Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Denver, Colorado

Denver, Colorado

Denver ligt aan de voet van de Rocky Mountains en is een stad vol leven. Met 300 dagen zon per jaar is de Mile High City het hele jaar door een bestemming die een rijk westers erfgoed en passie voor het buitenleven naadloos combineert met stedelijke opwinding. In het centrum van Denver vind je een scala aan restaurants van chef-koks, brewpubs, professionele sporten, winkels en gezinsvriendelijke attracties. Daarnaast is Denver de belangrijkste toegangspoort tot de meest adembenemende nationale parken in het westen van de VS, waaronder Mesa Verde, één van de vier nationale parken van Colorado, evenals Yellowstone in Wyoming en de Canyonlands in Utah.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Glasgow

Glasgow

Glasgow is de 21e-eeuwse trekpleister van Groot-Brittannië, met een energieke maar verfijnde sfeer. Het was vroeger het belangrijkste industriële centrum van Groot-Brittannië en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een bloeiende hub voor kunst en cultuur. De stad is trots op een eindeloze stroom opkomende muzikanten en een bruisend nachtleven. Glasgow is ook de thuisbasis van vele uitstekende moderne Schotse restaurants die zich toeleggen op het behoud van hun Schotse erfgoed. Enkele van de beste winkels van het land zijn hier ook te vinden.
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Queenstown

Queenstown

Queenstown, de zelfbenoemde 'wereldhoofdstad van de avonturiers', heeft deze titel zonder twijfel verdiend. De geboorteplaats van bungeejumpen en de thuisbasis van allerlei adrenalineverhogende activiteiten, van rodelen en jetboot varen tot canyon swinging, trekt elk jaar duizenden avonturiers aan. Gelegen aan de rand van het gigantische Wakatipu-meer, in de regio Otago, transformeert dit intieme stadje zichzelf in de winter in een bruisend skigebied, dankzij de twee aantrekkelijke skivelden die geschikt zijn voor sportliefhebbers van alle niveaus.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Glasgow School of Art
Glasgow, Verenigd Koninkrijk

Glasgow School of Art

Als het gaat om architectuur in Glasgow, is Charles Rennie Mackintosh de naam die je keer op keer zult horen. Mackintosh staat vooral bekend om zijn werk in de Art Nouveau-stijl. Hij heeft een onuitwisbare stempel op de stad gedrukt, met de Glasgow School of Art uit 1898 als kroonjuweel. Tegenwoordig draait het bij de kunstacademie niet alleen om het opleiden van de volgende generatie kunstenaars, maar ook om het waarderen van haar rijke geschiedenis.
Lees meer
Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Marseille

Marseille

Marseille is het onontdekte juweel in de kroon van de Franse Middellandse Zeekust. De rotsachtige heuvels van de Provence kijken uit op de oude haven en de duizenden boten die zijn aangemeerd in het helderblauwe water. Talloze kunstenaars hebben zich laten verleiden door het zonnige klimaat en de drukte van de stad. De tweede stad van Frankrijk heeft alles wat je maar kunt wensen: prachtige stranden, oude gebouwen, bloeiende kunsten en een bruisend nachtleven. Welkom op een plek die enorm trots is op zijn unieke culturele erfgoed, dat door de jonge bevolking “Planeet Mars” wordt genoemd.
Lees meer
Dagtrip naar de Vesuvius & Pompeii vanuit Rome
Rome, Italië

Dagtrip naar de Vesuvius & Pompeii vanuit Rome

Verken één van 's werelds meest fascinerende archeologische vindplaatsen tijdens een dagtrip naar Pompeii vanuit Rome. Krijg interessante inzichten van je deskundige gids over de uitbarsting van de Vesuvius die de stad Pompeii en omgeving begroef. Loop door de geplaveide straten om de ruïnes van het forum, het badhuis, individuele huizen en zelfs een bordeel te zien. Maak bovendien een wandeling langs de zijkant van de vulkaan, wandel langs de bergrug, staar naar de krater en geniet vervolgens van een spectaculair uitzicht over de baai van Napels.
Bookable
Lees meer
Cosquer Méditerranée
Marseille, Frankrijk

Cosquer Méditerranée

Dit indrukwekkende gebouw, bekend als de Villa Méditerranée, werd ontworpen in 2013. Het heeft een strakke moderne architectuur en een indrukwekkend uitkragend gedeelte dat uitkijkt over een kunstmatig zwembad. Binnen kun je genieten van tentoonstellingen over zowel het zeeleven als de lokale geschiedenis. In juni 2022 werd een nieuwe tentoonstelling aan de bezoekers gepresenteerd: een replica van de beroemde Cosquer Cave, in een sfeer die lijkt op die van het origineel, die sinds de jaren 90 onder water staat. Je kunt de replica van 1.750 vierkante meter verkennen aan boord van een comfortabel verkenningsvoertuig en meer te weten komen over de Homo sapiens die 30.000 jaar geleden in de grot leefden. Bekijk de gravures, schilderijen, speleothems, handafdrukken en geologische kenmerken die zijn gereproduceerd voor openbare bezichtiging op de meest realistische en wetenschappelijk rigoureuze manier.
Lees meer
The Tall Ship Glenlee
Glasgow, Verenigd Koninkrijk

The Tall Ship Glenlee

Een bezoek aan SV Glenlee is een inkijkje in de nautische geschiedenis van Glasgow. Dit voormalige vrachtzeilschip is liefdevol gerestaureerd en omgetoverd tot één van de belangrijkste attracties van Glasgow. Klim aan boord en dwaal van de kapiteinskamer naar de machinekamer, terwijl je de maritieme sfeer opsnuift. Heb je kleine avonturiers mee? Ze zullen zich goed vermaken in de speciale speelruimte van het schip. Audiogidsen staan tot jouw beschikking voor een nog verrijkender bezoek. Het is niet zomaar een schip; het is een kijkje in de nautische geschiedenis van Glasgow.
Lees meer
Forum Romanum
Rome, Italië

Forum Romanum

Het Forum Romanum, ingeklemd tussen de Palatijnse en Capitolijnse heuvels, is een openluchtforum dat ooit het commerciële, politieke, sociale en religieuze centrum van het oude Rome was. Gedurende de keizerlijke periode breidden keizers zoals Julius Caesar en Augusten het Forum uit met tempels, beelden, monumenten, een senaatsgebouw en lage rechtbanken. Tegenwoordig is het Forum Romanum één van de meest bezochte archeologische vindplaatsen ter wereld en biedt het fascinerende inzichten in de Romeinse beschaving.
Bookable
Lees meer