Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Whitsunday Coast

Whitsunday Coast

De zon, zee en strand zorgen er samen voor dat de Whitsunday Coast de ideale plek is om te ontspannen. Geniet van de geweldige sfeer en het nachtleven in een spectaculaire omgeving. Een paradijs voor strandliefhebbers waar alles aanwezig is om jouw verblijf in dit gebied onvergetelijk te maken. In de buurt van het Great Barrier Reef en op slechts 26 km van de Whitsunday eilanden is er genoeg te zien. Zowel backpackers als gezinnen zullen genieten van de vele attracties zoals de Airlie Beach lagune en de geweldige krokodilsafari's op de Proserpine-rivier.
Lees meer
Bari

Bari

Dit pareltje aan de kust in Zuid-Italië biedt een boeiende mix van geschiedenis, cultuur en prachtige mediterrane landschappen. Verken de historische oude binnenstad en wandel door de kronkelende straatjes, waar de was wappert in de wind en de lokale bevolking bij een espresso kletst in levendige cafés. Proef de lokale keuken die bekend staat om zijn verse zeevruchten, handgemaakte pasta en heerlijk straatvoedsel, en geniet van de schoonheid van de Adriatische Zee langs de pittoreske kustlijn.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Santander

Santander

Santander staat bekend om zijn fantastische stranden en zijn elegante vakantiegangers: koning Alfonso XIII bracht hier bijna honderd jaar geleden zijn zomers door, en de stad is nog steeds populair onder modieuze madrileños (Madrilenen, inwoners van Madrid) die graag langs de kust van El Sardinero slenteren met zijn architectuur uit de belle époque. Wanneer de zon ondergaat is de stad druk, met geweldige restaurants en een levendige barscene. Het is ook een goede plek om het ongerepte landschap van Cantabrië te verkennen.
Lees meer
Split

Split

De kustlijn van de Atlantische Zee herbergt de elegantie van de historische stad Split. Split was gekozen door de Romeinse keizer Diocletianus als zijn residentie, en herbergt zijn gigantische paleis, een ingewikkeld complex van schilderachtige steegjes en pleinen met meer dan 1700 jaar geschiedenis. Een echte stad in een stad. De charme van de historische bezienswaardigheden fascineert veel vakantiegangers die tijdens de hete Kroatische zomer naar Split trekken, maar de ongerepte natuur en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ze verliefd worden.
Lees meer
Paleis van Holyroodhouse
Edinburgh, Verenigd Koninkrijk

Paleis van Holyroodhouse

Als officiële residentie van de Britse monarch in Schotland biedt deze iconische bezienswaardigheid een fascinerende blik in het koninklijke verleden. Bezoekers kunnen de grote staatsappartementen verkennen, door de tuinen wandelen en zich onderdompelen in de rijke verhalen van het Schotse koningshuis. Met zijn verbluffende architectuur, indrukwekkende kunstcollectie en verbinding met opmerkelijke historische gebeurtenissen is het Palace of Holyroodhouse een bewijs van het koninklijke erfgoed van Schotland en blijft het een attractie die elke geschiedenisliefhebber moet bezoeken.
Lees meer
Wineglass Bay
Tasmanië, Australië

Wineglass Bay

Heb je van deze gehoord? Het stond niet voor niets op de cover van menig glanzende brochure. Het is gewoon spectaculair. Denk aan een saffierzee met een ronding van perfect wit zand; het soort strand dat normaal gesproken gereserveerd is voor romantische filmscènes. Maar in de Wineglass Bay kan iedereen ronddwalen in deze beeldschone omgeving. Voel je je energiek? Beklim The Hazards om uit te kijken over Wineglass Bay, of peddel in een kajak door de roze bergen. Als dit allemaal te vermoeiend klinkt, geef dan toe aan de relaxte levensstijl aan de kust en stap op een schilderachtige vlucht, verreweg de beste manier om de perfecte halve maanbocht van Wineglass Bay te zien. Je kunt ook een vierdaagse Wineglass Bay Sail Walk-trip boeken en je kunt voor anker gaan in de baai en het je eigen plekje voor de avond maken.
Lees meer
Cradle Mountain
Tasmanië, Australië

Cradle Mountain

Cradle Mountain, aan de noordkant van het Cradle Mountain-Lake St Clair National Park, beschermt een deel van het Tasmanian World Heritage Wilderness Area. Het omringende landschap is divers en omvat grasland, regenwoud en eeuwenoude planten. Het park biedt ook een rijk leefgebied voor dieren in het wild, waaronder Tasmaanse duivels, buidelmarters, platypus, echidna en verschillende vogelsoorten. Ga op het Dove Lake Circuit langs de kustlijn van het meer voor een aangename, relatief vlakke wandeling van zes kilometer onder de torenhoge torenspitsen van Cradle Mountain.
Lees meer