Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Mexico-Stad

Mexico-Stad

Hoewel Mexico populair is bij reizigers vanwege de eindeloze kusten, het perfecte weer en de zandstranden, is het binnenland ook zeker de moeite waard om te ontdekken. De bruisende hoofdstad Mexico-Stad, met zijn hectische stedelijke levensstijl, artistieke wijken en historische gebouwen, werd lange tijd verwaarloosd door zomervakantiegangers, maar wordt nu ontdekt door nieuwsgierige stedentrippers. CDMX blijft reizigers verrassen met zijn beroemde kunst- en cultuurscene en enkele van de beste gerechten van het westelijk halfrond.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad, gelegen in het midden van het land en is daarmee dé ideale stad om Nederland te ontdekken. De grootste schat is haar historie. In de vele monumenten, straatjes en grachten, voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De historische stad wordt omringd door schitterende natuurgebieden en dat maakt haar ligging uniek. Amersfoort is zowel met de auto als met de trein de best bereikbare stad van Nederland en bevindt zich op 30 minuten van Schiphol Airport.
Lees meer
Hyde Park
Londen, Verenigd Koninkrijk

Hyde Park

Hyde Park beslaat meer dan 141 hectare en is een groene oase in het centrum van Londen. Het park herbergt ongeveer 4.000 bomen, een groot meer, een weide en sierbloementuinen. Het biedt een druk programma van activiteiten en evenementen, waaronder paardrijden, schaatsen, fietsen, zwemmen en varen. Hoogtepunten om naar uit te kijken zijn onder andere de Serpentijnbrug, de Joy of Life-fontein, het Achillesbeeld, de Diana Memorial Fountain en Speaker's Corner.
Bookable
Lees meer
Vincentre - Van Gogh Museum Nuenen
Eindhoven & Noord-Brabant, Nederland

Vincentre - Van Gogh Museum Nuenen

Het dorp Nuenen wordt ook wel Van Gogh Village genoemd, en terecht. Er is geen plek in Nederland waar je zo letterlijk in de voetsporen van deze beroemde schilder kunt treden. Hier worden nog steeds levendige verhalen over Van Gogh verteld, zijn brieven zijn te lezen en er zijn maar liefst veertien locaties die door Van Gogh zijn vereeuwigd op een foto of een schilderij. Het leven van Van Gogh in Nederland zo intens meemaken is nergens anders mogelijk. “Het museum is een juweeltje” In het Vincentre museum hoor je alles over Van Gogh en lees je zijn eigen verhalen over Nuenen, waar hij van 1883 tot 1885 woonde en werkte. Wie was hij, hoe leefde hij, met wie ging hij om en waarom was hij zo gepassioneerd door Nuenen? Het zal allemaal duidelijk worden tijdens een educatieve tour met audiogids in maar liefst acht talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Japans en Chinees. In het dorp zelf hebben maar liefst 23 locaties een directe link met Van Gogh. Samen vormen ze een wandel- en fietsroute met interactieve informatieborden in het Nederlands en Engels. Van De aardappeleters tot De sterrennacht De aardappeleters is gebaseerd op een tafereel dat Van Gogh zag in het huis van een boerenfamilie in Nuenen. Het komt letterlijk tot leven in theater Het Klooster. De wereldberoemde ontwerper Daan Roosegaarde ontwierp, op basis van Van Gogh's De sterrennacht, het inmiddels beroemde en unieke Van Gogh-Roosegaarde-fietspad, waarvoor duizenden fonkelende stenen in het asfalt zijn verwerkt. Dit fietspad, tussen Nuenen en de nabijgelegen stad Eindhoven, maakt deel uit van de Van Gogh Fietsroute. Erfgoedlocaties in Brabant Deze fietsroute verbindt de vijf Van Gogh-erfgoedlocaties in Brabant, waaronder natuurlijk Nuenen. Dichterbij Van Gogh kom je niet. Of, zoals een enthousiaste gast over Nuenen schreef: “Hetzelfde uitzicht dat Van Gogh had!” Kom en ervaar de plek waar Van Gogh werd geïnspireerd door het landelijke Brabantse platteland, gemakkelijk bereikbaar op niet meer dan tien kilometer afstand van Eindhoven, stad van technologie en design.
Lees meer
Suikerbroodberg
Rio de Janeiro, Brazilië

Suikerbroodberg

Deze 395 meter hoge, eivormige berg komt schuchter uit de wateren van Guanabara Bay en is één van de favoriete bestemmingen van toeristen in Rio de Janeiro. Controleer de weersvoorspelling om er zeker van te zijn dat je op een heldere dag gaat en ga naar de top van de berg om te genieten van een verbluffend uitzicht van 360 graden, inclusief dat van het standbeeld van Christus de Verlosser, de ongerepte stranden, het stadsbeeld en de omgeving natuurlijke omgeving. De gemakkelijkste en snelste manier om de top van de berg te bereiken is met de kabelbaan, maar klimmen is altijd een optie.
Bookable
Lees meer