Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Auckland

Auckland

De majestueuze “City of Sails” is omgeven door water, wat de sprankelende aantrekkingskracht bepaalt. De prachtige haven doet denken aan andere beroemde steden aan het water, maar heeft zijn eigen unieke charme. Auckland heeft een rijke maritieme geschiedenis die bepalend is voor haar identiteit als zeevarende stad. Auckland is geografisch gezien relatief klein, waardoor het een plezier is om te voet te verkennen. Met zijn dynamische bevolking heeft de stad een meer kosmopolitische, verfijnde uitstraling en een gemoedelijke, vriendelijke sfeer.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Hoge Kust

Hoge Kust

In Noord-Europa ligt een plek waar 20.000 jaar natuurkrachten een dramatisch landschap hebben gevormd met de hoogste kustlijn ter wereld. Bergen die recht in de diepten van de zee duiken op een manier die je sprakeloos maakt. Hier maak je kennis met het echte, onbenutte Zweden. Stoere bezoekers kunnen de gefermenteerde haring en klimmen proberen, maar de Hoge kust van Zweden aan de Botnische Golf draait meer om harmonie dan om adrenaline. Door eindeloze mogelijkheden om samen met je dierbaren actief te zijn in de natuur, zul je de kracht herwinnen om terug te keren naar je drukke, stedelijke leven van alledag.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Hannover

Hannover

De regio Hannover biedt veelvuldige contrasten: meeslepende events, vooraanstaande openluchtconcerten, de barokke Herrenhäuser Gärten (“tuinen van Herrenhausen”) en een bruisend kunst- en cultuuraanbod trekken de aandacht om aan de hoofdstad van de deelstaat Nedersaksen een bezoekje te brengen. Tot de toeristische highlights van de omgeving van Hannover behoren het Steinhuder Meer, de bergketen Deister of het Slot Marienburg. Dankzij korte wegen en de best mogelijke stadsspoorverbindingen met de regio kunnen deze highlights comfortabel met de bezienswaardigheden van de stad voor een boeiend ontdekkingsprogramma gecombineerd worden.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Mamalahoa Kona Heritage Corridor
Big Island, Hawaii

Mamalahoa Kona Heritage Corridor

Mamalahoa Kona Heritage Corridor is vernoemd naar de “Law of the Splintered Paddle” (wet van de versplinterde peddel) van Kamehameha de Grote. Het legendarische wandelpad bood hardlopers eeuwenlang een veilige doorgang, en vandaag de dag is de 16 km lange Mamalahoa (peddelbaan) Kona Heritage Corridor bewaard gebleven met verhalen over het verleden en heden van Hawaï. De immigranteninvloeden van Europa, Azië en Amerika zijn nog steeds zichtbaar in de historische architectuur, heiligdommen, koffieboerderijen, kunstgalerijen en Holualoa Village.
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Stanley Park
Vancouver, Canada

Stanley Park

Het prachtige eilandpark van Stanley Park, een groene oase midden in het dichtbegroeide stedelijke landschap, beslaat 400 hectare. Het park is niet alleen 's werelds grootste aaneengesloten pad langs het water, maar ook een maatregel tegen overstromingsrisico's. Toen de bouw van de Stanley Seawall in 1917 begon, was het ontwerp bedoeld als een maatregel ter bescherming tegen overstromingen langs de waterkant van Stanley Park in Vancouver. Het park combineert op deskundige wijze ecologische veerkracht met dagelijks recreatief gebruik. Tegenwoordig is het de thuisbasis van kilometerslange paden, prachtige stranden en talloze bezienswaardigheden. Het is zonder twijfel één van de meest geliefde plekken in de stad voor zowel voetgangers als fietsers.
Bookable
Lees meer
Kau Scenic Byway – De hellingen van Mauna Loa
Big Island, Hawaii

Kau Scenic Byway – De hellingen van Mauna Loa

De Kau Scenic Byway is een 80 kilometer lange lus van oude Hawaïaanse geschiedenis. Geniet van de rijkdom aan natuurwonderen en het zuidelijkste punt van de Verenigde Staten. Lange stukken ongerepte landschappen zorgen voor uitzonderlijke ervaringen langs deze zijweg. Stop bij het Honuapo uitkijkpunt en geniet van één van de meest opmerkelijke uitzichten van Hawaï. De zijweg brengt je naar Punaluu Black Sand Beach, het 1000 jaar oude grottensysteem van Kula Kai Caverns en geeft je majestueuze vergezichten over de lavavelden van Hawaï.
Lees meer
The Barnes Foundation
Philadelphia, Pennsylvania

The Barnes Foundation

Met een missie om de “bevordering van het onderwijs en de waardering van de schone kunsten” te bevorderen, cultiveert The Barnes Foundation al sinds 1922 de levendigheid van kunst. Het beschikt over één van 's werelds grootste collecties impressionistische, postimpressionistische en moderne kunst, samen met Afrikaanse, Pennsylvanische Duitse, Indiaanse en andere kunstperiodes. Renoir, Cézanne en Matisse zijn slechts enkele kunstenaars waarvan hun meesterwerken in de Barnes te zien zijn, en er is zelfs een plantencollectie van 5 hectare in het Arboretum.
Lees meer
Sint Maarten Carnaval
Sint Maarten, Sint-Maarten

Sint Maarten Carnaval

Het carnaval van Saint Martin is één van de culturele hoogtepunten van het eiland, waar de lokale bevolking en toeristen op straat samenkomen om te zingen, te dansen, muziek te maken, confetti te gooien en plezier te hebben bij het kijken naar de levendige parade. Zowel Marigot als Philipsburg zijn gedurende de hele carnavalsmaand versierd met kleurrijke veren en glitter. Aan Franse zijde vindt het carnaval plaats in februari en tot begin maart. Aan Nederlandse zijde wordt het carnaval gevierd van half april tot begin mei.
Lees meer
Pagasarri & Ganekogorta beklimmen
Bilbao, Spanje

Pagasarri & Ganekogorta beklimmen

Bekijk een voorproefje van een dag uit het leven van een local door één van de meest typische en gemakkelijk toegankelijke wandelroutes in de regio te volgen. Met een hoogte van ongeveer 673 meter (2.208 voet) is Pagasarri één van de kleinere bergen die Bilbao omringen en de meeste lokale bewoners zullen deze wandeling minstens één keer eerder hebben geprobeerd. Er zijn bussen vanuit het stadscentrum, met een paar verschillende routes vanaf het gebied van Zabalburu of van Peñascal, aan de rand van de stad. Op de top van de berg is zelfs een bar die 'bokatas' verkoopt, de typische no-nonsense baguettebroodjes gevuld met je lokale delicatesse naar keuze, van tortilla de patata tot txistorra of chorizo. Als je de top van Pagasarri hebt bereikt, ben je al halverwege Ganekogorta, een top op 998 meter (3.274 voet) die iets verder weg is.
Lees meer