Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

São Paulo

São Paulo

“Rio is prachtig. Maar São Paulo, São Paulo is een stad”, zei Marlene Dietrich over de meest kosmopolitische stad van Brazilië. São Paulo is de culturele en financiële grootmacht van Brazilië, compleet met een bruisende muziekscene, winkels van topdesigners en heerlijke gastronomie, en niet te vergeten musea en kunstgalerieën van wereldklasse. Dit alles wordt gecombineerd met het bruisende lokale leven van Paulistanos, waarmee het zeker gemakkelijk zal zijn om bevriend te raken.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Dubbeldekker stadstour door Christchurch
Christchurch, Nieuw-Zeeland

Dubbeldekker stadstour door Christchurch

Stap aan boord van de klassieke London Open Top dubbeldekkerbussen uit de jaren 60 voor een leuke en informatieve tour door Christchurch. Kom meer te weten over de fascinerende geschiedenis van Christchurch, van de pionierstijd tot de moderne tijd, en ontdek hoe Christchurch zich herstelt van de aardbevingen in Canterbury, die nu een belangrijke gebeurtenis in de geschiedenis van Nieuw-Zeeland zijn geworden. De ervaring omvat een tour van 1 uur door het centrum van Christchurch op de enige dubbeldekker met open dak in Nieuw-Zeeland en een tour van 2 uur op een dubbeldekker met gesloten dak naar bezienswaardigheden in de omgeving van Christchurch.
Lees meer
Kaapstad

Kaapstad

Met uitzicht op de spectaculaire hoogten van de Tafelberg en omgeven door prachtige stranden, weelderige landbouwgrond en prachtige wijngaarden, heeft Kaapstad zichzelf gevestigd als de culturele hoofdstad van Zuid-Afrika en één van de meest levendige steden op het continent. Dit is waar Afrikaanse, Europese en Aziatische culturen elkaar ontmoeten in een multi-etnische regenboog die wordt weerspiegeld in de muziek, architectuur, beeldende kunst en in de verbazingwekkende keuze aan keukens. Kaapstad is ook geweldig om te feesten, met het hele jaar door een kalender met festivals, optochten en sportevenementen van wereldklasse.
Lees meer
Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
Botanische tuinen van Christchurch
Christchurch, Nieuw-Zeeland

Botanische tuinen van Christchurch

De Christchurch Botanic Gardens tonen een deel van de flora van Nieuw-Zeeland en andere delen van de wereld. Opgericht in 1863 met de aanplant van een Engelse eik, bevatten de tuinen nu één van de mooiste collecties exotische en inheemse planten die in Nieuw-Zeeland te vinden zijn. Neem de tijd om de tuinen te verkennen, die worden beschouwd als een oase in de stad Christchurch met 21 hectare aan tuinbouwtentoonstellingen, verschillende serres, gedenktekens, tuinkunst en wandelpaden.
Lees meer
Kaap de Goede Hoop & Kaappunt
Kaapstad, Zuid-Afrika

Kaap de Goede Hoop & Kaappunt

Kaap de Goede Hoop en Kaappunt zijn twee van de meest bekende en populaire toeristische trekpleisters in Kaapstad. Er bestaat een misvatting dat Kaap de Goede Hoop het zuidelijkste puntje van Afrika is, wat niet waar is, aangezien Kaap Agulhas in feite het zuidelijkste punt is. Zowel Kaap de Goede Hoop als Kaappunt zijn delen van het nationaal park Tafelberg, waar je Kaapse leeuwen, gevlekte hyena's, jakhalzen, olifanten en zebra's kunt zien.
Lees meer
Pardelas Park
Lanzarote, Spanje

Pardelas Park

Pardelas Park, een traditionele Canarische boerderij op Lanzarote, biedt kinderen een unieke kans om contact te maken met de natuur door middel van een verscheidenheid aan activiteiten. Het park is ontworpen voor jonge bezoekers en biedt kinderen de mogelijkheid om op ezels te rijden, dieren te voeren en te aaien en zelfs pottenbakken uit te proberen. Deze leerzame en vermakelijke ervaring is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een interactief en leuk dagje uit. Terwijl de kinderen bezig zijn met ontdekken en leren, kan de rest van het gezin ontspannen in het restaurant van het hotel, waar heerlijke lokale tapas en wijn op je wachten.
Lees meer