Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Aruba

Aruba

Zonovergoten stranden liggen naast de woestijnwildernis op Aruba, één van de meest populaire bestemmingen in het Caribisch gebied. Met warm en zonnig weer het hele jaar door lijkt het eiland bevroren in een tijdloze vakantiesfeer, met turkoois oceaanwater dat over het zachte, warme zand spoelt. Het nachtleven barst van Latijns-Amerikaanse muziek en exotische geluiden, en op elke hoek vind je leuke winkels en restaurants. Sterkere golven breken tegen de oostkust, verlaten en overspoeld door de wind. De meest avontuurlijke bezoekers krijgen spectaculaire vergezichten wanneer ze de kust verkennen.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Installatie van gele mistlampen
Wenen, Oostenrijk

Installatie van gele mistlampen

Bewonder in het 1e district een adembenemende lichtinstallatie van de kunstenaar Olafur Eliasson op de gevel van het hoofdkantoor van Verbund. Het kunstwerk is elke dag permanent te zien in Wenen in de schemering, wanneer 32 fluorescentielampen licht werpen op de kunstmatige mist die langs de zijkant van het gebouw omhoog gaat en zich over de stoep verspreidt. Je kunt de tentoonstelling in de vertical galerij elke woensdag om 18:30 bezoeken op afspraak (telefoonnummer hieronder) als onderdeel van een gratis kunstlezing.
Lees meer
Dagtrip naar het Atlasgebergte & de drie valleien
Marrakesh, Marokko

Dagtrip naar het Atlasgebergte & de drie valleien

Stap weg van de drukte van Marrakesh om getuige te zijn van het indrukwekkende Atlasgebergte en het traditionele Marokkaanse leven. Verken brede valleien en weelderige boomgaarden met uitzicht op de berg Toubkal, met de hoogste top van Noord-Afrika. Berijd een kameel door een brede kloof, pauzeer voor een kopje thee in de Imlil-vallei en wandel vervolgens naar het afgelegen dorp Ait Souka om een maaltijd te delen in het huis van een Berberfamilie. Echt een onvergetelijke ervaring.
Bookable
Lees meer
Morton H. Meyerson Symphony Center
Dallas, Texas

Morton H. Meyerson Symphony Center

Dit symfoniecentrum is ook wel liefkozend 'The Meyerson' genoemd. Het trekt consequent zowel inwoners als bezoekers van Dallas, zelfs degenen zonder eerdere ervaring of smaak voor orkestmuziek. Met een voortreffelijke akoestiek en adembenemende architectuur, speelt The Meyerson gastheer voor het Dallas Symphony Orchestra, Dallas Wind Symphony, het Turtle Creek Chorale en talloze anderen. Met een groot repertoire aan muzikale en niet-muzikale evenementen zal het zeker indruk maken op zelfs de meest doorgewinterde liefhebber.
Lees meer
Stadsmuren
Marrakesh, Marokko

Stadsmuren

De iconische muren van Marrakesh, die zich over 12 km uitstrekken, zijn eerder een statement van esthetische grootsheid dan een verdedigingsfort. Oorspronkelijk gebouwd in het begin van de 12e eeuw door de Almoravid-oprichters van de stad, hebben de muren verschillende uitbreidingen ondergaan, waaronder de opmerkelijke toevoeging van de Kasbah in het zuiden en latere uitbreidingen naar de noordelijke districten. Deze muren vormen een idyllisch decor voor romantische intermezzo's, vooral als de schemering over de stad valt. Voor degenen die meer willen ontdekken, zijn er caleches, traditionele paardenkarren, beschikbaar voor ontspannen tochten rond de medina en de vestingmuren.
Lees meer