Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Maui, Hawaii

Maui, Hawaii

Maui, het op één na grootste eiland van de Hawaïaanse archipel, was ooit een mysterieus stammeneiland en heeft zichzelf omgetoverd tot een immens populaire toeristenbestemming waar iedereen iets naar zijn smaak kan vinden. Van wandelen over de machtige Haleakala tot rijden over de adembenemende Hana Highway tot gewoon nippend aan een cocktail op één van de ongerepte stranden van Kaanapali of Wailea, Maui zal je zeker verwennen met onvergetelijke natuurlijke schoonheid. Wat je voorkeur ook is, Maui biedt een opmerkelijke ervaring die je blijvende herinneringen zal bezorgen.
Lees meer
Zuid-Corsica

Zuid-Corsica

Zuid-Corsica (of Corse-du-Sud), de geboorteplaats van Napoléon Bonaparte en de thuisbasis van een aantal indrukwekkende natuurlijke landschappen, is aantrekkelijk door de buitenactiviteiten, overblijfselen van prehistorische nederzettingen en verbluffend gevarieerde landschappen. Van de indrukwekkende witte kliffen van Bonifacio tot de grillige rotsformaties van Piana tot de onbewoonde Lavezzi-eilanden en witte zandstranden, Zuid-Corsica heeft genoeg om tot de verbeelding te spreken.
Lees meer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Sint-Michielsbrug, romantiek in Gent
Gent, België

Sint-Michielsbrug, romantiek in Gent

De Sint-Michielsbrug is dé plaats voor romantische zielen. Grabbel alvast naar je smartphone voor een reeks spectaculaire selfies. Want in welke richting je ook kijkt, hier ben je 360° omringd door de charmante schoonheid van Gent. Een extra, extra feeëriek uitzicht op het hart van Gent krijg je bij valavond als alle historische bezienswaardigheden ook nog eens prachtig verlicht zijn. Op de Sint-Michielsbrug beleef je tijdens je weekend in Gent een mindful moment. Sta hier even stil, geniet en kijk naar de postkaartuitzichten: de Gras- en de Korenlei met de Oude vismijn, in de verte het Gravensteen, de Sint-Michielskerk, de achterkant van het Pand en natuurlijk de 3 beroemde torens van Gent op één rij. Enkel vanop deze brug kan je ze in één uniek beeld vatten. De Sint-Michielsbrug was vroeger een platte draaibrug, maar begin 20ste eeuw werd deze vervangen door de stenen boogbrug. Midden op de boog staat een mooie centrale lantaarn met een bronzen Sint-Michielsbeeld. Hou je fototoestel in aanslag!
Lees meer
Gent

Gent

Gent is een compacte, authentieke stad waar heden en verleden naast elkaar leven in perfecte harmonie. Een wandeling door de stad is net een reis doorheen de tijd: je draait het hoekje om en stapt als bij toverslag van de veertiende naar de eenentwintigste eeuw. Gent is een levendige stad met een hart voor cultuur waar muziek, theater, film en visuele kunsten samensmelten. Dankzij de centrale ligging in Vlaanderen is Gent ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Vlaamse kunststeden. Gent verwelkomt je met open armen!
Lees meer
Vincent van GoghHuis - Zundert
Eindhoven & Noord-Brabant, Nederland

Vincent van GoghHuis - Zundert

Het Vincent van Gogh Huis: een levend kunstencentrum in de geboorteplaats van Brabants beroemdste kunstenaar ooit, staat op de plek waar Vincent van Gogh op 30 maart 1853 ter wereld kwam. De protestantse Van Gogh bracht zijn kinderjaren door in het katholieke Zundert, niet ver van de Belgische grens. Als ingetogen en introverte jongen kreeg hij thuis onderwijs en al snel werd duidelijk dat Vincent ‘anders’ was. In het Vincent van GoghHuis kun je ervaren hoe zijn tijd in Zundert hem heeft gevormd en hem uiteindelijk heeft doen uitgroeien tot een wereldberoemde kunstenaar. “Een must om te zien als je Van Gogh wilt leren kennen” Vincents leven kende een moeizaam begin. Als zoon van dominee Theodorus van Gogh werd hij al snel een buitenstaander in het katholieke dorp. Hij was vaak te vinden in de grote tuin met zijn broertje Theo. Hij had het heerlijk naar zijn zin in de buitenlucht, maar kon zo ook zijn comfort vinden. Misschien is dat wel één van de redenen waarom het platteland zo'n grote rol speelde in Van Goghs latere werk. Meer dan een museum In de permanente presentatie ‘Vincent van Gogh – de wortels van een meester’ neemt Vincent je bij de hand en neemt hij je mee door een re-enactment van zijn jeugd en kom je meer te weten over zijn worsteling met het geloof. Wisselende tentoonstellingen tonen de enorme invloed van Van Gogh op kunstenaars uit de 20e en 21e eeuw. Daarnaast heeft het Van GoghHuis een artist in residence, waarbij een kunstenaar dagenlang in de voetsporen van Van Gogh kan stappen en leven! Erfgoedlocaties in Brabant Het Vincent van GoghHuis heeft een eigen VVV-loket (Toeristische Informatie) en is natuurlijk één van de vijf Van Gogh Erfgoedlocaties in Brabant. Je kunt het Van GoghHuis ook op de fiets bereiken via de Van Gogh-fietsroute die alle erfgoedlocaties in Brabant met elkaar verbindt.
Lees meer
Laganas
Zakynthos, Griekenland

Laganas

Dit unieke juweeltje is een 14 kilometer lange zandstrook die vrijwel ononderbroken loopt van Geraki aan de zuidoostpunt van het eiland naar Laganas en verder. Het is één van de laatste broedplaatsen van de bedreigde karetschildpad. Delen van Laganas Bay en het strand zijn aangewezen als nationaal zeepark om eierleggende vrouwtjes en broedende schildpadden te beschermen. Hoewel gemotoriseerde watersporten in de wateren verboden zijn, is Laganas nog steeds de grootste en luidruchtigste badplaats van het eiland, met tientallen pubs, bars en clubs.
Lees meer
Oude Stad
Warschau, Polen

Oude Stad

De Oude Stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en charmeert met zijn kleurrijke herenhuizen en de uitzonderlijke sfeer van de smalle straatjes. Op het marktplein in de oude binnenstad kom je een zeemeermin tegen, het officiële symbool van de stad. Vergeet niet om de Barbican te zien, ga langs bij de bel op Kanonia Street en loop langs de oude stadsmuren. Je moet ook het Koninklijk Kasteel bezoeken. Naast de koninklijke appartementen herbergt de oude zetel van de Poolse heersers ook een kunstcollectie met schilderijen van Rembrandt en Bernardo Bellotto, ook bekend als Canaletto. Een geweldige manier om snel heel Warschau te zien is met een rondleiding in een kleine gele retro Fiat 125p. Natuurlijk kun je de gids vragen om de rit af te stemmen op jouw interesses.
Bookable
Lees meer