Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Split

Split

De kustlijn van de Atlantische Zee herbergt de elegantie van de historische stad Split. Split was gekozen door de Romeinse keizer Diocletianus als zijn residentie, en herbergt zijn gigantische paleis, een ingewikkeld complex van schilderachtige steegjes en pleinen met meer dan 1700 jaar geschiedenis. Een echte stad in een stad. De charme van de historische bezienswaardigheden fascineert veel vakantiegangers die tijdens de hete Kroatische zomer naar Split trekken, maar de ongerepte natuur en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ze verliefd worden.
Lees meer
Belfast

Belfast

Na bijna drie decennia van conflicten en verdeeldheid te hebben overleefd, is Belfast met een hernieuwde frisheid en levendigheid uit zijn pop herrezen. Belfast is een spannende combinatie van oud en nieuw, met een diepe blik op de geschiedenis, maar gaat toch stoutmoedig de toekomst tegemoet. Loop langs de rivier de Lagan en bekijk de geboorteplaats van de beruchte Titanic, bezoek de beroemde politieke muurschilderingen in een zwarte taxi of leun achterover met een traditionele muzieksessie in één van de prachtig bewaard gebleven oude pubs van deze levendige stad.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Elafieten
Dubrovnik, Kroatië

Elafieten

In de buurt van Dubrovnik ligt de archipel van dertien grotere en kleinere eilanden en eilandjes, bekend onder de algemene naam Elafiti. Onder hen zijn de drie bewoonde eilanden van bijzonder belang. Vanuit Dubrovnik westwaarts zijn dit Kolocep of Kalamota (zoals het door de lokale bevolking wordt genoemd), Lopud en Sipan. Deze eilanden zijn een natuurpark en zijn een lust voor het oog en de ziel van elke reiziger die op zoek is naar rust en ontspanning. Op deze eilanden zonder verkeer, omgeven door een turkooisblauwe zee, kun je genieten van een wandeling door de bospaden, uitrusten op zand- en steenstranden, en verse zeevruchten proeven in restaurants en tavernes.
Lees meer
Chicago, Illinois

Chicago, Illinois

Meer dan 42 kilometer aan het meer omlijsten de prachtige stedelijke skyline van Chicago. Hier in het hart van het Midwesten heeft de op twee na grootste stad van het land torenhoge wolkenkrabbers en kleurrijke wijken tegen een achtergrond van zandstranden en prachtige parken. Deze kosmopolitische speeltuin barst van de dingen om te doen. De bezienswaardigheden variëren van iconen uit Chicago, zoals de Cloud Gate van Millennium Park, de Buckingham Fountain in Grant Park en het reuzenrad van Navy Pier, tot fascinerende geschiedenis- en architectuurreizen.
Lees meer
Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
Ulster Museum
Belfast, Verenigd Koninkrijk

Ulster Museum

Het Ulster Museum ligt in de weelderige omgeving van de Botanische Tuinen en biedt alles over kunst, archeologie, lokale geschiedenis en natuurwetenschappen. Bewonder hun mooie permanente collectie, evenals wisselende tentoonstellingen en evenementen die verschillende stemmen en nieuwe perspectieven promoten. Dinosaurusbeenderen, oude wapens, meteorieten, schoenexposities, scheepsmodellen, muziekinstrumenten, historische documenten en sieraden, een beetje van alles. De tijdsperiode en het scala aan onderwerpen zijn uitgebreid, dus misschien wil je het museum zelfs twee keer bezoeken.
Lees meer
Grand Opera House
Belfast, Verenigd Koninkrijk

Grand Opera House

Dit prachtige en weelderige Victoriaanse theater werd ontworpen in 1894 en gerestaureerd in de jaren 70, met een verdere grote modernisering in 2020. Met zijn programma van toneelstukken, opera's, concerten en musicals kun je de schoonheid van het gebouw het beste ontdekken door een voorstelling bij te wonen. Zelfs als je niet van plan bent om een voorstelling bij te wonen, is het een must om dit architecturale juweeltje in art nouveau-stijl te zien.
Lees meer