Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
New Orleans, Louisiana

New Orleans, Louisiana

Feest spreidt net zoveel in de lucht als de klanken van saxofoons en trompetten in New Orleans. Ondanks de schade die Katrina in 2005 heeft toegebracht, heeft NOLA niets van zijn charme, vonk, magie en de onuitblusbare levensvreugde van zijn mensen verloren. Niets van wat het tot een unieke stad in de VS en de wereld maakt. Van de altijd levendige Mardi Gras tot de eclectische mix van culturen tot de rijke keuken die de Cajun, Creoolse en Franse roots weerspiegelt, New Orleans is een constante viering van de menselijke geest.
Lees meer
Olbia

Olbia

Olbia is de toegangspoort tot de parelwitte stranden van de noordoostkust van Sardinië en de sprankelende Costa Smeralda. Dit is waar jetsetters, filmsterren en de ‘glitterati’ arriveren om te genieten van 'la dolce vita' in Sardijnse stijl. Olbia, met de Griekse naam die 'gelukkig' betekent, was vroeger een klein vissersdorp. Nu is het uitgegroeid tot de drukste veerhaven van Sardinië, compleet met een internationale luchthaven en tal van toeristische voorzieningen. Het landschap is gehuld in aromatische wilde kruiden, de macchia, en de omringende zee gloeit in elke tint elektrisch blauw, op een weinig bekende en exclusieve plek die erop wacht ontdekt te worden.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Madeira

Madeira

Met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, een mild klimaat het hele jaar door, een vriendelijke bevolking en een hotelnetwerk van topkwaliteit, zijn Madeira en Porto Santo, de twee bewoonde eilanden van de Madeira-archipel, de perfecte eilanden voor wie op zoek is naar stress- gratis feestdagen. Hier kun je genieten van je vakantie op het strand of aan zee, in de bergen, op het platteland of in de stad - de perfecte plek voor een uitje om unieke momenten te beleven zoals nergens anders.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Perth

Perth

Een combinatie van comfort in de grote stad, mooi weer en een relaxte manier van leven maken Perth tot één van de meest leefbare steden ter wereld. Het is een jonge en kosmopolitische stad. Op het gebied van entertainment, nachtleven en culturele activiteiten kan het zelfs de hevigste concurrentie aan. Als het op eten aankomt, legt Perth de lat hoger, met fantastische restaurants aan het strand, heerlijke zeevruchten en enkele van de beste wijngaarden van het land. Een uitstekend openbaar vervoersysteem stelt bezoekers in staat om de stad gemakkelijk te verkennen.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Nationaal Maritiem Museum
Dubrovnik, Kroatië

Nationaal Maritiem Museum

Het Maritiem Museum bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van het Sint-Jansfort. De exposities op de eerste verdieping geven een overzicht van de ontwikkeling van de maritieme handel en scheepsbouw van Dubrovnik vanaf het begin tot de val van de Republiek Dubrovnik. De exposities op de tweede verdieping tonen de heropleving van de maritieme handel in Dubrovnik en op het schiereiland Pelješac in de 19e eeuw, evenals de kracht van de stoomschepen van Dubrovnik tot aan de Tweede Wereldoorlog en daarna.
Lees meer
Museum Franciscanerklooster
Dubrovnik, Kroatië

Museum Franciscanerklooster

Het museum met de inventaris van de oude apotheek “Male Braće” uit 1317 bevindt zich in het klooster van het Franciscanenklooster. Het goed bewaarde meubilair in de apotheek dateert uit de 16e eeuw en de vazen zijn afkomstig uit Sienna en Florence, daterend uit de 15e en 16e eeuw. Het bevat ook verschillende persen, mortieren en een instrument voor het distilleren van water uit de 14e eeuw, evenals manuscripten op recept voor het maken van medicijnen en nauwkeurige metingen.
Lees meer