Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Glasgow

Glasgow

Glasgow is de 21e-eeuwse trekpleister van Groot-Brittannië, met een energieke maar verfijnde sfeer. Het was vroeger het belangrijkste industriële centrum van Groot-Brittannië en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een bloeiende hub voor kunst en cultuur. De stad is trots op een eindeloze stroom opkomende muzikanten en een bruisend nachtleven. Glasgow is ook de thuisbasis van vele uitstekende moderne Schotse restaurants die zich toeleggen op het behoud van hun Schotse erfgoed. Enkele van de beste winkels van het land zijn hier ook te vinden.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Miami, Florida

Miami, Florida

Miami staat bekend om zijn glamour en kosmopolitische sfeer. Maar wat deze stad echt onderscheidt, zijn de kilometerslange zandstranden, die in combinatie met de zon en aangename warmte het hele jaar door de positie van Miami als topreisbestemming hebben versterkt. Het zou een grove understatement zijn om de stad te omschrijven als een internationale metropool, gezien de Noord-Amerikaanse kern doordrenkt met Caribische flair, een flinke dosis Latijns-Amerikaanse invloed, wat Afrikaans erfgoed, een vleugje Aziatische invloed en een beetje Europese charme. Al deze elementen en hun fascinerende mix geven Miami een levendig en opwindend cultureel leven.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Stonehenge, Windsor Castle & Bath vanuit Londen
Londen, Verenigd Koninkrijk

Stonehenge, Windsor Castle & Bath vanuit Londen

Ontdek drie pareltjes buiten Londen tijdens een leuke dagtrip naar Stonehenge, Windsor Castle en de historische stad Bath. Breng eerst een bezoek aan Windsor Castle, de thuisbasis van de Britse koninklijke familie, voor een rondleiding door de State Apartments en St George's Chapel. Ga vervolgens verder naar Salisbury, waar je de raadselachtige rotsformaties van Stonehenge zult zien. Verken later de stad Bath, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, bekend om zijn elegante Georgiaanse architectuur en Romeinse baden.
Bookable
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
British Film Institute – Het BFI
Londen, Verenigd Koninkrijk

British Film Institute – Het BFI

Het British Film Institute (BFI) is een absolute must voor filmliefhebbers. Deze liefdadigheidsorganisatie voor film en televisie toont elke dag films: van de nieuwste en grootste kaskrakers die in hun spectaculaire IMAX-theater worden vertoond, tot klassiekers van weleer en indie-lievelingen in hun kleinere, meer intieme zalen. De gerenoveerde BFI-locatie bevindt zich in Southbank, de perfecte plek om te genieten van het uitzicht op de rivier en rond te hangen in het creatieve gezelschap van lokale film- en theaterliefhebbers. Het restaurant en de bar aan het water van het BFI zijn ideaal voor een date of om met vrienden over de nieuwste film te praten.
Lees meer
Lindos
Rhodos, Griekenland

Lindos

Lindos is misschien klein, maar zit boordevol karakter. Een must om te bezoeken is de plaatselijke Akropolis, niet alleen een hoogtepunt in Lindos, maar ook één van de meest iconische archeologische pareltjes van het eiland. Met monumentale 4e-eeuwse poorten en oude reliëfs die dateren uit 280 voor Christus, is het een stap terug in de tijd. Beneden op de heuvel vind je het 14e-eeuwse kasteel van de Ridders van Sint-Jan. En mis de fresco's in de kerk van de Maagd Maria van Lindos niet, die dateert uit de 15e eeuw.
Lees meer