Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
Key West, Florida

Key West, Florida

Key West is een tropisch paradijs in het zuidelijkste puntje van de continentale VS, op slechts twee uur rijden van Miami. Met het hele jaar door warm weer en kristalhelder water is Key West een populaire zeehavenbestemming voor veel passagierscruiseschepen. Verken de schilderachtige stranden, geniet van de gevarieerde culinaire scene en verblijf in luxe hotels met een prachtig uitzicht. De stad is een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en levendige cultuur. Het biedt een overvloed aan leuke locaties om te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Hannover

Hannover

De regio Hannover biedt veelvuldige contrasten: meeslepende events, vooraanstaande openluchtconcerten, de barokke Herrenhäuser Gärten (“tuinen van Herrenhausen”) en een bruisend kunst- en cultuuraanbod trekken de aandacht om aan de hoofdstad van de deelstaat Nedersaksen een bezoekje te brengen. Tot de toeristische highlights van de omgeving van Hannover behoren het Steinhuder Meer, de bergketen Deister of het Slot Marienburg. Dankzij korte wegen en de best mogelijke stadsspoorverbindingen met de regio kunnen deze highlights comfortabel met de bezienswaardigheden van de stad voor een boeiend ontdekkingsprogramma gecombineerd worden.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Genua

Genua

Genua, ingeklemd tussen de zee en de Ligurische heuvels, is een stad die een blijvende indruk achterlaat. De geschiedenis is fascinerend met de triomfen en tegenslagen, zoals weerspiegeld in de rijke architectuur van de stad. Als Culturele Hoofdstad van Europa in 2004 beschikt Genua over een indrukwekkende collectie musea en galerieën, evenals een gerenommeerd theater en het grootste aquarium van Europa. De stad heeft ook goede winkels, het beste nachtleven in de regio en uitstekende restaurants. En voor degenen die de stadsgrenzen willen verkennen, zijn dagtochten langs de pittoreske Ligurische kust een echte aanrader.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Agios Nikolaos
Kreta, Griekenland

Agios Nikolaos

Agios Nikolaos is een poort naar het oosten van Kreta. Met een strategische ligging aan de Golf van Mirabello wordt de stad in de zomer een kosmopolitische badplaats. Het oude gevoel van de stad leeft echter voort. Het meer van Vouliagmeni, waar volgens oude mythen Aphrodite en Athene zouden zijn komen baden, ligt niet ver van het strand van Kitroplateia en het beroemde eiland Spinalonga. Prachtige neoklassieke gebouwen omzomen de Oude Haven, een levendige plek met een overvloed aan barren, restaurants en ontmoetingsplekken.
Lees meer
Middeleeuwse wijk
Genua, Italië

Middeleeuwse wijk

De middeleeuwse wijk van Genua, die toevallig één van de grootste in Europa is, wordt gekenmerkt door een netwerk van smalle caruggi (steegjes) die door het hart van de stad kronkelen en omhoog, omlaag en dwars gaan. De gebouwen langs deze steegjes kunnen wel zes verdiepingen hoog zijn, en in sommige gebieden zijn de steegjes zo smal dat ze nauwelijks een paar meter zijn. Ondanks hun kleine omvang verbergen deze steegjes een schat aan uitstekende restaurants, bars en winkels. Verdwalen in deze labyrintische wijk is bijna onvermijdelijk en het blijkt altijd een fascinerende ervaring te zijn.
Lees meer
Britt Coffee Tour
San José, Costa Rica

Britt Coffee Tour

Sinds 1991 heeft Britt Coffee Tour bijna 1 miljoen koffieliefhebbers van over de hele wereld opgeleid en vermaakt door ze uit te nodigen op hun werkende plantage en branderij. Doe mee aan de tour en ontdek waarom het Costa Ricaanse klimaat en het gevarieerde landschap ideale groeiomstandigheden bieden voor gastronomische koffiebonen. Foodies zullen het lunchbuffet in restaurant Don Próspero waarderen. Vergeet niet wat vers gebrande bonen mee naar huis te nemen.
Bookable
Lees meer
Chania
Kreta, Griekenland

Chania

Chania, of "Venetië van het Oosten", is de tweede grootste stad van Kreta, gebouwd op de plaats van het oude Kydonia. Chania, één van de meest pittoreske steden van Griekenland, ademt artistieke invloeden uit de verschillende culturen die er doorheen zijn gekomen. Historische gebouwen zijn gerenoveerd en bieden nu plek aan musea en culturele centra. In het voormalige Venetiaanse klooster van Sint Franciscus is nu het Archeologisch Museum van Chania gevestigd.
Lees meer