Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Agia Napa – Protaras

Agia Napa – Protaras

Agia Napa was ooit slechts een klein vissersdorp en is uitgegroeid tot één van's werelds beste reisbestemmingen, bekend als een kosmopolitisch vakantieoord. De stad is gelegen aan de oostkust van Cyprus en zit vol geschiedenis en cultuur, met vriendelijke en gastvrije mensen. Vlakbij ligt Protaras, een populaire badplaats met enkele van's werelds beste gouden stranden, kristalhelder water en levendig entertainment. Of je nu op zoek bent naar fascinerende geschiedenis, bruisende cultuur en nachtleven, verbazingwekkende natuurlijke schoonheid of een ontspannen strandvakantie, samen vormen deze gebieden één van de meest gewilde bestemmingen aan de Middellandse Zee.
Lees meer
Rijeka

Rijeka

Rijeka ligt aan de Adriatische Zee, waar het het diepst in Europa stort, en heeft een rijke maritieme geschiedenis. De op twee na grootste stad van Kroatië en het hart van de provincie Primorsko-Goranska. Haar charme ligt in de gastvrije geest en het diverse culturele erfgoed. Terwijl je over de Korzo-promenade uit het Habsburgse tijdperk wandelt, kun je een kijkje nemen in het 19e-eeuwse Nationale Theater, versierd met kunstwerken van Klimt. Geniet van het weidse uitzicht op de eilanden van Kvarner Bay vanaf Trsat Castle. Een kosmopolitische haven van samenleven, welkom in Rijeka.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad, gelegen in het midden van het land en is daarmee dé ideale stad om Nederland te ontdekken. De grootste schat is haar historie. In de vele monumenten, straatjes en grachten, voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De historische stad wordt omringd door schitterende natuurgebieden en dat maakt haar ligging uniek. Amersfoort is zowel met de auto als met de trein de best bereikbare stad van Nederland en bevindt zich op 30 minuten van Schiphol Airport.
Lees meer
Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Durban

Durban

Het Zuid-Afrikaanse Durban is bekend als eThekwini in Zulu. Het moet één van de meest aansprekende steden van het continent zijn, zeker nadat het Wereldkampioenschap voetbal 2010 het gebied nieuw leven heeft ingeblazen door de waterkant te vernieuwen; het prachtige Moses Mabhida Stadion is tot op heden nog steeds één van de belangrijkste attracties van Durban. Durban beweegt zich op het ritme van gqom, zijn eigen muziekgenre van eigen bodem, dat langzaam zijn weg vindt naar de wereldwijde hitlijsten vanuit de zonnige, tropische smeltkroes van eclectische culturele invloeden in Zuid-Afrika.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Baskisch archeologisch, etnografisch & historisch museum
Bilbao, Spanje

Baskisch archeologisch, etnografisch & historisch museum

Het Museo Arqueológico, Etnográfico e Histórico Vasco, of kortweg het Baskische museum, is een gezellig klein museum op Plaza Unamuno, in het hart van de oude stad. Dit is een geweldige plek om te bezoeken op een regenachtige dag voor of na een aperitief van pintxos en drankjes in de nabijgelegen barren van Casco Viejo. Leer over de ins en outs van de Baskische geschiedenis, cultuur en taal in dit drie verdiepingen tellende museum en ga op reis van het paleolithicum naar het heden. De meeste borden zijn in het Baskisch en Spaans, hoewel kamers folders in het Engels hebben met vertalingen van een deel van de borden.
Lees meer
Haagse Bos
Den Haag, Nederland

Haagse Bos

Het Haagse Bos ligt ten noordoosten van het centrum van Den Haag, beginnend in Malieveld en doorlopend tot aan Wassenaar. Het is enorm belangrijk voor de geschiedenis van de stad, aangezien enkele van de oudste bomen van Nederland er nog steeds staan nadat er in de 16e en 17e eeuw en tijdens de Tweede Wereldoorlog veel bomen werden gekapt voor brandhout. Naast zijn pertinente wortels heeft het Haagse Bos voorbijgangers veel te bieden, zoals grote open groene ruimtes, een hertenkamp en een vijver in het centrum, wat een geweldig scenario is voor zowat elk evenement of elke activiteit.
Lees meer
Stube Petra Kružić
Rijeka, Kroatië

Stube Petra Kružić

In de noordwestelijke hoek van het Titovplein staat een barokke kapel met op de voorkant een reliëf van Madonna met het Kind. Deze begaanbare kapel lijkt op een kleine triomfboog en markeert het begin van de Petra Kružić-trap die leidt naar het beroemde bedevaartsoord, het Franciscanenklooster in Trsat. De trappen werden gebouwd in 1531 in opdracht van krijgsheer Petar Kružić en werden door de eeuwen heen gebouwd (tot op de dag van vandaag meer dan 500 treden) en versierd met votiefkapellen.
Lees meer
Paralimni meer
Agia Napa – Protaras, Cyprus

Paralimni meer

Paralimni ligt naast een seizoensgebonden meer dat ten westen van de gemeenschap ligt, tussen Paralimni en Sotira. Dit is eigenlijk een natuurlijke holte die tijdens het winterseizoen regenwater opvangt uit alle delen van Paralimni en de aangrenzende heuvels. Het meer maakt sinds 2009 deel uit van het NATURA 2000-netwerk, omdat het de natuurlijke habitat vormt van een overvloedige en belangrijke populatie van de beschermde ringslang, Natrix Natrix Cypriaca, en omdat een groot aantal trek- en broedvogels hier onderdak vinden.
Lees meer
Teleférico de Madrid
Madrid, Spanje

Teleférico de Madrid

De Teleférico is de kabelbaan van Madrid. Het is een comfortabele manier om de meeste belangrijke bezienswaardigheden zittend te bekijken, als je geen hoogtevrees hebt. Deze kabelbaan werd oorspronkelijk gebouwd als onderdeel van een pretpark en bereikt op sommige plaatsen een hoogte van ongeveer 40 meter boven de grond. De rit duurt tien minuten en zodra je de bestemming Casa de Campo Park hebt bereikt, kun je genieten van een spectaculair uitzicht over de stad en wat eten eten in het restaurant.
Lees meer