Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Oslo

Oslo

Oslo staat bekend om zijn naadloze mix van natuurlijke schoonheid en modern stadsleven en biedt een unieke Scandinavische ervaring. Van de iconische waterkant, bezaaid met strakke architectuur, tot de culturele bezienswaardigheden zoals het Vikingschipmuseum, het Munch Museum en het Koninklijk Paleis, Oslo verrukt bezoekers met zijn rijke geschiedenis en hedendaagse charme. Met een bloeiende kunstscene, innovatieve keuken en toewijding aan duurzaamheid is Oslo een dynamische stad die reizigers betovert met haar adembenemende landschappen, vriendelijke inwoners en vooruitstrevende geest.
Lees meer
Zuid-Corsica

Zuid-Corsica

Zuid-Corsica (of Corse-du-Sud), de geboorteplaats van Napoléon Bonaparte en de thuisbasis van een aantal indrukwekkende natuurlijke landschappen, is aantrekkelijk door de buitenactiviteiten, overblijfselen van prehistorische nederzettingen en verbluffend gevarieerde landschappen. Van de indrukwekkende witte kliffen van Bonifacio tot de grillige rotsformaties van Piana tot de onbewoonde Lavezzi-eilanden en witte zandstranden, Zuid-Corsica heeft genoeg om tot de verbeelding te spreken.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Cancún

Cancún

De witte zandstranden en het warme, kristalheldere water van Cancún maken het een paradijs voor alle strand- en watersportliefhebbers. Voeg daar een bruisend nachtleven aan toe en de nabijheid van de adembenemende Maya-ruïnes, en je hebt Mexico's populairste toeristische hotspot. Met vier miljoen toeristen per jaar is het moeilijk voor te stellen dat dit prachtige resort een paar decennia geleden een slaperig vissersdorp was. De kleurrijke sfeer en eeuwenoude tradities die samengaan met ultramoderne ontwikkelingen betoveren iedereen, van backpackers tot luxe reizigers.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Washington, D.C.

Washington, D.C.

Denk groots na in Washington: zodra je aankomt in D.C., word je overdonderd door de omvang van de plek. De hoofdstad van Amerika wil dat je weet waar je bent, en de stad doet er alles aan om indruk te maken in termen van grootsheid en omvang. Drama en schandalen borrelen onder de oppervlakte terwijl de straten bruisen van hippe evenementen, musea, restaurants en clubs om elke hoek. De principes van gelijkheid, rechtvaardigheid, leven en vrijheid worden nog steeds gehandhaafd, maar D.C. is vooral een trendy en internationale stad.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Isla Mujeres
Cancún, Mexico

Isla Mujeres

Op 20 minuten varen van Cancún ligt het kleine eiland Isla Mujeres met zijn relaxte Caribische sfeer, kleine straatjes met kraampjes en straatcafés in pastelkleurige gebouwen. Golfkarretjes en bromfietsen domineren de straten, en hoewel het eiland slechts 8 km lang en een 0,8 km breed is, is er nog steeds genoeg te doen en te zien. Hier vind je alles, van een prachtig wit strand met palmbomen aan de noordkust en een dramatische rotskust aan de oostkant tot een reservaat voor zeeschildpadden en de overblijfselen van een Maya-tempel aan de zuidpunt. Als je van avontuur houdt, moet je de Garrafon Reef Park & Beach Club bezoeken, waar je kunt ziplinen, snorkelen en kajakken. Tot slot is een uitstapje naar Isla Contoy een must voor natuurliefhebbers, het is een natuurreservaat dat slechts door enkele biologen wordt bewoond en beperkt is tot 200 bezoekers per dag.
Bookable
Lees meer
Brindisi

Brindisi

Ontdek Brindisi, een zonovergoten juweel aan de Adriatische Zee en het kloppend hart van de Italiaanse regio Apulië. Brindisi is meer dan alleen een schoonheid aan de kust, het dient als een heus museum voor talloze verdwenen beschavingen. Stel je voor dat je langs oude Romeinse wegen wandelt, naar majestueuze gotische en barokke kathedralen kijkt, of verdwaalt in de imposante schaduwen van Zwabische kastelen uit de tijd van Frederik II, de Heilige Roomse keizer. Bij elke stap wandel je door eeuwen van gelaagde geschiedenis. Kom voor het strand, blijf voor een reis terug in de tijd.
Lees meer
Het Amerikaanse nationale archief
Washington, D.C.

Het Amerikaanse nationale archief

Het Amerikaanse nationale archief bevindt zich dicht bij de National Mall. De originele exemplaren van de Onafhankelijkheidsverklaring, de Grondwet en de Bill of Rights (de eerste tien amendementen in de grondwet) worden voor het publiek tentoongesteld in de hoofdzaal van het gebouw. Bij binnenkomst in de Rotunda for the Charters of Freedom, de hoofdkamer, kun je de belangrijkste documenten van de Verenigde Staten van Amerika bekijken. Fotograferen met flits is verboden!
Bookable
Lees meer
Verenigde Staten Capitool
Washington, D.C.

Verenigde Staten Capitool

Dit indrukwekkende monument, dat oprijst uit de Mall, staat symbool voor de standvastige Amerikaanse democratie. Het Capitool wordt beschouwd als een belangrijk museum en getuigt van de Amerikaanse regeringsbekwaamheid. Het Capitool met zijn eigen kunstcollectie is open voor toeristen en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers aan. Het Capitol Visitor Center maakt het Capitool nog toegankelijker voor bezoekers en biedt een educatieve omgeving met inzicht in de geschiedenis en ontwikkeling van het gebouw.
Bookable
Lees meer
Salvador Dalí Museum
Tampa Bay, Florida

Salvador Dalí Museum

Elk jaar bezoeken meer dan 200.000 bezoekers van over de hele wereld het Dalí Museum. De collectie van één van's werelds meest excentrieke en unieke kunstenaars werd geopend in Cleveland in 1942, 40 jaar later werd het verplaatst naar St. Petersburg. Dali’s carrière omvat verschillende thema's, van de impressionistische en kubistische stijlen van zijn vroege jaren tot zijn overgang naar het surrealisme. Dit wordt hier niet alleen vertegenwoordigd door bijna 100 olieverfschilderijen, maar ook door foto's, sculpturen en aquarellen.
Lees meer