Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Cork

Cork

Welkom in de “Volksrepubliek Cork”, de meest zuidelijke stad van Ierland, waar levendige, onafhankelijke vibes samengaan met kosmopolitische creativiteit. Als oude zeehaven is de rijke geschiedenis van Cork verweven met eeuwenlange handel en culturele uitwisseling, waardoor het unieke karakter van Cork is vormgegeven. Ongeacht het seizoen belooft een bezoek aan Cork levendig entertainment en de warme omhelzing van Ierse craic, waardoor het hele jaar door een onvergetelijke ervaring wordt gegarandeerd.
Lees meer
New Orleans, Louisiana

New Orleans, Louisiana

Feest spreidt net zoveel in de lucht als de klanken van saxofoons en trompetten in New Orleans. Ondanks de schade die Katrina in 2005 heeft toegebracht, heeft NOLA niets van zijn charme, vonk, magie en de onuitblusbare levensvreugde van zijn mensen verloren. Niets van wat het tot een unieke stad in de VS en de wereld maakt. Van de altijd levendige Mardi Gras tot de eclectische mix van culturen tot de rijke keuken die de Cajun, Creoolse en Franse roots weerspiegelt, New Orleans is een constante viering van de menselijke geest.
Lees meer
Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Orlando, Florida

Orlando, Florida

Met zeven van de beste themaparken op één zonnige locatie is Orlando de themaparkhoofdstad van de wereld. Het beste van alles is dat Orlando bezoekers elk jaar nieuwe en opwindende ervaringen biedt, dus er is altijd een reden om terug te keren. Plan een bezoek aan de vele fantastische themaparken en waterparken in Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en LEGOLAND Florida Resort. Kom naar Orlando voor geweldige attracties, fantastische winkels, bekroonde restaurants, spectaculaire musea en entertainment van wereldklasse.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Havencruise
Auckland, Nieuw-Zeeland

Havencruise

Een cruise maken in de haven van Auckland is een spectaculaire manier om de stad en haar omgeving vanuit een ander perspectief te bekijken. Verschillende bedrijven bieden dag-, middag-, diner- en overnachtingscruises aan voor verschillende prijzen: Island Escape Adventure Cruises +64 9 358 1717 www.islandescape.co.nz Fullers Auckland Harbour Cruises & Ferry Services Auckland Ferry Building +64 9 367 9111 www.fullers.co.nz 360 Discovery Pier 4, 139 Quay Street, Downtown Auckland +64 9 307 8005 www.fullers.co.nz
Bookable
Lees meer
Auckland

Auckland

De majestueuze “City of Sails” is omgeven door water, wat de sprankelende aantrekkingskracht bepaalt. De prachtige haven doet denken aan andere beroemde steden aan het water, maar heeft zijn eigen unieke charme. Auckland heeft een rijke maritieme geschiedenis die bepalend is voor haar identiteit als zeevarende stad. Auckland is geografisch gezien relatief klein, waardoor het een plezier is om te voet te verkennen. Met zijn dynamische bevolking heeft de stad een meer kosmopolitische, verfijnde uitstraling en een gemoedelijke, vriendelijke sfeer.
Lees meer
Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Hall i’ th’ Wood Museum
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Hall i’ th’ Wood Museum

Deze 16e-eeuwse vakwerkhal van klasse 1 is één van de belangrijkste gebouwen in het noordwesten. Bezoekers kunnen genieten van tentoonstellingen van meubels, voorwerpen en kunstvoorwerpen uit de 17e en vroege 18e eeuw, meer te weten komen over het leven en werk van Samuel Crompton en alles ontdekken over het leven in de tijd van Stuart en Tudor. De kamers zijn nauwkeurig gerenoveerd om hun huiselijke sfeer te behouden. Hall i’ th’ Wood Museum begon zijn leven als een rijk koopmanshuis in het midden van de 17e eeuw. Jaren later werd het gebouw opgesplitst in verschillende huurwoningen. Toen Samuel Crompton met zijn familie in één van deze woningen woonde, vond Samuel Crompton in 1779 op beroemde wijze de Spinning Mule uit. De Mule werd één van de belangrijkste spinmachines die door de textielindustrie werden gebruikt. Het huis en het terrein werden ter nagedachtenis aan Samuel Crompton aan de inwoners van Bolton voorgesteld en in 1902 als museum voor het publiek geopend.
Lees meer
Fryderyk Chopin Museum
Warschau, Polen

Fryderyk Chopin Museum

Het Fryderyk Chopin Museum is gevestigd in het historische Ostrogski-paleis en is één van de modernste biografische musea in Europa. De tentoongestelde exposities omvatten de vleugel van de componist en manuscripten van Chopins brieven en muziekcomposities. Voor de meest serieuze Chopin-fans is het de moeite waard om een dagtour te maken die zich richt op de belangrijkste bezienswaardigheden van Warschau uit het leven van de componist. De uitgebreide versie van de tour omvat een concert van 1 uur met muziek van Chopin.
Lees meer
Linköpings domkyrka (kathedraal van Linköping)
Linköping, Zweden

Linköpings domkyrka (kathedraal van Linköping)

De kathedraal in Linköping is beter behouden dan de andere middeleeuwse kathedralen in Zweden. Er valt hier heel veel te zien, zoals de Gotische blinde steenbogen en de prachtige glazen sculpturen van Golgotha en Maria, compleet met een prachtig bloemendeken dat vanuit de ramen over de bezoekers is gespannen. De kathedraal van Linköping is 110 meter hoog. De torens zijn 107 meter hoog. Om meer over de geschiedenis van de kathedraal te leren, raden we een rondleiding aan.
Lees meer
Old Head Kinsale
Cork, Ierland

Old Head Kinsale

Kinsale is een zalige badplaats die bekend staat om zijn keuken, architectuur en lokale geschiedenis. Een bezoek zou echter niet compleet zijn zonder de Old Head te bewandelen. De rondwandelroute (6 km) voert langs de meeste bezienswaardigheden van The Old Head en is lichter dan andere kustwandelingen. Prachtige plekken zoals het zandstrand van Garrettstown (surflessen zijn beschikbaar in de zomer) bieden een kans om achterover te leunen en te ontspannen terwijl je geniet van dit spectaculaire kustlandschap. En golfers willen de golfbaan met 19 holes op het schiereiland niet missen.
Lees meer