Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Maui, Hawaii

Maui, Hawaii

Maui, het op één na grootste eiland van de Hawaïaanse archipel, was ooit een mysterieus stammeneiland en heeft zichzelf omgetoverd tot een immens populaire toeristenbestemming waar iedereen iets naar zijn smaak kan vinden. Van wandelen over de machtige Haleakala tot rijden over de adembenemende Hana Highway tot gewoon nippend aan een cocktail op één van de ongerepte stranden van Kaanapali of Wailea, Maui zal je zeker verwennen met onvergetelijke natuurlijke schoonheid. Wat je voorkeur ook is, Maui biedt een opmerkelijke ervaring die je blijvende herinneringen zal bezorgen.
Lees meer
Brindisi

Brindisi

Ontdek Brindisi, een zonovergoten juweel aan de Adriatische Zee en het kloppend hart van de Italiaanse regio Apulië. Brindisi is meer dan alleen een schoonheid aan de kust, het dient als een heus museum voor talloze verdwenen beschavingen. Stel je voor dat je langs oude Romeinse wegen wandelt, naar majestueuze gotische en barokke kathedralen kijkt, of verdwaalt in de imposante schaduwen van Zwabische kastelen uit de tijd van Frederik II, de Heilige Roomse keizer. Bij elke stap wandel je door eeuwen van gelaagde geschiedenis. Kom voor het strand, blijf voor een reis terug in de tijd.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
São Paulo

São Paulo

“Rio is prachtig. Maar São Paulo, São Paulo is een stad”, zei Marlene Dietrich over de meest kosmopolitische stad van Brazilië. São Paulo is de culturele en financiële grootmacht van Brazilië, compleet met een bruisende muziekscene, winkels van topdesigners en heerlijke gastronomie, en niet te vergeten musea en kunstgalerieën van wereldklasse. Dit alles wordt gecombineerd met het bruisende lokale leven van Paulistanos, waarmee het zeker gemakkelijk zal zijn om bevriend te raken.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Jeruzalem

Jeruzalem

Jeruzalem, waar geschiedenis en spiritualiteit samenkomen, bevat heilige plaatsen die centraal staan in wereldreligies. De caleidoscoop van culturen is het resultaat van de joodse, christelijke, islamitische en Armeense gemeenschappen. Ervaar een levendige muziekscene en een gevarieerde keuken, terwijl het Light Festival en het Jerusalem Film Festival culturele evenementen brengen. De spirituele uitstraling en schoonheid van de stad komen tot uiting in de mozaïeken, architectuur en uitzichten vanaf de Olijfberg. Een reis naar Jeruzalem zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
Lees meer
Pizzo Calabro
Lamezia Terme, Italië

Pizzo Calabro

Pizzo Calabro is een zeehaven op een steile klif met uitzicht op de Golf van Saint Eufemia, op ongeveer 34 km van Lamezia. De kerk van San Giorgio en het nabijgelegen kasteel zijn een bezoek waard, evenals de charmante smalle straatjes waar je kunt ronddwalen en het Italiaanse historische erfgoed kunt ontdekken. Bovendien is het een must om tijdens een bezoek aan dit gebied het heerlijke “Tartufo” te proeven, een lokaal ijsje dat welbekend is in Italië.
Lees meer
Delft
Den Haag, Nederland

Delft

Deze pittoreske gemeente is de thuisbasis van één van de beste universiteiten ter wereld op het gebied van technologie en de beroemde Koninklijke Delftse pottenbakkerij. Het ligt net buiten Den Haag, waardoor het de ideale dagtrip is buiten de stad. Ontdek hoe Vermeer werd beïnvloed door de stad die pionierde op het gebied van microbiologie en blauw aardewerk tijdens zijn beginjaren tijdens de Vermeer-wandeling. Of je kunt een van de rondleidingen boeken, zoals Ontdek Delft of Verken Delft, die je op zowel leuke als informatieve manieren door de geschiedenis van het gebied leiden.
Lees meer
Wineglass Bay
Tasmanië, Australië

Wineglass Bay

Heb je van deze gehoord? Het stond niet voor niets op de cover van menig glanzende brochure. Het is gewoon spectaculair. Denk aan een saffierzee met een ronding van perfect wit zand; het soort strand dat normaal gesproken gereserveerd is voor romantische filmscènes. Maar in de Wineglass Bay kan iedereen ronddwalen in deze beeldschone omgeving. Voel je je energiek? Beklim The Hazards om uit te kijken over Wineglass Bay, of peddel in een kajak door de roze bergen. Als dit allemaal te vermoeiend klinkt, geef dan toe aan de relaxte levensstijl aan de kust en stap op een schilderachtige vlucht, verreweg de beste manier om de perfecte halve maanbocht van Wineglass Bay te zien. Je kunt ook een vierdaagse Wineglass Bay Sail Walk-trip boeken en je kunt voor anker gaan in de baai en het je eigen plekje voor de avond maken.
Lees meer
Madurodam
Den Haag, Nederland

Madurodam

Dit minutieus gedetailleerde miniatuurpark, een eerbetoon aan alles wat met het Nederlandse verleden en heden te maken heeft, is leuk voor alle leeftijden. Het zit boordevol interactieve ervaringen en informatieve tentoonstellingen. Stap aan boord van de Flying Dutchman en aanschouw Nederland vanuit de lucht in één van de oudste commerciële vliegtuigen ter wereld. Vaar vervolgens naar Nieuw Amsterdam terwijl je het vuur op vijandelijke schepen beteugelt. Spring een eeuw of twee vooruit om het land te behoeden voor overstromingen door de Nederlandse oevers af te dammen. Madurodam gebruikt geavanceerde technologie en innovatieve ontwerpen om de grootste prestaties en plannen van Nederland voor een betere toekomst onder de aandacht te brengen.
Lees meer