Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Santander

Santander

Santander staat bekend om zijn fantastische stranden en zijn elegante vakantiegangers: koning Alfonso XIII bracht hier bijna honderd jaar geleden zijn zomers door, en de stad is nog steeds populair onder modieuze madrileños (Madrilenen, inwoners van Madrid) die graag langs de kust van El Sardinero slenteren met zijn architectuur uit de belle époque. Wanneer de zon ondergaat is de stad druk, met geweldige restaurants en een levendige barscene. Het is ook een goede plek om het ongerepte landschap van Cantabrië te verkennen.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Johannesburg

Johannesburg

Levendige, steeds veranderende, veelzijdige Johannesburg werpt vanuit elke hoek een contrast op je. Bomen staan in straten waar huizen hun verzorgde tuinen en ongerepte blauwe zwembaden verbergen achter hoge witte muren, kilometers aan hutjes vertellen over de gevolgen van de apartheidsjaren die steeds nog moeten worden overwonnen. De sfeer van Afrika's meest dynamische stad bruist van muziek en bedrijvigheid, terwijl de stijlvolle restaurants, elegante winkels, kunstgaleries en theaters de internationale bezoeker bekoren.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
West Coast Wilderness Railway
Tasmanië, Australië

West Coast Wilderness Railway

Het is een technisch wonder, de steilste stoomtrein ter wereld. Dit is de West Coast Wilderness Railway in Tasmanië, en het is 28 ton bijzonder. Tegenwoordig worden passagiers vervoerd door dezelfde locomotieven die in 1896 vanuit Queenstown begonnen te rijden. Ze maken een comfortabele tocht van 16 kilometer door de wildernis, bergopwaarts door spectaculaire landschappen en naar een plaats genaamd Dubbill Barrill, waar ze stoppen om goud te zoeken en bezienswaardigheden te bekijken. Deze locomotieven werden oorspronkelijk gebouwd om kopererts te verplaatsen voor de Mount Lyell Mining and Railway Company, waardoor de diepe rijkdommen van de mijn uit een enorme afzetting in Queenstown naar de haven van Strahan en van daaruit naar de wereld werden gebracht. En elke passagier wordt begroet door één van de originele werkpaarden van de lijn en een stoomlocomotief van 28 ton die klaar is om te rijden, en gegarandeerd een glimlach zal toveren.
Lees meer