Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Queenstown

Queenstown

Queenstown, de zelfbenoemde 'wereldhoofdstad van de avonturiers', heeft deze titel zonder twijfel verdiend. De geboorteplaats van bungeejumpen en de thuisbasis van allerlei adrenalineverhogende activiteiten, van rodelen en jetboot varen tot canyon swinging, trekt elk jaar duizenden avonturiers aan. Gelegen aan de rand van het gigantische Wakatipu-meer, in de regio Otago, transformeert dit intieme stadje zichzelf in de winter in een bruisend skigebied, dankzij de twee aantrekkelijke skivelden die geschikt zijn voor sportliefhebbers van alle niveaus.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Göteborgs Domkerk
Göteborg, Zweden

Göteborgs Domkerk

De kathedraal van Göteborg, ook bekend als de Gustavi Domkyrka, is een belangrijke religieuze bezienswaardigheid in het hart van Göteborg, waarvan de oorsprong teruggaat tot de 19e eeuw. De opvallende architectuur van de kathedraal, met een combinatie van gotische en neoklassieke elementen, fascineert bezoekers. De kathedraal van Göteborg speelt een integrale rol in de lokale gemeenschap en houdt religieuze diensten, concerten en culturele evenementen. De huidige kerk is echter in feite de derde iteratie, aangezien beide vorige kathedralen in 1721 en 1802 door branden werden verwoest. De derde en huidige kathedraal werd voltooid in 1815 en de toren werd toegevoegd in 1825. In de loop der jaren hebben uitgebreide restauraties en renovaties plaatsgevonden, waardoor het behoud en de blijvende grandeur van deze historische plek is gewaarborgd.
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Malmö Konsthall
Malmö, Zweden

Malmö Konsthall

Malmö Konsthall, één van de grootste tentoonstellingszalen voor hedendaagse kunst in Europa, beheert voortdurend kunst die bezoekers zowel uitdaagt als inspireert. Sinds de opening in 1975 is de visie van architect Klas Anshelm van een “grote lage betonnen doos die openstaat voor het park en het licht van de lucht” werkelijkheid geworden, waardoor een unieke ruimte is ontstaan waarin kunst, architectuur en natuur op harmonieuze wijze samensmelten. Met zijn uitgestrekte tentoonstellingsruimte van 2.000 vierkante meter biedt Malmö Konsthall een platform voor drie tot vier tentoonstellingen per jaar. Deze zorgvuldig samengestelde vitrines tonen een breed scala aan lokale en internationale kunstenaars, wat een dynamische uitwisseling van ideeën en perspectieven bevordert. De opmerkelijke flexibiliteit, royale ruimte en veel natuurlijk licht maken de zaal tot een ideale plek om hedendaagse kunst in al zijn vormen te presenteren.
Lees meer