Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Split

Split

De kustlijn van de Atlantische Zee herbergt de elegantie van de historische stad Split. Split was gekozen door de Romeinse keizer Diocletianus als zijn residentie, en herbergt zijn gigantische paleis, een ingewikkeld complex van schilderachtige steegjes en pleinen met meer dan 1700 jaar geschiedenis. Een echte stad in een stad. De charme van de historische bezienswaardigheden fascineert veel vakantiegangers die tijdens de hete Kroatische zomer naar Split trekken, maar de ongerepte natuur en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ze verliefd worden.
Lees meer
Alghero

Alghero

De smalle, geplaveide straatjes van de middeleeuwse citadel van Alghero, vol boetieks, barren en restaurants, lopen richting de haven en de uitgestrekte baai. Het is gebouwd in boterachtige zandsteen die in de ondergaande zon een zachte abrikozentint gloeit en is de meest pittoreske oude binnenstad van Sardinië. Palazzo's en straatnaamborden in Spaanse stijl in het Italiaans en Catalaans weerspiegelen het trotse erfgoed: 300 jaar Aragon-heerschappij. Omzoomd door dennenbossen, kronkelen lange zandstranden, hotels en barren naar groene landtongen. Het is een idyllische omgeving.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Tropische tuin van Monte Palace
Funchal, Madeira, Portugal

Tropische tuin van Monte Palace

Met meer dan 100.000 exotische plantensoorten van over de hele wereld, zwarte en witte zwanen uit Australië en meerdere vijvers en meren is Monte Palace Tropical Garden één van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden op Madeira. Breng zeker een bezoek aan het Monte Palace Museum, waar tentoonstellingen worden gehouden met kunstvoorwerpen uit een breed scala aan internationale culturen en zich een mineraalmuseum bevindt.
Lees meer
Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Marmontstraat
Split, Kroatië

Marmontstraat

Het populairste winkelgebied in Split voor designartikelen is de met marmer omzoomde straat van Marmont. Op Marmontova ulica (zoals het in het Kroatisch bekend is) vind je sieraden, kleding, schoenen en andere goederen van ambachtelijke merken en merken voor de massamarkt. De straat, die zich uitstrekt vanaf het Oude Paleis, is gereserveerd voor voetgangers. Bezoek de meer dan 100 jaar oude apotheek Varoš, evenals kunstgalerieën en een populaire vismarkt.
Lees meer