Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Cagliari

Cagliari

De smalle en vaak steile, met graniet geplaveide straatjes van de wijk Castello in Cagliari herinneren aan een vervlogen tijd toen de stad eerst werd gedomineerd door Pisanen en later door de Aragonezen. Gebouwd van witte kalksteen, glinsteren de muren en torens van de oude stad in de zon en zijn ze een magnifiek gezicht, vooral als je geluk hebt en de stad vanaf de zee benadert, zoals de Engelse romanschrijver DH Lawrence deed in 1921 toen hij de oude stad beschreef Stad als een "Jeruzalem zonder bomen".
Lees meer
Stockholm

Stockholm

Stockholm is een stad van contrasten. Trends op het gebied van muziek, design, mode en technologie zijn hier geboren. Hippe bars en restaurants van wereldklasse staan schouder aan schouder met historische cafés en gezellige buurtpubs. Stockholm is tegelijkertijd stedelijk en dicht bij de natuur, en water is alomtegenwoordig in deze stad waar het meer en de zee samenkomen. De sfeer is open, tolerant en gastvrij, en diversiteit en innovatie worden sterk aangemoedigd. Stockholm is een stad voor iedereen.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Key West, Florida

Key West, Florida

Key West is een tropisch paradijs in het zuidelijkste puntje van de continentale VS, op slechts twee uur rijden van Miami. Met het hele jaar door warm weer en kristalhelder water is Key West een populaire zeehavenbestemming voor veel passagierscruiseschepen. Verken de schilderachtige stranden, geniet van de gevarieerde culinaire scene en verblijf in luxe hotels met een prachtig uitzicht. De stad is een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en levendige cultuur. Het biedt een overvloed aan leuke locaties om te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Oslo

Oslo

Oslo staat bekend om zijn naadloze mix van natuurlijke schoonheid en modern stadsleven en biedt een unieke Scandinavische ervaring. Van de iconische waterkant, bezaaid met strakke architectuur, tot de culturele bezienswaardigheden zoals het Vikingschipmuseum, het Munch Museum en het Koninklijk Paleis, Oslo verrukt bezoekers met zijn rijke geschiedenis en hedendaagse charme. Met een bloeiende kunstscene, innovatieve keuken en toewijding aan duurzaamheid is Oslo een dynamische stad die reizigers betovert met haar adembenemende landschappen, vriendelijke inwoners en vooruitstrevende geest.
Lees meer
Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad, gelegen in het midden van het land en is daarmee dé ideale stad om Nederland te ontdekken. De grootste schat is haar historie. In de vele monumenten, straatjes en grachten, voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De historische stad wordt omringd door schitterende natuurgebieden en dat maakt haar ligging uniek. Amersfoort is zowel met de auto als met de trein de best bereikbare stad van Nederland en bevindt zich op 30 minuten van Schiphol Airport.
Lees meer
Sognsvann meer
Oslo, Noorwegen

Sognsvann meer

Het Sognsvann-meer, een geliefd recreatiegebied, is gunstig gelegen op slechts een steenworp afstand van het centrum van Oslo. Gedurende de winter komt het landschap tot leven bij skiërs, terwijl in de zomer het ongeveer 3 kilometer lange pad rond het meer talrijke wandelaars en hardlopers aantrekt. Deze pittoreske bestemming biedt een overvloed aan activiteiten, waaronder picknicken, zwemmen en vissen, en biedt eindeloze mogelijkheden om van het buitenleven te genieten.
Lees meer
Markten – de oude & de nieuwe
Thessaloniki, Griekenland

Markten – de oude & de nieuwe

Het verkennen van lokale markten is een uitstekende manier om de cultuur van de stad te ontdekken. Fijnproevers zullen seizoensfruit en -groenten, regionale kazen en straatvoedsel waarderen. Daarnaast vind je er alles, van moderne levensbehoeften tot ambachtelijke handgemaakte cosmetica. Hier zijn enkele van de belangrijkste markten die je moet bezoeken: Kapani markt, de oudste open openbare markt in Thessaloniki. Gericht op Griekse delicatessen, traditionele cafés, tavernes en bakkerijen. Het ligt pal in het stadscentrum en strekt zich uit over verschillende voetgangersstraten en sommige delen zijn overdekt. Athonos plein, een plek voor kleine traditionele winkels die specerijen en voedingsproducten, handgemaakte terrasmeubilair en rieten handwerk aanbieden. In de afgelopen jaren zijn er enkele winkels voor sieraden, kleding en ambachtelijke ontwerpers ontstaan. De Modiano markt, gebouwd in de jaren 20 en lijkt op sommige Parijse markten. Hier vind je traditionele gerechten en een goede selectie moderne en ouderwetse tavernes. Bezesteni markt, een voormalig Turks bad waar vanaf de 15e eeuw nu kleding-, bloemist- en juwelierszaken zijn gevestigd. Je kunt de trap nemen naar de zolder en de zes koepels van dichterbij bekijken. Alleen al vanwege de architecturale waarde een bezoek waard. Martiou markt, vindt elke zaterdag plaats in Martiou, een wijk in het oosten van de stad. Vissers brengen verse vangst mee uit de noordelijke Egeïsche Zee en uit de regio Halkidiki. Vissen in alle soorten en maten, mosselen en octopussen blijven niet lang op de toonbank liggen! Kom vroeg.
Lees meer
Kungsholmen
Stockholm, Zweden

Kungsholmen

Kungsholmen, gelegen in het hart van Stockholm, is een pittoresk eiland dat een rustige ontsnapping biedt aan het bruisende stadscentrum. Kungsholmen staat bekend om zijn idyllische uitzichten op de waterkant en groene ruimtes en combineert naadloos een gevoel van sereniteit met stedelijk gemak. De buurt herbergt charmante parken, zoals Rålambshovsparken en Kronobergsparken, waar de lokale bevolking en bezoekers kunnen genieten van ontspannen wandelingen of ontspannen aan de waterkant. Kungsholmen heeft ook verschillende architecturale pareltjes, waaronder het iconische stadhuis van Stockholm, dat bekend staat om zijn grootsheid en waar het jaarlijkse Nobelprijsbanket wordt gehouden. Het eiland biedt ook een levendige culinaire scene, met een verscheidenheid aan restaurants, cafés en bars.
Lees meer