Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux is een stad die symbool staat voor wijn, gastronomie, kunst en cultuur. Het is een stad die de essentie van de Franse geest vertegenwoordigt. Bordeaux is gelegen in het zuidwesten van Frankrijk, aan de rivier de Garonne. Het straalt zijn charmes uit over de regio door zijn brede voetgangersboulevards, prachtige pleinen, moderne gebouwen en historische architectuur. Bezoek Bordeaux tijdens je volgende reis naar Frankrijk en ontdek waarom de stad ooit werd verkozen tot “Europese beste bestemming”.
Lees meer
Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Kaapstad

Kaapstad

Met uitzicht op de spectaculaire hoogten van de Tafelberg en omgeven door prachtige stranden, weelderige landbouwgrond en prachtige wijngaarden, heeft Kaapstad zichzelf gevestigd als de culturele hoofdstad van Zuid-Afrika en één van de meest levendige steden op het continent. Dit is waar Afrikaanse, Europese en Aziatische culturen elkaar ontmoeten in een multi-etnische regenboog die wordt weerspiegeld in de muziek, architectuur, beeldende kunst en in de verbazingwekkende keuze aan keukens. Kaapstad is ook geweldig om te feesten, met het hele jaar door een kalender met festivals, optochten en sportevenementen van wereldklasse.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Cork

Cork

Welkom in de “Volksrepubliek Cork”, de meest zuidelijke stad van Ierland, waar levendige, onafhankelijke vibes samengaan met kosmopolitische creativiteit. Als oude zeehaven is de rijke geschiedenis van Cork verweven met eeuwenlange handel en culturele uitwisseling, waardoor het unieke karakter van Cork is vormgegeven. Ongeacht het seizoen belooft een bezoek aan Cork levendig entertainment en de warme omhelzing van Ierse craic, waardoor het hele jaar door een onvergetelijke ervaring wordt gegarandeerd.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Maak een dagtrip: Bernina Scenic Train en het Comomeer
Milaan, Italië

Maak een dagtrip: Bernina Scenic Train en het Comomeer

Als je even wilt ontsnappen aan de drukke straten van de stad en wilt genieten van de natuurlijke schoonheid van Lombardije, overweeg dan om op de schilderachtige Bernina Express-trein te stappen. Maak een wandeling langs het Comomeer, stop in het historische dorp Varenna aan de oever van het meer en beklim de Alpen met de trein die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. De trein stopt op de top zodat je een korte wandeling kunt maken terwijl je geniet van het uitzicht op de top. De treinreis zelf duurt van begin tot eind ongeveer 4 uur en loopt door 55 tunnels, 196 bruggen en viaducten
Bookable
Lees meer
Queenstown

Queenstown

Queenstown, de zelfbenoemde 'wereldhoofdstad van de avonturiers', heeft deze titel zonder twijfel verdiend. De geboorteplaats van bungeejumpen en de thuisbasis van allerlei adrenalineverhogende activiteiten, van rodelen en jetboot varen tot canyon swinging, trekt elk jaar duizenden avonturiers aan. Gelegen aan de rand van het gigantische Wakatipu-meer, in de regio Otago, transformeert dit intieme stadje zichzelf in de winter in een bruisend skigebied, dankzij de twee aantrekkelijke skivelden die geschikt zijn voor sportliefhebbers van alle niveaus.
Lees meer
Fitzgerald Park
Cork, Ierland

Fitzgerald Park

Fitzgerald Park is een levendige en veelzijdige bestemming in Cork. Genesteld op het serene terrein vind je het Cork Public Museum, het uitnodigende Riverview Café, een pittoreske vijver versierd met waterlelies, sculpturen, een levendige speeltuin en een energiek skatepark. Tijdens de zomermaanden komt het park tot leven met openluchtevenementen, waaronder concerten en lokale festivals. Voor een unieke ervaring steek je de iconische “Shakey Brug” over, ook bekend als Daly's Brug, om Sunday's Well te bereiken, en vergeet niet op en neer te springen op de brug om de volledige ervaring te beleven!
Lees meer
Wildwaterraften
Queenstown, Nieuw-Zeeland

Wildwaterraften

De rivieren Shotover en Kawarau zijn uitstekende locaties voor opwindend wildwaterraften, met spannende stroomversnellingen en een meeslepende, wilde achtergrond. Trek je veiligheidsuitrusting aan en navigeer door de turbulente stroomversnellingen van klasse I en II van de Shotover rivier. Onder begeleiding van een expert neem je het op tegen de wervelende stromingen en kronkelige bochten van de rivier, terwijl je geniet van een panoramisch uitzicht op het adembenemende landschap van Nieuw-Zeeland. Sluit je avontuur af met een verfrissende duik of een bloedstollende rotssprong.
Bookable
Lees meer