 havens, 20 km ongerept of aangelegd zandstrand, een natuurlijke omgeving met zorgvuldig beschermde parken, dennenbossen en zeegebieden, verrassende historische monumenten en erfgoed, sportfaciliteiten van hoog niveau en permanente activiteiten.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Toulouse

Toulouse

Roze getint en verlicht door de zuidelijke zon, is Toulouse een charmante en levendige stad die vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen ten gunste van andere Franse bestemmingen. Wie wel op bezoek komt, wordt echter getrakteerd op een betoverende ervaring. Toulouse heeft een rijke geschiedenis, moderne levendigheid en verbluffende architectuur. De stad is ook een plek voor ruimtevaart en is trots op haar sterke culinaire traditie. De weelderige parken bieden een rustig toevluchtsoord, terwijl de rivier de Garonne als schilderachtige achtergrond dient voor een heerlijke avondwandeling.
Lees meer
Cancún

Cancún

De witte zandstranden en het warme, kristalheldere water van Cancún maken het een paradijs voor alle strand- en watersportliefhebbers. Voeg daar een bruisend nachtleven aan toe en de nabijheid van de adembenemende Maya-ruïnes, en je hebt Mexico's populairste toeristische hotspot. Met vier miljoen toeristen per jaar is het moeilijk voor te stellen dat dit prachtige resort een paar decennia geleden een slaperig vissersdorp was. De kleurrijke sfeer en eeuwenoude tradities die samengaan met ultramoderne ontwikkelingen betoveren iedereen, van backpackers tot luxe reizigers.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Zeilen en duiken
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Zeilen en duiken

Cap d'Agde is een dynamische, bekende watersportplaats en een favoriete bestemming door de kwaliteit en de begeleiding van de activiteiten. Het Centre Nautique du Cap d’Agde met het label Ecole Française de Voile, presenteert zeilen in al zijn vormen. Het doel van de clubs en duikscholen van Cap d'Agde is gericht op ecologisch duiken, om het milieu te beschermen. Dankzij slim geplaatste ankerplaatsen kan iedereen in Cap d'Agde genieten van duiken. Al vanaf 5 jaar kunnen uw kinderen kennismaken met "baby-duiken". Vervolgens, volgens de leeftijd en de zin, kunt u een eerste duik maken en doorgaan tot het verkennen van scheepswrakken, foto-duiken of ontdekking van de typische flora en fauna van de vulkanische zeebodem.
Lees meer
Maui, Hawaii

Maui, Hawaii

Maui, het op één na grootste eiland van de Hawaïaanse archipel, was ooit een mysterieus stammeneiland en heeft zichzelf omgetoverd tot een immens populaire toeristenbestemming waar iedereen iets naar zijn smaak kan vinden. Van wandelen over de machtige Haleakala tot rijden over de adembenemende Hana Highway tot gewoon nippend aan een cocktail op één van de ongerepte stranden van Kaanapali of Wailea, Maui zal je zeker verwennen met onvergetelijke natuurlijke schoonheid. Wat je voorkeur ook is, Maui biedt een opmerkelijke ervaring die je blijvende herinneringen zal bezorgen.
Lees meer
Ontdek de kunstscene van Milaan
Milaan, Italië

Ontdek de kunstscene van Milaan

Er gaat niets boven rondgeleid te worden door een lokale inwoner, die gepassioneerd en goed geïnformeerd is over hun stad. Alleen een lokale inwoner kan je meenemen naar hun favoriete straatkunstplekken en je wijzen op alle verborgen pareltjes die je anders zou hebben gemist. Terwijl sommige delen van Milaan verwaand en luxueus kunnen zijn, waardoor je kunstinstellingen van wereldklasse hebt, zijn andere gevuld met het leven van alternatieve hedendaagse kunstenaars. Krijg een meer intieme kijk op de kunstscene van Milaan met een rondleiding van 90 minuten. Je zult smeken om meer!
Bookable
Lees meer
Basiliek van Saint-Sernin
Toulouse, Frankrijk

Basiliek van Saint-Sernin

In de basiliek van Saint Sernin, Europa's grootste romaanse kerk, staat de graftombe van Saint Sernin, een bisschop en martelaar die een cruciale rol speelde in de verspreiding van het christendom in Toulouse. Deze prachtige basiliek, die is aangewezen als UNESCO-werelderfgoed, is een bestemming die je niet mag missen. De indrukwekkende plafonds en marmeren decoraties getuigen van haar roemruchte geschiedenis, waaronder haar belangrijke rol als bedevaartsoord.
Lees meer
Cenotes
Cancún, Mexico

Cenotes

Cenotes (zinkgaten) zijn diepe bronnen met kristalhelder water die toegankelijk zijn als het dak van een grot instort. De cenotes, gevoed door ondergrondse rivieren, waren de belangrijkste zoetwaterbron voor de Maya's en worden daarom als heilig beschouwd. Ze zijn uniek voor het schiereiland Yucatán en tot op de dag van vandaag is het ondergrondse grottenstelsel dat alle cenotes met elkaar verbindt nog steeds grotendeels onontdekt. Het is een unieke ervaring om getuige te zijn van de adembenemende schoonheid van de grote clusters van stalactieten en stalagmieten die in het kristalheldere koele water worden weerspiegeld. Elke cenote heeft zijn eigen bijzondere schoonheid, en een zwempak aantrekken en snorkelen in het zwembad is een absoluut onvergetelijke ervaring. Sommige touroperators bieden ook grotduikexcursies aan voor zeer ervaren duikers.
Bookable
Lees meer