Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Marseille

Marseille

Marseille is het onontdekte juweel in de kroon van de Franse Middellandse Zeekust. De rotsachtige heuvels van de Provence kijken uit op de oude haven en de duizenden boten die zijn aangemeerd in het helderblauwe water. Talloze kunstenaars hebben zich laten verleiden door het zonnige klimaat en de drukte van de stad. De tweede stad van Frankrijk heeft alles wat je maar kunt wensen: prachtige stranden, oude gebouwen, bloeiende kunsten en een bruisend nachtleven. Welkom op een plek die enorm trots is op zijn unieke culturele erfgoed, dat door de jonge bevolking “Planeet Mars” wordt genoemd.
Lees meer
Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Reykjavík

Reykjavík

Bezoekers van Reykjavík zijn enthousiast over de pure energie in het hart van de hoofdstad van IJsland: of het nu komt van de kokende thermale bronnen, de natuurlijke groene energie of de levendige culturele scene en het leuke nachtleven. Het is de noordelijkste hoofdstad ter wereld en wordt omringd door de majestueuze berg Esja die over de stad uitkijkt, en het blauwe water van de Faxaflói baai. Op een zonnige dag lijkt de mystieke Snæfellsjökull-gletsjer kristalachtig aan de westelijke horizon, terwijl bergachtige maanlandschappen zich naar het zuidoosten uitstrekken.
Lees meer
Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Aruba

Aruba

Zonovergoten stranden liggen naast de woestijnwildernis op Aruba, één van de meest populaire bestemmingen in het Caribisch gebied. Met warm en zonnig weer het hele jaar door lijkt het eiland bevroren in een tijdloze vakantiesfeer, met turkoois oceaanwater dat over het zachte, warme zand spoelt. Het nachtleven barst van Latijns-Amerikaanse muziek en exotische geluiden, en op elke hoek vind je leuke winkels en restaurants. Sterkere golven breken tegen de oostkust, verlaten en overspoeld door de wind. De meest avontuurlijke bezoekers krijgen spectaculaire vergezichten wanneer ze de kust verkennen.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Treinstation São Bento
Porto, Portugal

Treinstation São Bento

Een must als je in Porto bent, is het treinstation van São Bento. Deze plek is meer dan alleen een treinstation. Het is een architectonisch juweel, naast de vele andere bezienswaardigheden die deze stad rijk is. Het treinstation van São Bento, gebouwd door de Portugese architect José Marques da Silva in 1900, werd zestien jaar later geopend voor het publiek. De bouw vond plaats op de plek waar ooit een Benedictijner klooster was gevestigd, vandaar de naam São Bento. De architectuur heeft een invloed uit de Franse Renaissance, en hoewel de gevel al behoorlijk indrukwekkend is, is het interieur wat bezoekers echt versteld doet staan. De grote zaal is prachtig versierd, van de grond tot aan het plafond, met meer dan 20:000 “azulejos” (Portugese tegels), die vertellen over belangrijke gebeurtenissen uit de geschiedenis van Portugal.
Bookable
Lees meer
Rijeka

Rijeka

Rijeka ligt aan de Adriatische Zee, waar het het diepst in Europa stort, en heeft een rijke maritieme geschiedenis. De op twee na grootste stad van Kroatië en het hart van de provincie Primorsko-Goranska. Haar charme ligt in de gastvrije geest en het diverse culturele erfgoed. Terwijl je over de Korzo-promenade uit het Habsburgse tijdperk wandelt, kun je een kijkje nemen in het 19e-eeuwse Nationale Theater, versierd met kunstwerken van Klimt. Geniet van het weidse uitzicht op de eilanden van Kvarner Bay vanaf Trsat Castle. Een kosmopolitische haven van samenleven, welkom in Rijeka.
Lees meer
Harpa
Reykjavík, IJsland

Harpa

Eén van de meest iconische bezienswaardigheden van Reykjavík en een must-visit in IJsland is Harpa, de concertzaal en het conferentiecentrum van de stad, maar ook de thuisbasis van de IJslandse Opera en het IJslands Symfonie Orkest. Gelegen aan de oude haven, nabij het centrum van Reykjavík, heeft dit opvallende stukje hedendaagse architectuur een glazen gevel die het hele gebouw bedekt met honingraatpanelen die gedurende de dag van kleur veranderen als ze de lucht en de oceaan weerspiegelen. 'S Nachts zorgt een lichtshow ervoor dat het gebouw er nog magischer uitziet.
Lees meer
Capilano River broederij
Vancouver, Canada

Capilano River broederij

De Capilano River Hatchery werd in 1971 voltooid om de afnemende Capilano zalmpopulatie te versterken, getroffen door de bouw van de Cleveland Dam. Naast zijn ecologische rol is de broederij een belangrijke toeristische attractie. Het educatieve centrum is dagelijks geopend, waardoor de lokale bevolking en bezoekers de kans krijgen om meer te weten te komen over de levenscyclus van de zalm. Zie de officiële website van Capilano River Hatchery voor openingstijden en wanneer je de zalm kunt zien, afhankelijk van het seizoen.
Lees meer
Rijeka Tunnel
Rijeka, Kroatië

Rijeka Tunnel

De Rijeka Tunnel, ook wel TunelRi genoemd, diende als schuilplaats voor burgers tegen de luchtbombardementen tijdens het Eindspel van de Tweede Wereldoorlog of tijdens de Burgeroorlog. Met een lengte van 330 meter strekt het zich onder de oude binnenstad uit tot aan de Dolac basisschool; de hoofdingang bevindt zich direct naast de St. Vitus kathedraal. In 2017, na 75 jaar, is de tunnel opengesteld voor het publiek en is het één van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, met nog steeds originele borden.
Lees meer
WILD LIFE Sydney Zoo
Sydney, Australië

WILD LIFE Sydney Zoo

Beleef een dierenavontuur in de outback precies in het midden van de stad. Loop door verschillende Australische habitats en ontmoet enkele van de meest geliefde, gevreesde en unieke inheemse dieren. Maak kennis met de enorme krokodil genaamd Rex, begroet kangoeroes, wallaby's en emoes, ontmoet knuffelige koala's, prachtige vlinders en meer! WILD LIFE Sydney Zoo biedt interactieve displays en dagelijkse gesprekken met de verzorgers. Je kunt zelfs boven Rex vliegen met de WILD Flight zip-line.
Bookable
Lees meer