Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Hoge Kust

Hoge Kust

In Noord-Europa ligt een plek waar 20.000 jaar natuurkrachten een dramatisch landschap hebben gevormd met de hoogste kustlijn ter wereld. Bergen die recht in de diepten van de zee duiken op een manier die je sprakeloos maakt. Hier maak je kennis met het echte, onbenutte Zweden. Stoere bezoekers kunnen de gefermenteerde haring en klimmen proberen, maar de Hoge kust van Zweden aan de Botnische Golf draait meer om harmonie dan om adrenaline. Door eindeloze mogelijkheden om samen met je dierbaren actief te zijn in de natuur, zul je de kracht herwinnen om terug te keren naar je drukke, stedelijke leven van alledag.
Lees meer
Jerez

Jerez

Omgeven door weelderige wijngaarden is Jerez de la Frontera een betoverende stad die bekend staat als de geboorteplaats van sherry wijn. Dompel jezelf onder in het rijke culturele erfgoed als bakermat van de flamenco, de thuisbasis van de betoverende “dansende” Andalusische paarden en de spannende hoofdstad van de motorraces. Dwaal door het charmante historische centrum, met zijn smalle straatjes, prachtige pleinen en het iconische Alcazar. Ontdek de allure van de stad in unieke musea, de sfeervolle zigeunerwijk en opmerkelijke architectonische wonderen die verhalen vertellen over het roemruchte verleden.
Lees meer
Le Cap d'Agde Méditerranée

Le Cap d'Agde Méditerranée

Bestemming Cap d’Agde Méditerranée Cap d’Agde Méditerranée De link tussen zee en land Cap d'Agde, in het zuiden van Frankrijk, in een streek met 300 zondagen per jaar, de Occitanie Méditerranée, is een vakantieplek die unaniem wordt gewaardeerd. Cap d'Agde Méditerranée bestaat uit 3 aparte badplaats Cap d'Agde, Vias en Portiragnes, en de historische staden en dorpen. We kunnen Pézenas, de stad van Molière, Agde, antieke handelspost van Marseille, of Montagnac, de stad van de middeleeuwse jaarmarkt, noemen. Het Canal du Midi doorkruist Cap d’Agde en is de ruggengraat van de stad. U zult meerdere malen per jaar zin krijgen om hier te komen, omdat er zoveel activiteiten en culturele evenementen worden aangeboden. Het geheel bevindt zich op een vulkanische site tussen het Canal du Midi, de rivier en de zee, en omvat 3 havens, 20 km ongerept of aangelegd zandstrand, een natuurlijke omgeving met zorgvuldig beschermde parken, dennenbossen en zeegebieden, verrassende historische monumenten en erfgoed, sportfaciliteiten van hoog niveau en permanente activiteiten.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Miami, Florida

Miami, Florida

Miami staat bekend om zijn glamour en kosmopolitische sfeer. Maar wat deze stad echt onderscheidt, zijn de kilometerslange zandstranden, die in combinatie met de zon en aangename warmte het hele jaar door de positie van Miami als topreisbestemming hebben versterkt. Het zou een grove understatement zijn om de stad te omschrijven als een internationale metropool, gezien de Noord-Amerikaanse kern doordrenkt met Caribische flair, een flinke dosis Latijns-Amerikaanse invloed, wat Afrikaans erfgoed, een vleugje Aziatische invloed en een beetje Europese charme. Al deze elementen en hun fascinerende mix geven Miami een levendig en opwindend cultureel leven.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Denver, Colorado

Denver, Colorado

Denver ligt aan de voet van de Rocky Mountains en is een stad vol leven. Met 300 dagen zon per jaar is de Mile High City het hele jaar door een bestemming die een rijk westers erfgoed en passie voor het buitenleven naadloos combineert met stedelijke opwinding. In het centrum van Denver vind je een scala aan restaurants van chef-koks, brewpubs, professionele sporten, winkels en gezinsvriendelijke attracties. Daarnaast is Denver de belangrijkste toegangspoort tot de meest adembenemende nationale parken in het westen van de VS, waaronder Mesa Verde, één van de vier nationale parken van Colorado, evenals Yellowstone in Wyoming en de Canyonlands in Utah.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Cap d’Agde, Vias en Portiragnes: parels van de Middellandse Zee
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Cap d’Agde, Vias en Portiragnes: parels van de Middellandse Zee

Tussen havens en stranden in is Cap d’Agde Méditerranée een perfecte vakantieplek, gemaakt voor de toerist. Deze 3 badplaatsen met verschillende stijlen zijn alle drie gericht op gezinsvakanties. Cap d’Agde heeft 10 aangename wijken met een architectuur die is geïnspireerd op de karakteristieke kleuren van de Languedoc-dorpen, met fietspaden, voetpaden en parken. De bedrijvigheid creëert een permanente feestsfeer en het aanbod van activiteiten is heel breed. In Vias is het fijne zandstrand direct bereikbaar vanaf meerdere comfortabele accommodaties en in Portiragnes, waar de natuur en de zee met elkaar verbonden zijn, komt u op het strand door een schaduwrijk pijnboombos. Er is een compleet aanbod van hotels, vakantiehuizen, appartementen en campings.
Lees meer
Denver Restaurant Week (maart)
Denver, Colorado

Denver Restaurant Week (maart)

Denver is een bestemming geworden die fijnproevers niet mogen missen, met talloze onderscheidingen in de voedings- en drankenindustrie, waaronder erkenning door de prestigieuze James Beard Foundation. Om lokale culinaire inspanningen te vieren, bieden veel restaurants in Denver meergangendiners aan tegen vaste prijzen van $25, $35 of $45 tijdens de jaarlijkse Denver Restaurant Week, waar gasten kunnen genieten van de fantasierijke en spannende menu's die kenmerkend zijn geworden voor het evenement.
Lees meer
100 % vermaak
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

100 % vermaak

Droomt u van een vakantiebestemming waar u alles kunt doen waar u maar zin in heeft? Cap d’Agde Méditerranée heeft een heel compleet activiteitenaanbod: onder en op het water, kitesurf, stand up paddle, zeilen, etc. Er zijn ook pretparken met een waterthema, zoals Aqualand of Captain Jako. Op het vaste land is er het Europark of l’Ile des Loisirs voor de sensatiezoekers en voor de iets mindere waaghalzen is er het Europark indoor en Dino-Land, maar er zijn ook minigolfparken of boomklimparcoursen in Agde, Portiragnes en Montagnac en mountainbike- of fietspaden (500km) in de steden of langs het Canal du Midi. Er worden ook veel sporten aangeboden: tennis (centre international de tennis du Cap d’Agde), zwemmen, golfen, paardrijden, duiken, zeilen, boogschieten, karting, paintball, etc. En ook op cultureel gebied is er van alles te doen: musea (antieke oudheid, klassieke oudheid, etc.), spoorzoeken, workshops voor kinderen, bezoeken met toneelopvoeringen, dierenontdekking (aquarium, dierentuin, cactus park) en geschiedenis (interpretatiecentra). Het maakt niet uit of het regent, waait of dat het zonnig is, zich vervelen is gewoon niet mogelijk!
Lees meer
Hampstead Heath
Londen, Verenigd Koninkrijk

Hampstead Heath

Hampstead Heath is één van de grootste parken in Londen. Het ligt bovenop één van de hoogste punten van Londen en biedt een prachtig uitzicht op de skyline van Londen. De wolkenkrabbers van Canary Wharf zijn te zien, samen met St Paul's Cathedral en andere bezienswaardigheden. De heide beschikt over grasvelden, beboste gebieden en een aantal grote vijvers. Het water is nooit bijzonder warm, maar neem wel badkleding mee voor het geval je er zin in hebt.
Lees meer