Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
New Orleans, Louisiana

New Orleans, Louisiana

Feest spreidt net zoveel in de lucht als de klanken van saxofoons en trompetten in New Orleans. Ondanks de schade die Katrina in 2005 heeft toegebracht, heeft NOLA niets van zijn charme, vonk, magie en de onuitblusbare levensvreugde van zijn mensen verloren. Niets van wat het tot een unieke stad in de VS en de wereld maakt. Van de altijd levendige Mardi Gras tot de eclectische mix van culturen tot de rijke keuken die de Cajun, Creoolse en Franse roots weerspiegelt, New Orleans is een constante viering van de menselijke geest.
Lees meer
Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Corinna Wilderness Experience
Tasmanië, Australië

Corinna Wilderness Experience

Corinna is een wilderniservaring die een zeldzame kans biedt om de afgelegen westkust van Tasmanië te ontdekken. Deze voormalige goudmijnstad is de zuidelijke toegangspoort tot het wereldwijd belangrijke Tarkine-woud. Corinna is onlangs omgetoverd tot een toeristische ervaring en biedt bezoekers toegang tot rijke pionierskunst en natuurgeschiedenis. Corinna ligt in ongerept regenwoud en biedt accommodatie in hutjes, een statig pension en het Tarkine Hotel and Tannin Restaurant, waar regionale producten ter plaatse worden geserveerd.
Lees meer
Mardi Gras (januari–februari)
New Orleans, Louisiana

Mardi Gras (januari–februari)

Mardi Gras is niet zomaar een enkele dag, dikke dinsdag, de laatste dag voor de vastentijd. Het is een bijna hele maand van festiviteiten. Het begint allemaal op Twelfth Night, 6 januari, wanneer de stad geobsedeerd raakt door eten, kostuums, kralen gooien en paraderen, die allemaal in intensiteit toenemen naarmate Aswoensdag nadert. Alle weekenden voorafgaand aan Fat Tuesday zien parades door de hele stad rollen. Bands, marcherende groepen, boten en gekostumeerde ruiters gooien kralen en andere accessoires naar de menigte. De viering is ook kindvriendelijk: de Uptown paraderoute en de voorstedelijke optochten zijn volledig gezinsgericht.
Lees meer
Schatkamer van het Franciscaner klooster
Zadar, Kroatië

Schatkamer van het Franciscaner klooster

De Schatkamer stelt waardevolle voorbeelden van heilige kunst tentoon: het grote romaans geschilderde kruisbeeld uit de 12e eeuw, het schilderij van de Dode Christus, het werk van Jacopo da Ponte Bassano, het grote renaissancekruisbeeld uit de 15e eeuw, oude liturgische vaten, kostbare verlichte codices en koralen, documenten, incunabelen enz. Het geschilderde Ugljan-veelluik uit de 15e eeuw is zonder twijfel het mooiste en meest representatieve voorbeeld van de hele gotische schilderkunst in Kroatië.
Lees meer
Raften op de King River
Tasmanië, Australië

Raften op de King River

Laat je meeslepen tijdens het King River Rafting avontuur aan de westkust van Tasmanië. Je reis begint aan boord van de 118 jaar oude West Coast Wilderness Railway, de enige stoomtrein in zijn soort in Australië. Met vlotten bovenop en spanten aan boord rijdt de trein door afgelegen regenwouden en ongelooflijke landschappen naar Dubbil Barril, waar je reis snel verandert. Hier ruil je comfort in voor moed en duik je in de stroomversnellingen van de machtige King River, die net zo snel stroomt als de adrenaline. Onderweg, als het water kalm is, vertelt je gids verhalen over de fascinerende geschiedenis van de regio.
Lees meer
De westelijke haven
Malmö, Zweden

De westelijke haven

De westelijke haven (Västra Hamnen) ligt op slechts tien minuten lopen van het centraal station van Malmö en is één van de meest duurzame wijken van Malmö, met prachtige architectuur en een uitzicht over de Öresundbrug. Hier vind je ook de spectaculaire 190 meter hoge Turning Torso en Stapelbäddsparken, die skateboarders van over de hele wereld aantrekken. De wijk biedt prachtige wandelingen, badfaciliteiten, restaurants en cafés, plus weelderig gras om te picknicken als het weer het toelaat. Je vindt hier ook de Dockan Marina, met veel ligplaatsen en faciliteiten voor gastenboten.
Lees meer
Skånes Dansteater
Malmö, Zweden

Skånes Dansteater

Het lichaam verwoordt wat woorden niet kunnen. Skånes Dansteater is het grootste onafhankelijke dansgezelschap van Zweden en biedt geweldige dansvoorstellingen op hun eigen podium aan het westelijke havenfront in Malmö, in de Malmö Opera en op tournee. Ze tonen dans van zowel Zweedse als internationale choreografen. De optredens in de Malmö Opera zijn in samenwerking met het Opera Orchestra. Het theater bevindt zich in het oude havengebied, vlakbij de zee en diverse restaurants.
Lees meer