Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Melbourne

Melbourne

Melbourne is een artistieke grootmacht met een levendige en multiculturele ziel. Melbourne, bijgenaamd “Parijs van het zuidelijk halfrond”, staat niet alleen bekend als de culturele hotspot van Australië, maar staat ook bekend om zijn grote sportevenementen en culinaire hoogstandjes van over de hele wereld. Met zijn hoge stadscentrum en uitgestrekte buitenwijken is het moeilijk om je niet te laten meeslepen door het leven van de hoofdstad Victoria. Dagtochten naar de wilde natuur van de staat zijn ook bijzonder aantrekkelijk.
Lees meer
Pisa

Pisa

Pisa is strategisch gelegen in het centrale deel van Italië, op slechts 12 km van de Ligurische Zee, 20 km van de haven van Livorno en de veerboten naar het eiland Elba, Sardinië en Corsica, en 80 km van Florence. Deze stad is vooral bekend om zijn scheve toren, maar heeft samen met het hele complex van Piazza dei Miracoli dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en zijn middeleeuwse centrum, ook talrijke meesterwerken uit de architectuur en middeleeuwse geschiedenis. Het gebied rond Pisa is ook uitstekend geschikt voor boerderijvakanties, trektochten, stranden en watersporten aan de Versiliaanse kust.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Orlando, Florida

Orlando, Florida

Met zeven van de beste themaparken op één zonnige locatie is Orlando de themaparkhoofdstad van de wereld. Het beste van alles is dat Orlando bezoekers elk jaar nieuwe en opwindende ervaringen biedt, dus er is altijd een reden om terug te keren. Plan een bezoek aan de vele fantastische themaparken en waterparken in Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en LEGOLAND Florida Resort. Kom naar Orlando voor geweldige attracties, fantastische winkels, bekroonde restaurants, spectaculaire musea en entertainment van wereldklasse.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Miami, Florida

Miami, Florida

Miami staat bekend om zijn glamour en kosmopolitische sfeer. Maar wat deze stad echt onderscheidt, zijn de kilometerslange zandstranden, die in combinatie met de zon en aangename warmte het hele jaar door de positie van Miami als topreisbestemming hebben versterkt. Het zou een grove understatement zijn om de stad te omschrijven als een internationale metropool, gezien de Noord-Amerikaanse kern doordrenkt met Caribische flair, een flinke dosis Latijns-Amerikaanse invloed, wat Afrikaans erfgoed, een vleugje Aziatische invloed en een beetje Europese charme. Al deze elementen en hun fascinerende mix geven Miami een levendig en opwindend cultureel leven.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Kartuizerklooster van Valldemossa
Mallorca, Spanje

Kartuizerklooster van Valldemossa

Hoge bergen en diepe valleien omlijsten Valldemossa, het dorp waar in 1838 de eerste twee “beroemde toeristen” van het eiland woonden, componist Frederic Chopin en auteur George Sand. Als je eenmaal hier bent, moet je zeker een bezoek brengen aan de belangrijkste attractie van het dorp: het kartuizerklooster van Valldemossa. Het is oorspronkelijk gebouwd als koninklijk paleis in 1309 en later omgebouwd tot een klooster van de kartuizerorde. Het kartuizerklooster van Valldemossa is een indrukwekkend complex met een paleis, een kerk, een oude apotheek, een kunstcollectie van enkele van de grootste moderne Spaanse en lokale kunstenaars en de cellen waar de monniken 400 jaar leefden om rust en vrede te vinden. Elke cel heeft een eigen uitgang naar het tuinterras met bloeiende magnolia's en een prachtig uitzicht over de vallei.
Lees meer
Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
Bill Baggs Cape Florida staatspark
Miami, Florida

Bill Baggs Cape Florida staatspark

Dit prachtige staatspark op Key Biscayne is een populaire bestemming voor zowel toeristen als de lokale bevolking en staat bekend om zijn ongerepte stranden, die zijn erkend als één van de top 10 van Amerika. De historische vuurtoren van het park, het oudste bouwwerk in Zuid-Florida, is ook een belangrijke attractie. Bezoekers kunnen de schilderachtige paden van het park verkennen, die een adembenemend uitzicht bieden op de skyline van het centrum van Miami, en genieten van buitenactiviteiten zoals wandelen en fietsen. Vissen en picknicken zijn ook populaire bezigheden en bieden een perfecte mix van avontuur en ontspanning.
Lees meer
Aristotelesplein
Thessaloniki, Griekenland

Aristotelesplein

Het Aristoteles-plein is het meest indrukwekkende plein in Thessaloniki. Het beschikt over gebouwen met monumentale architectuur geïnspireerd op Europese en koloniale modellen, cafés, winkels en restaurants. Het is het middelpunt van grote feesten, zoals de komst van het nieuwe jaar, en is de ontmoetingsplaats gedurende de dag. De geschiedenis van het Aristotelesplein begon met de grote brand van 1917 die twee derde van de stad verwoestte. De Franse architect Ernest Hébrard ontwierp het Aristotelesplein als het einde van een monumentale as voor Thessaloniki die zich zou uitstrekken van de kust tot het Dikastirion-plein en het Forum Romanum. Het uiteindelijke ontwerp, gebouwd in de jaren 50, is veel strikter dan het oorspronkelijke voorstel van Hébrard, maar heeft nog steeds een aanzienlijke architecturale waarde.
Lees meer
Atatürk Museum
Thessaloniki, Griekenland

Atatürk Museum

Het Atatürk Museum is de geboorteplaats van de grondlegger van het moderne Turkije, Mustafa Kemal Atatürk, “Vader van de Turken”, die hier in 1881 werd geboren. Het is een huis van drie verdiepingen met een binnenplaats, compleet met originele meubels. Alle ontbrekende voorwerpen werden vervangen door voorwerpen uit het mausoleum van Kemal en van het Topkapipaleis in Istanbul. Uiteraard is het museum erg populair bij bezoekers uit Turkije. In Ankara is een replica van het huis gebouwd.
Lees meer
Isla de Lobos
Fuerteventura, Spanje

Isla de Lobos

Isla de Lobos ligt op slechts 2 km van de kust van Fuerteventura. Het is een ongerept juweeltje met een uitgestrekt natuurreservaat vol flora en fauna, waaronder zeldzame vogels. Het belangrijkste strand, Playa de la Concha, staat bekend om zijn ongerepte wateren. Paden doorkruisen een landschap van kwelders en hornitos (kleine vulkanische heuvels) die leiden naar het vulkanische wonder van Montaña La Caldera en de historische vuurtoren van Martiño.
Lees meer
De scheve toren
Pisa, Italië

De scheve toren

Het is één van de meest opmerkelijke architecturale bouwwerken van middeleeuws Europa (deels als gevolg van menselijke fouten tijdens de bouw). De scheve toren is tegenwoordig de beroemdste bezienswaardigheid van Pisa. Het is de klokkentoren van de kathedraal waarvan de bouw begon in 1173 en meer dan twee eeuwen duurde. Dit verkeerd berekende gebouw van acht verdiepingen is meer dan 55 meter hoog en leunt onder een hoek van 3,99 graden. Deze populaire toeristische attractie is zonder twijfel een “must” tijdens een bezoek aan de stad. Vergeet de camera niet, want dit is een perfecte plek om leuke foto's te maken.
Lees meer