Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Jerez

Jerez

Omgeven door weelderige wijngaarden is Jerez de la Frontera een betoverende stad die bekend staat als de geboorteplaats van sherry wijn. Dompel jezelf onder in het rijke culturele erfgoed als bakermat van de flamenco, de thuisbasis van de betoverende “dansende” Andalusische paarden en de spannende hoofdstad van de motorraces. Dwaal door het charmante historische centrum, met zijn smalle straatjes, prachtige pleinen en het iconische Alcazar. Ontdek de allure van de stad in unieke musea, de sfeervolle zigeunerwijk en opmerkelijke architectonische wonderen die verhalen vertellen over het roemruchte verleden.
Lees meer
Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
New Orleans, Louisiana

New Orleans, Louisiana

Feest spreidt net zoveel in de lucht als de klanken van saxofoons en trompetten in New Orleans. Ondanks de schade die Katrina in 2005 heeft toegebracht, heeft NOLA niets van zijn charme, vonk, magie en de onuitblusbare levensvreugde van zijn mensen verloren. Niets van wat het tot een unieke stad in de VS en de wereld maakt. Van de altijd levendige Mardi Gras tot de eclectische mix van culturen tot de rijke keuken die de Cajun, Creoolse en Franse roots weerspiegelt, New Orleans is een constante viering van de menselijke geest.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Toscane in eendaagse sightseeingtour
Florence, Italië

Toscane in eendaagse sightseeingtour

Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van Toscane met een lokale gids tijdens deze dagtrip vanuit Florence. Geniet van een rondleiding door de stad Siena, inclusief toegang tot de gotische kathedraal, en ga vervolgens naar de schilderachtige heuvels van de Chianti voor een heerlijke Toscaanse lunch en wijnproeverij. Dwaal later door de straten van San Gimignano en reis ten slotte naar Pisa om je te vergapen aan het architectonische drama van Cathedral Square, de thuisbasis van de door UNESCO beschermde scheve toren van Pisa.
Bookable
Lees meer
Florence

Florence

Florence, de regionale hoofdstad van Toscane, is één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië. Het wordt door UNESCO erkend als werelderfgoed en als je de historische kasseien betreedt, is het gemakkelijk te zien waarom. De stad ligt tussen de omliggende heuvels en herbergt enkele van de beroemdste kunstwerken ter wereld. Het hele stadscentrum staat vol met prachtige paleizen, kerken en monumenten. Het omringende landschap staat bekend om zijn glooiende heuvels en zijn wijn, met name het Chianti-gebied tussen Siena en Florence.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Honolulu
Oahu, Hawaï

Honolulu

De hoofdstad van Hawaï, de grootste stad en het centrum van handel, geschiedenis en entertainment, is een echte metropool met Polynesische invloeden. Hoewel bezoekers misschien liever luieren op de prachtige stranden of de natuurlijke wonderen van het eiland verkennen, mag een bezoek aan The Big Pineapple, zoals het ook wel wordt genoemd, niet worden overgeslagen. Je wil de eetgelegenheden, het studentenleven, de historische bezienswaardigheden of de culturele geneugten niet missen.
Lees meer
The Barnes Foundation
Philadelphia, Pennsylvania

The Barnes Foundation

Met een missie om de “bevordering van het onderwijs en de waardering van de schone kunsten” te bevorderen, cultiveert The Barnes Foundation al sinds 1922 de levendigheid van kunst. Het beschikt over één van 's werelds grootste collecties impressionistische, postimpressionistische en moderne kunst, samen met Afrikaanse, Pennsylvanische Duitse, Indiaanse en andere kunstperiodes. Renoir, Cézanne en Matisse zijn slechts enkele kunstenaars waarvan hun meesterwerken in de Barnes te zien zijn, en er is zelfs een plantencollectie van 5 hectare in het Arboretum.
Lees meer
The Franklin Institute
Philadelphia, Pennsylvania

The Franklin Institute

Het Franklin Institute, dat wordt opgeluisterd door wetenschappelijke grootheden als Nikola Tesla en Philo Taylor Farnsworth, staat al sinds 1824 model voor technologische en wetenschappelijke verkenning. In navolging van de nieuwsgierige geest van Benjamin Franklin heeft het instituut generaties beginnende wetenschappers en doorgewinterde experts geïnspireerd. Internationaal gerenommeerde programma's, exposities, discussies en lezingen hebben het Franklin Institute op de kaart gezet voor iedereen die op zoek is naar kennis voor de toekomst.
Lees meer