Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Le Cap d'Agde Méditerranée

Le Cap d'Agde Méditerranée

Bestemming Cap d’Agde Méditerranée Cap d’Agde Méditerranée De link tussen zee en land Cap d'Agde, in het zuiden van Frankrijk, in een streek met 300 zondagen per jaar, de Occitanie Méditerranée, is een vakantieplek die unaniem wordt gewaardeerd. Cap d'Agde Méditerranée bestaat uit 3 aparte badplaats Cap d'Agde, Vias en Portiragnes, en de historische staden en dorpen. We kunnen Pézenas, de stad van Molière, Agde, antieke handelspost van Marseille, of Montagnac, de stad van de middeleeuwse jaarmarkt, noemen. Het Canal du Midi doorkruist Cap d’Agde en is de ruggengraat van de stad. U zult meerdere malen per jaar zin krijgen om hier te komen, omdat er zoveel activiteiten en culturele evenementen worden aangeboden. Het geheel bevindt zich op een vulkanische site tussen het Canal du Midi, de rivier en de zee, en omvat 3 havens, 20 km ongerept of aangelegd zandstrand, een natuurlijke omgeving met zorgvuldig beschermde parken, dennenbossen en zeegebieden, verrassende historische monumenten en erfgoed, sportfaciliteiten van hoog niveau en permanente activiteiten.
Lees meer
Maui, Hawaii

Maui, Hawaii

Maui, het op één na grootste eiland van de Hawaïaanse archipel, was ooit een mysterieus stammeneiland en heeft zichzelf omgetoverd tot een immens populaire toeristenbestemming waar iedereen iets naar zijn smaak kan vinden. Van wandelen over de machtige Haleakala tot rijden over de adembenemende Hana Highway tot gewoon nippend aan een cocktail op één van de ongerepte stranden van Kaanapali of Wailea, Maui zal je zeker verwennen met onvergetelijke natuurlijke schoonheid. Wat je voorkeur ook is, Maui biedt een opmerkelijke ervaring die je blijvende herinneringen zal bezorgen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Freihausviertel
Wenen, Oostenrijk

Freihausviertel

Bruisend, betaalbaar en met een levendige sfeer wordt Freihaus door velen beschouwd als de meest trendy wijk van Wenen. Deze eclectische buurt strekt zich uit ten zuiden van Naschmarkt en Karlsplatz en staat bekend om zijn creatieve scene, vol entertainment en hippe uitgaansgelegenheden. Naast designwinkels en moderne galerieën kun je genieten van een drankje in één van de leuke cafés of restaurants, terwijl nachtbrakers in Freihaus tal van trendy ontmoetingsplaatsen kunnen vinden. De populairste straten zijn de Operngasse en de Schleifmühlgasse.
Lees meer
Jeep Safari Menorca
Menorca, Spanje

Jeep Safari Menorca

Verlaat de gebaande paden en geniet van een spectaculair uitzicht op de zonsondergang (terwijl je luistert naar een traditionele Spaanse gitarist!) tijdens deze Jeep-tour. Ontdek de geologische en ecologische kant van Menorca in het binnenland van het eiland terwijl je meer te weten komt over de unieke geschiedenis van Menorca. De gidsen delen graag hun lokale kennis en zullen stoppen om je kennis te laten maken met lokale bezienswaardigheden en tradities.
Lees meer
Stadsschouwburg
Rio de Janeiro, Brazilië

Stadsschouwburg

Het twintigste-eeuwse Teatro Municipal kijkt prachtig uit over Praça Floriano en contrasteert met de naburige moderne wolkenkrabbers met zijn prachtige gevel. Het theater is een symbool van architectonische renovatie gepromoot door het republikeinse regime van begin 1900 en is geïnspireerd door het Parijs van die periode. De luxueuze interieurs zijn versierd met beelden, schilderijen en fresco's. Je kunt één van de vele shows bijwonen of een rondleiding boeken.
Lees meer
Zeilen en duiken
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Zeilen en duiken

Cap d'Agde is een dynamische, bekende watersportplaats en een favoriete bestemming door de kwaliteit en de begeleiding van de activiteiten. Het Centre Nautique du Cap d’Agde met het label Ecole Française de Voile, presenteert zeilen in al zijn vormen. Het doel van de clubs en duikscholen van Cap d'Agde is gericht op ecologisch duiken, om het milieu te beschermen. Dankzij slim geplaatste ankerplaatsen kan iedereen in Cap d'Agde genieten van duiken. Al vanaf 5 jaar kunnen uw kinderen kennismaken met "baby-duiken". Vervolgens, volgens de leeftijd en de zin, kunt u een eerste duik maken en doorgaan tot het verkennen van scheepswrakken, foto-duiken of ontdekking van de typische flora en fauna van de vulkanische zeebodem.
Lees meer