Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

São Paulo

São Paulo

“Rio is prachtig. Maar São Paulo, São Paulo is een stad”, zei Marlene Dietrich over de meest kosmopolitische stad van Brazilië. São Paulo is de culturele en financiële grootmacht van Brazilië, compleet met een bruisende muziekscene, winkels van topdesigners en heerlijke gastronomie, en niet te vergeten musea en kunstgalerieën van wereldklasse. Dit alles wordt gecombineerd met het bruisende lokale leven van Paulistanos, waarmee het zeker gemakkelijk zal zijn om bevriend te raken.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Melbourne

Melbourne

Melbourne is een artistieke grootmacht met een levendige en multiculturele ziel. Melbourne, bijgenaamd “Parijs van het zuidelijk halfrond”, staat niet alleen bekend als de culturele hotspot van Australië, maar staat ook bekend om zijn grote sportevenementen en culinaire hoogstandjes van over de hele wereld. Met zijn hoge stadscentrum en uitgestrekte buitenwijken is het moeilijk om je niet te laten meeslepen door het leven van de hoofdstad Victoria. Dagtochten naar de wilde natuur van de staat zijn ook bijzonder aantrekkelijk.
Lees meer
Hannover

Hannover

De regio Hannover biedt veelvuldige contrasten: meeslepende events, vooraanstaande openluchtconcerten, de barokke Herrenhäuser Gärten (“tuinen van Herrenhausen”) en een bruisend kunst- en cultuuraanbod trekken de aandacht om aan de hoofdstad van de deelstaat Nedersaksen een bezoekje te brengen. Tot de toeristische highlights van de omgeving van Hannover behoren het Steinhuder Meer, de bergketen Deister of het Slot Marienburg. Dankzij korte wegen en de best mogelijke stadsspoorverbindingen met de regio kunnen deze highlights comfortabel met de bezienswaardigheden van de stad voor een boeiend ontdekkingsprogramma gecombineerd worden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Cancún

Cancún

De witte zandstranden en het warme, kristalheldere water van Cancún maken het een paradijs voor alle strand- en watersportliefhebbers. Voeg daar een bruisend nachtleven aan toe en de nabijheid van de adembenemende Maya-ruïnes, en je hebt Mexico's populairste toeristische hotspot. Met vier miljoen toeristen per jaar is het moeilijk voor te stellen dat dit prachtige resort een paar decennia geleden een slaperig vissersdorp was. De kleurrijke sfeer en eeuwenoude tradities die samengaan met ultramoderne ontwikkelingen betoveren iedereen, van backpackers tot luxe reizigers.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
Cenotes
Cancún, Mexico

Cenotes

Cenotes (zinkgaten) zijn diepe bronnen met kristalhelder water die toegankelijk zijn als het dak van een grot instort. De cenotes, gevoed door ondergrondse rivieren, waren de belangrijkste zoetwaterbron voor de Maya's en worden daarom als heilig beschouwd. Ze zijn uniek voor het schiereiland Yucatán en tot op de dag van vandaag is het ondergrondse grottenstelsel dat alle cenotes met elkaar verbindt nog steeds grotendeels onontdekt. Het is een unieke ervaring om getuige te zijn van de adembenemende schoonheid van de grote clusters van stalactieten en stalagmieten die in het kristalheldere koele water worden weerspiegeld. Elke cenote heeft zijn eigen bijzondere schoonheid, en een zwempak aantrekken en snorkelen in het zwembad is een absoluut onvergetelijke ervaring. Sommige touroperators bieden ook grotduikexcursies aan voor zeer ervaren duikers.
Bookable
Lees meer
Dagtrip naar Donostia – San Sebastián
Bilbao, Spanje

Dagtrip naar Donostia – San Sebastián

Dit is een stad tussen twee heuvels rond de prachtige baai van La Concha. San Sebastian, of Donosti zoals het door de lokale bevolking wordt genoemd, zorgt voor een onvergetelijk dagje uit waar je de glorieuze Belle Epoque-balustrades kunt bewonderen en wereldberoemde restaurants kunt bezoeken. Er zijn vier gebieden die je moet bezoeken. De eerste is Parte Vieja, de oude stad waar je de populaire pintxo-barren kunt vinden en kunt eten tot je erbij neervalt. Ten zuiden van Parte Vieja vind je het winkelgebied en richting de kust kom je drie stranden tegen: Zurriola, de favoriete plek voor lokale surfers, La Concha en Ondarreta, waar de chique wijk is.
Lees meer
Azkuna Zentroa – Alhóndiga Bilbao
Bilbao, Spanje

Azkuna Zentroa – Alhóndiga Bilbao

Dit oude pakhuis is gerenoveerd tot één van Bilbao's meest levendige culturele locaties. Er zijn activiteiten voor iedereen, van tentoonstellingen tot bioscopen, kinderactiviteiten, concerten, lezingen en een bibliotheek. De ruimte van 43.000 vierkante meter heeft het allemaal. Mocht je tijdens jouw bezoek honger krijgen, dan biedt het diverse mogelijkheden voor versnaperingen naar wens. In 2015 werd het gebouw voorheen bekend als Alhóndiga Bilbao, omgedoopt tot Azkuna Zentroa als eerbetoon aan de overleden burgemeester van Bilbao, Iñaki Azkuna, die het industriële Bilbao veranderde in een cultureel meesterwerk.
Lees meer