Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Ibiza

Ibiza

Ibiza maakt deel uit van de eilandgroep de Balearen en is een juweel van de Middellandse Zee. Behalve dat het de uitgaanshoofdstad van de wereld is, biedt Ibiza ook verbazingwekkende natuurlijke schoonheid, een fantastisch klimaat en verschillende UNESCO-werelderfgoedlocaties. Of je nu los wilt gaan met dansen terwijl je luistert naar de beste dj's ter wereld of wilt genieten van de verbluffend heldere zee, de warme zon, aantrekkelijke baaien en veelbewogen stranden, of een beetje van alles, je bent hier zeker aan het juiste adres.
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Genua

Genua

Genua, ingeklemd tussen de zee en de Ligurische heuvels, is een stad die een blijvende indruk achterlaat. De geschiedenis is fascinerend met de triomfen en tegenslagen, zoals weerspiegeld in de rijke architectuur van de stad. Als Culturele Hoofdstad van Europa in 2004 beschikt Genua over een indrukwekkende collectie musea en galerieën, evenals een gerenommeerd theater en het grootste aquarium van Europa. De stad heeft ook goede winkels, het beste nachtleven in de regio en uitstekende restaurants. En voor degenen die de stadsgrenzen willen verkennen, zijn dagtochten langs de pittoreske Ligurische kust een echte aanrader.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Marseille

Marseille

Marseille is het onontdekte juweel in de kroon van de Franse Middellandse Zeekust. De rotsachtige heuvels van de Provence kijken uit op de oude haven en de duizenden boten die zijn aangemeerd in het helderblauwe water. Talloze kunstenaars hebben zich laten verleiden door het zonnige klimaat en de drukte van de stad. De tweede stad van Frankrijk heeft alles wat je maar kunt wensen: prachtige stranden, oude gebouwen, bloeiende kunsten en een bruisend nachtleven. Welkom op een plek die enorm trots is op zijn unieke culturele erfgoed, dat door de jonge bevolking “Planeet Mars” wordt genoemd.
Lees meer
Avenyn
Göteborg, Zweden

Avenyn

Kungsportsavenyen is de belangrijkste boulevard van Göteborg, vooral bekend als Avenyn. Het is niet alleen een centrum voor entertainment, maar deze chique wijk biedt ook exclusieve boetieks en kledingwinkels. Het strekt zich uit van de Kungsportsbron-brug tot Götaplatsen, gelegen in de buurt van het Kunstmuseum, de Stadsschouwburg, de Concertzaal en het Poseidon-standbeeld. Avenyn is bezaaid met winkels, gezellige cafés, gerenommeerde restaurants en populaire bars. In de zomer wordt het hier extra levendig wanneer vakantiegangers genieten van het leven in de bar en het restaurant en zich uitleven op de terrassen, waardoor de omgeving een zeer opwindende en toch ontspannen sfeer krijgt.
Lees meer
Ebba’s House
Malmö, Zweden

Ebba’s House

Ebba's House is een fascinerend museum dat getuigt van het verleden, dat een stukje geschiedenis bewaart en bezoekers een boeiende reis biedt naar het leven van de inwoners van Malmö uit vervlogen tijden. Het huis, oorspronkelijk gebouwd in de 18e eeuw, was eigendom van de familie Olsson. Ebba en haar moeder waren bekwame kantwerksters die vanuit huis werkten. Na het overlijden van haar moeder bleef Ebba alleen in het huis wonen. In 1984 moest Ebba vanwege haar leeftijd verhuizen en schonk ze haar huis genereus aan het Malmö Museum. Na haar overlijden in 1989 verwierf het museum haar oude meubels en restaureerde het huis in de oorspronkelijke staat. In 1991 opende Ebba's House zijn deuren als lokaal historisch museum, waardoor bezoekers een stap terug in de tijd konden nemen en het rijke culturele erfgoed van Malmö konden waarderen.
Lees meer
Rotonda van Galerius
Thessaloniki, Griekenland

Rotonda van Galerius

De Rotonda is uniek in Griekenland en is een cilindrisch gebouw uit het begin van de 4e eeuw na Christus. De mozaïeken binnenin zijn echt indrukwekkend. De Rotonda is een massieve ronde structuur (gebouwd in 306 AD) met een gemetselde kern. Door de lange geschiedenis heen heeft het meerdere periodes van gebruik en aanpassing als polytheïstische tempel doorgemaakt: een christelijke basiliek, een moslimmoskee en opnieuw een christelijke kerk. Een minaret is bewaard gebleven van zijn gebruik als moskee, en aan de zuidkant zijn oude overblijfselen zichtbaar. Sommige Griekse publicaties beweren dat het de oudste christelijke kerk ter wereld is! Tegenwoordig is de Rotonda vooral een archeologische vindplaats, waar bezoekers enkele overgebleven christelijke mozaïeken kunnen zien en het gewicht van de geschiedenis kunnen voelen.
Lees meer