Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Ibiza

Ibiza

Ibiza maakt deel uit van de eilandgroep de Balearen en is een juweel van de Middellandse Zee. Behalve dat het de uitgaanshoofdstad van de wereld is, biedt Ibiza ook verbazingwekkende natuurlijke schoonheid, een fantastisch klimaat en verschillende UNESCO-werelderfgoedlocaties. Of je nu los wilt gaan met dansen terwijl je luistert naar de beste dj's ter wereld of wilt genieten van de verbluffend heldere zee, de warme zon, aantrekkelijke baaien en veelbewogen stranden, of een beetje van alles, je bent hier zeker aan het juiste adres.
Lees meer
Split

Split

De kustlijn van de Atlantische Zee herbergt de elegantie van de historische stad Split. Split was gekozen door de Romeinse keizer Diocletianus als zijn residentie, en herbergt zijn gigantische paleis, een ingewikkeld complex van schilderachtige steegjes en pleinen met meer dan 1700 jaar geschiedenis. Een echte stad in een stad. De charme van de historische bezienswaardigheden fascineert veel vakantiegangers die tijdens de hete Kroatische zomer naar Split trekken, maar de ongerepte natuur en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ze verliefd worden.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Kaapstad

Kaapstad

Met uitzicht op de spectaculaire hoogten van de Tafelberg en omgeven door prachtige stranden, weelderige landbouwgrond en prachtige wijngaarden, heeft Kaapstad zichzelf gevestigd als de culturele hoofdstad van Zuid-Afrika en één van de meest levendige steden op het continent. Dit is waar Afrikaanse, Europese en Aziatische culturen elkaar ontmoeten in een multi-etnische regenboog die wordt weerspiegeld in de muziek, architectuur, beeldende kunst en in de verbazingwekkende keuze aan keukens. Kaapstad is ook geweldig om te feesten, met het hele jaar door een kalender met festivals, optochten en sportevenementen van wereldklasse.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Agia Napa – Protaras

Agia Napa – Protaras

Agia Napa was ooit slechts een klein vissersdorp en is uitgegroeid tot één van's werelds beste reisbestemmingen, bekend als een kosmopolitisch vakantieoord. De stad is gelegen aan de oostkust van Cyprus en zit vol geschiedenis en cultuur, met vriendelijke en gastvrije mensen. Vlakbij ligt Protaras, een populaire badplaats met enkele van's werelds beste gouden stranden, kristalhelder water en levendig entertainment. Of je nu op zoek bent naar fascinerende geschiedenis, bruisende cultuur en nachtleven, verbazingwekkende natuurlijke schoonheid of een ontspannen strandvakantie, samen vormen deze gebieden één van de meest gewilde bestemmingen aan de Middellandse Zee.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
BOS 400 scheepswrak
Kaapstad, Zuid-Afrika

BOS 400 scheepswrak

Dit nogal afgelegen wrak is alleen toegankelijk via een lange trektocht langs de kustlijn, maar de schilderachtige wandeling alleen al is de rit naar de buitenwijk Hout Bay in Kaapstad al waard. Het schip brak los terwijl het in 1994 werd gesleept. Het werd later als niet meer te redden beschouwd en op die plek achtergelaten om te roesten, en kreeg in de jaren daarna een griezelige uitstraling. Bewonder het scheepswrak vanaf de kust. Op verroest metaal klimmen is extreem gevaarlijk.
Lees meer
Larnaca
Cyprus, Cyprus

Larnaca

Larnaca is waar Oost en West elkaar ontmoeten, één van de oudste continu bewoonde steden ter wereld en een fascinerende mix van de vele beschavingen die de geschiedenis hebben gevormd. Deze rustige kuststad, gelegen aan de zuidoostkust van Cyprus, vlakbij de belangrijkste luchthaven van het eiland, is een perfect startpunt om Cyprus en zijn eindeloze mogelijkheden te verkennen. Dorpen met agrotoerisme, prachtige stranden, sport- en recreatiemogelijkheden, culturele evenementen, religieus toerisme en authentieke Cypriotische tavernes zijn slechts enkele van de keuzes in en rond de stad. Welkom in Larnaca, de toegangspoort tot Cyprus. Bekijk de oude binnenstad en geniet van zon en zee aan de kust. Hier zijn veel clubs, lounges en bars. De ruïnes van Kition, gesticht door Noaks kleinkind Khittim, en het 17e-eeuwse fort zijn zeker een bezoek waard. Na Mekka en Medina is de Tekke-moskee, gebouwd ter ere van het familielid van de profeet Mohammed, één van de belangrijkste pelgrimsoorden van de moslims. Een meest fascinerende plek is Choirokoitia, een nederzetting uit de vroegste periode van het stenen tijdperk.
Lees meer
Evenementen
Cyprus, Cyprus

Evenementen

Bekende evenementen en festivals creëren overal op het eiland een levendige en kleurrijke sfeer. Eén van de mooiste evenementen is het carnaval, dat in februari en maart in alle steden plaatsvindt. Het Bloemenfestival, dat elk jaar in mei plaatsvindt, viert de schoonheid van de lente met een bloemententoonstelling over de rijke verscheidenheid aan authentieke wilde flora van Cyprus. Het hele jaar door verrijken muziek-, dans- en theaterfestivals, opera's, oud drama en moderne balletten de culturele kalender van Cyprus. Atletische evenementen zoals regatta's, wielerwedstrijden, de Cyprus Rally, de internationale Open Marathon, beachvolleytoernooien en sportevenementen met wedstrijden in boksen, karate, triatlon, marathon, schieten, ritmische gymnastiek en wielrennen zijn slechts enkele van de jaarlijkse atletiekevenementen die in elke uithoek van Cyprus plaatsvinden.
Lees meer
Riga Geboorte van Christus Orthodoxe Kathedraal
Riga, Letland

Riga Geboorte van Christus Orthodoxe Kathedraal

Gebouwd in neo-byzantijnse stijl tussen 1876 en 1883, toen het land deel uitmaakte van het Russische rijk, is de Geboorte van Christus-kathedraal in Riga de grootste orthodoxe kerk in de stad. Het heeft in de loop der jaren verschillende transformaties ondergaan en werd tijdens het Sovjettijdperk gebruikt als planetarium en restaurant. Sindsdien is het echter volledig gerestaureerd als kerk en worden er nu regelmatig orthodoxe diensten gehouden. Het heeft ook één van de grootste orgels in Europa met 6.768 pijpen.
Lees meer