Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Brussel

Brussel

Brussel is een stad die telkens weer verbaast en ontroert. Dit hoofdstedelijk gewest en hoofdstad van 500 miljoen Europeanen verwacht u om zijn schatten te delen. Zijn turbulente geschiedenis ligt ongetwijfeld aan de bron van zijn open geest en gastvrijheid. Wij garanderen dat u zich in Brussel goed zult voelen! Behalve zijn historische monumenten heeft Brussel nog zo veel meer te bieden: zijn stripverhalen, zijn art-nouveaugevels, het talent van zijn modeontwerpers en designers, zijn culinaire lekkernijen en zijn surrealisme dat op elke straathoek aanwezig is.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Beneden-Dijlevallei
Mechelen, België

Beneden-Dijlevallei

Aan het Zennegat in Battel, wordt een prachtig stuk groen bewaard. Natuurpunt beheert er heel wat natuurgebieden, o.a. het Zennegat, het Mechels Broek, de Barebeekmonding, Cassenbroek, Mispeldonk, Pikhakendonk en 't Ven. Al deze gebieden zijn de schakels van één grote ketting: de Beneden-Dijlevallei. In een gebied waar verstedelijking steeds op de loer ligt, is één aaneengesloten natuurgebied van formaat een belangrijke meerwaarde om de hele regio beter leefbaar te maken. Natuurpunt maakt hier elke dag werk van door gebieden aan te kopen of duurzame overeenkomsten te sluiten, door wandelpaden aan te leggen, … De planten en dieren reageren goed op dit natuurbeheer, maar ook steeds meer mensen ontdekken deze oase van rust. De Dijlevallei, met haar fraaie landschap en prachtige natuur, heeft alles wat een groen hart sneller doet slaan.
Lees meer
Split

Split

De kustlijn van de Atlantische Zee herbergt de elegantie van de historische stad Split. Split was gekozen door de Romeinse keizer Diocletianus als zijn residentie, en herbergt zijn gigantische paleis, een ingewikkeld complex van schilderachtige steegjes en pleinen met meer dan 1700 jaar geschiedenis. Een echte stad in een stad. De charme van de historische bezienswaardigheden fascineert veel vakantiegangers die tijdens de hete Kroatische zomer naar Split trekken, maar de ongerepte natuur en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ze verliefd worden.
Lees meer
Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark
Mechelen, België

Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark

Het Vrijbroekpark ligt aan de rand van de stad en is een groen gebied dat zich over 50 hectaren uitstrekt. Het is de ideale plaats om te wandelen, te sporten of in alle rust weg te dromen op een terrasje. De prachtige rozentuin bezoeken is overigens ook een absolute aanrader! In 2003 werd de tuin zelfs bekroond met de 'Award of Garden Excellence'. Deze nominatie had het ondermeer te danken aan de betoverende geur die er in de tuin hangt, met dank aan meer dan 100 verschillende rozensoorten. Er is ook de nodige aandacht voor informatie: in de hele tuin vind je naambordjes en wandelbrochures. Onlangs keurde de provincieraad enkele nieuwe grondaankopen voor het Vrijbroekpark goed. Zo zal het park in de toekomst een heel stuk groter worden.
Lees meer
Museum van Nieuw-Zeeland – Te Papa Tongarewa
Wellington, Nieuw-Zeeland

Museum van Nieuw-Zeeland – Te Papa Tongarewa

Het nationale museum van Nieuw-Zeeland beschikt over vijf verdiepingen met interactieve tentoonstellingen en biedt inzicht in alles, van de natuurgeschiedenis tot de Maori-cultuur en Europese immigratie. Mis de 'bush city' niet, het stedelijke regenwoud van het museum vol inheemse planten en dieren in het wild. Het museum wordt erkend als een wereldleider op het gebied van interactieve en innovatieve museumervaringen.
Bookable
Lees meer
Podrum – Kelders van het Paleis van Diocletianus
Split, Kroatië

Podrum – Kelders van het Paleis van Diocletianus

De oude gevangenis, een wirwar van ondergrondse kamers verborgen onder het Paleis van Diocletianus, is tegenwoordig alleen open voor speciale evenementen. De hoofdsteeg die de cellen met elkaar verbindt, is dagelijks geopend en trakteert toeristen op een scala aan pittoreske kraampjes, goed uitgerust met souvenirs en allerlei soorten kunstwerken. In de HBO-show Game of Thrones sluit Daenerys Targaryen haar vijanden en twee van haar draken op. Deze scènes zijn hier gefilmd, in de kelders van het Paleis van Diocletianus.
Bookable
Lees meer